Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Idom

Sommerhus: Idom, Vesterhavet, Vestjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 15 svar3.7 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

6
3
50m²
ja
nej
Inkl.
30 km
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
Dansk TV
 
1 badeværelse
 
Bygget 1947, renoveret i 2020
 
3,0 km til restaurant
 
3,0 km til indkøb
 
30 km til kyst
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 30/3-2024 til 3/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 08546
Huskategori: ★★★★
Gæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Ferieboligen er ikke ledig i den valgte periode.
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, tv
2 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltopredning
1 Anneks: 1 dobbeltopredning
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, emhætte, kaffemaskine
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, skovgrund 36084 m², hyggelig møblering, naturskønne omgivelser, ikke-ryger hus

Om ferieboligen

Idyllisk nyrenoveret sommerhus midt i skoven og dog kun 3 km. fra Holstebro bymidte. Sommerhuset er fantastisk beliggende midt i skoven, som er et eldorado for hunde og børn. Hunde kan løbe frit uden snor. Området omkring huset er indhegnet, så hunde og børn kan færdes frit og sikkert. Der er anlagt mountainbike-ruter og vandrer-ruter i skoven og der er mulighed for at gå tur på den store hede.

Sommerhuset er indrettet med to opholdsstuer, hvoraf den ene er i åben forbindelse med det veludstyrede køkken og med spisestuen. Her finder I bl.a. også en pille-ovn, som I kun må tænde op i med de piller, som er i sommerhuset. Denne stue går ud i en karnap, som er lavet af terrassedøre, hvilket giver et godt lysindfald, og hvor I også kan sidde indenfor og nyde den omkringliggende natur. Huset er bl.a. udstyret med energivenlig luft/luft varmepumpe, gratis trådløst internet og tv i begge stuer. Foruden badeværelset med bruseniche er der to soverum i sommerhuset, hvoraf det ene er med en dobbeltseng og det andet med en sovesofa. I annekset finder I også opredning til to personer i en sammenbygget vinkelseng. Derudover er annekset indrettet med et skrivebord og en brændeovn, som I selv skal have brænde med til.

Dette er en enestående chance for at opleve naturen og dyrelivet på tæt hold og duften af skov. Råvildt og andre dyr går frit omkring i skoven og kommer tæt på huset. Beliggenheden i skoven giver en fantastisk stemning, der indbyder til familiehygge på terrassen eller ved et af de 2 bålsteder.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Om området

Du er her: Idom, Vesterhavet, Sommerhus 08546, 6 personer, Pejs/brændeovn