Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Vemmingbund - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Vemmingbund
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 10 ferieboliger.

Sommerhus Vemmingbund - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Vemmingbund: 4.5 af 5.0 fra 206 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Universe
 • Fun & Action
 • Madsby Legepark
 • Dybbølmølle
 • Historiecenter Dybbøl Banke
 • Alsingergården
 • Koldinghus
 • Augustenborg
 • Gråsten Slot
 • 10 sommerhuse for Vemmingbund - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i VemmingbundHus nr: 24343Vemmingbund6 personer,  70 m²75 m til kyst.I dette renoverede sommerhus i Vemmingbund finder I lyse og rummelige rammer til jeres næste ferie og oveni købet med kun ca. 75 meter til den skønne strand med sit hvide sand. Sommerhusets hjerte er køkken-alrummet ...Sommerhus i VemmingbundHus nr: 98810Vemmingbund4 personer,  50 m²100 m til kyst.Sommerhus beliggende i absolut fredelige omgivelser med udsigt over mark, sø og eng ved Vemmingbund. I baghaven langs med huset løber en å. Samtidig ligger huset bare ca. 5 min fra en af Danmarks bedste ...Sommerhus i VemmingbundHus nr: 40951Vemmingbund4 personer,  53 m²150 m til kyst.Sommerhuset er med sine 53 m² godt indrettet og ligger på en stor grund med havudsigt. Hyggen kan I også få fra brændeovnen i stuen. Der er et åbent køkken i forbindelse med stuen. To værelser og et badeværelse ...Sommerhus i VemmingbundHus nr: 42594Vemmingbund8 personer,  98 m²10 m til kyst.Dette sommerhus har en unik beliggenhed på en uforstyrret naturgrund få meter fra kysten med en helt enestående havudsigt over Vemmingbund Bugt, der byder på en af Danmarks bedste og mest børnevenlige ...Sommerhus i VemmingbundHus nr: 12562Vemmingbund7 personer,  90 m²150 m til kyst.Huset ligger på en naturgrund i et attraktivt ferieområde med ca. 150 m til den populære, børnevenlige strand i Vemmingbund. Der er installeret røgalarmer. Der er luft/luft varmepumpe, som også fungerer ...Sommerhus i VemmingbundHus nr: 7466Vemmingbund6 personer,  89 m²100 m til kyst.I Vemmingbund finder I dette højtbeliggende og totalrenoverede sommerhus med udendørs spabad og en skøn udsigt til havet. Udsigten til havet og stranden kan nydes fra det store nye lyse køkken/alrum med ...Sommerhus i VemmingbundHus nr: 27530Vemmingbund4 personer,  72 m²150 m til kyst.Idyllisk beliggende sommerhus, hvor en lille bæk løber gennem grunden. Brændeovnen befinder sig i udestuen. Der er bålplads og lille bæk i baghaven.Sommerhus i VemmingbundHus nr: 9566Vemmingbund5 personer,  75 m²250 m til kyst.I Vemmingbund finder I dette højtliggende sommerhus i et af østkystens dejligste sommerhusområder. Husets placering giver en helt enestående udsigt over Flensborg Fjord. Sommerhuset er gennemrenoveret ...Sommerhus i VemmingbundHus nr: 14315Vemmingbund4 personer,  62 m²75 m til kyst.Moderniseret sommerhus beliggende ved børnevenlig sandstrand. De to enkeltsenge i det ene værelse er 70 cm. brede. Der er en digital radio med bloototh. TV i stuen er et 32 tommer smart tv. Vandtank i ...Sommerhus i VemmingbundHus nr: 50899Vemmingbund6 personer,  136 m²300 m til kyst.I Vemmingbund finder I dette rummelige sommerhus med tre adskilte soveværelser, der alle har dobbeltsenge. Et af soveværelserne er placeret i selve sommerhuset og de to andre i det store anneks, der er ...

  Se alle huse i området.