Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Overby Lyng - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Overby Lyng - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Overby Lyng
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Overby Lyng - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Overby Lyng: 3.7 af 5.0 fra 85 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Sommerland Sjælland
 • Dragsholm Slot
 • Sagnlandet Lejre
 • Odsherred Brandmuseum
 • Geopark i Osherred
 • Hempels Glasmuseum
 • Odsherred Zoo Rescue
 • Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum
 • Malergården
 • Røsnæs halvøen med Golf Klub, vingård og det flotte fyrtårn
 • Den 5-tårnede kirke I Kalundborg
 • Lerchenborg Slot
 • Asnæs Halvøen
 • Åmosen Naturpark
 • Bjergsted Bakker
 • 11 sommerhuse for Overby Lyng - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Overby LyngHus nr: 46755Overby Lyng4 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus beliggende direkte ned til vandet på en ugenert naturgrund. Stuen har et stort glasparti, hvorfra der er udsigt over vandet samt udgang til stor, flisebelagt terrasse. Fra terrassen er der få ...Sommerhus i Overby LyngHus nr: 4985Overby Lyng8 personer,  92 m²Kæledyr er ikke tilladt.650 m til kyst.I roligt og lukket sommerhusområde ved Overby Lyng ligger dette renoverede bjælkesommerhus i gåafstand til badestranden. Annekset er udstyret med eget toilet, bad og spabad og ligger lige over for selve ...Sommerhus i Overby LyngHus nr: 76889Overby Lyng6 personer,  130 m²Kæledyr er ikke tilladt.135 m til kyst.Sommerhus i første række på Overby Lyng med alt i moderne bekvemmeligheder. Huset er godt indrettet med gode værelser, stort badeværelse og et perfekt indrettet køkken/alrum. Der er spabad, som I kan nyde ...Sommerhus i Overby LyngHus nr: 4981Overby Lyng14 personer,  244 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.På stor, naturskøn grund ved Overby Lyng ligger dette familievenlige sommerhus med udendørs swimmingpool og udendørs spabad og et fint kig til havet. Den store swimmingpool med havvand, der opvarmes af ...Sommerhus i Overby LyngHus nr: 78866Overby Lyng10 personer,  130 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 m til kyst.Sommerhus beliggende for enden af blind vej med panoramaudsigt over vandet og grund helt ned til stranden. Her kan I nyde sommeren på terrassen med den skønneste udsigt eller uden for højsæsonen sidde ...Sommerhus i Overby LyngHus nr: 26011Overby Lyng6 personer,  74 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus beliggende i eftertragtet naturområde få hundrede meter fra solkysten af Sjælland Odde. Huset er velindrettet med alt nødvendigt udstyr. Naturligvis et velfungerende køkken og badeværelse med ...Sommerhus i Overby LyngHus nr: 26010Overby Lyng6 personer,  74 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus beliggende i eftertragtet naturområde få hundrede meter fra solkysten af Sjællands Odde. Huset er velindrettet med alt nødvendigt udstyr. Naturligvis et velfungerende køkken og badeværelse med ...Sommerhus i Overby LyngHus nr: 4581Overby Lyng8 personer,  95 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.Ved Overby Lyng finder I dette sommerhus med tre gode soveværelser, stor stue og køkken ud i et samt et badeværelse med badekar. Huset har en stor træterrasse anlagt i 2019 og ligger ugenert på en god, ...Sommerhus i Overby LyngHus nr: 94040Overby Lyng6 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Tæt på to forskellige strande ved Overby Lyng finder I dette fine sommerhus med en dejlig stor stue i sammenhæng med køkken og spiseplads. Hertil kommer soveværelse og badeværelse. I sammenhæng med sommerhuset ...

  Se alle huse i området.