Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Yderby Lyng - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Yderby Lyng
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.

Sommerhus Yderby Lyng - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Yderby Lyng: 3.9 af 5.0 fra 130 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Sommerland Sjælland
 • Dragsholm Slot
 • Sagnlandet Lejre
 • Odsherred Brandmuseum
 • Geopark i Osherred
 • Hempels Glasmuseum
 • Odsherred Zoo Rescue
 • Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum
 • Malergården
 • Røsnæs halvøen med Golf Klub, vingård og det flotte fyrtårn
 • Den 5-tårnede kirke I Kalundborg
 • Lerchenborg Slot
 • Asnæs Halvøen
 • Åmosen Naturpark
 • Bjergsted Bakker
 • 11 sommerhuse for Yderby Lyng - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Yderby LyngHus nr: 45868Yderby Lyng7 personer,  48 m²331 m til kyst.Sommerhus i kort gåafstand til havet ved Yderby Lyng. Huset indeholder to soveværelser og et anneks med tre sovepladser. Åbent køkken i forbindelse med spiseplads og stue. Fra opholdsstuen er der udgang ...Sommerhus i Yderby LyngHus nr: 45976Yderby Lyng8 personer,  175 m²650 m til kyst.I Yderby Lyng finder I dette luksuriøse og smagfulde arkitekttegnede sommerhus med spabad og sauna samt stort køkken/alrum og stuen i hjertet af huset. Køkkenet er veludstyret med bl.a. 2 køleskabe og ...Sommerhus i Yderby LyngHus nr: 51541Yderby Lyng8 personer,  117 m²38 m til kyst.Udsigt over vand og grund direkte ned til stranden ved Yderby Lyng er hvad huset her bl.a. kan tilbyde. Derudover er der spabad og sauna til dejlig afslapning. Entreen har adgang til værelse med dobbeltseng ...Sommerhus i Yderby LyngHus nr: 76426Yderby Lyng12 personer,  210 m²200 m til kyst.I 1. række til vandet på spidsen af Sjællands Odde finder I dette sommerhus med sauna. Husets størrelse og indretning med fire soveværelser, alle med dobbeltseng, samt hems med plads til fire på opredninger ...Sommerhus i Yderby LyngHus nr: 44959Yderby Lyng7 personer,  80 m²139 m til kyst.I 2. række til vandet ved Yderby Lyng ligger dette sommerhus med flere terrasser og stort anneks. Huset er indrettet med lys stue og spisearrangement med udgang til en terrasse på hver side af huset, så ...Sommerhus i Yderby LyngHus nr: 7193Yderby Lyng8 personer,  117 m²50 m til kyst.Ved Yderby Lyng finder I dette sommerhus med udendørs spabad beliggende i 1. række med udsigt over klitter og hav. Beliggenheden er helt fantastisk i forhold til havudsigten samt ikke mindst de smukkeste ...Sommerhus i Yderby LyngHus nr: 16197Yderby Lyng12 personer,  140 m²150 m til kyst.Ved Yderby Lyng finder I dette sommerhus med spabad og sauna. Åbent køkken i forbindelse med spisearrangement og stue. Fra stuen trædes ind i aktivitetsrummet med mulighed for billard, bordtennis og et ...Sommerhus i Yderby LyngHus nr: 28640Yderby Lyng6 personer,  100 m²80 m til kyst.Velholdt og moderne helårsisoleret sommerhus beliggende i roligt og børnevenligt område med ca. 80 m til dejlig sandstrand. Fra grunden er der havkig. Moderne køkken fra 2008. Mulighed for at se tv-kanaler ...Sommerhus i Yderby LyngHus nr: 50886Yderby Lyng6 personer,  75 m²584 m til kyst.Sommerhus fra 2023 i roligt område og kort gåafstand til stranden ved Yderby Lyng. Lyst sommerhus med højt til loft og skønt lysindfald. Åbent køkken/alrum i forbindelse med stuen. Der er tre soveværelser ...Sommerhus i Yderby LyngHus nr: 4366Yderby Lyng4 personer,  66 m²300 m til kyst.Ved Yderby Lyng finder I dette sommerhus tæt på vandet og med en god indretning med en stor stue, køkken, et par gode værelser samt badeværelse. Den overdækkede terrasse er perfekt til udespisning. Lynggrunden ...

  Se alle huse i området.