Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Lumsås - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Lumsås - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Lumsås
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 6 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Lumsås - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Lumsås: 4.7 af 5.0 fra 30 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Sommerland Sjælland
 • Dragsholm Slot
 • Sagnlandet Lejre
 • Odsherred Brandmuseum
 • Geopark i Osherred
 • Hempels Glasmuseum
 • Odsherred Zoo Rescue
 • Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum
 • Pottegården
 • Malergården
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Lumsås

  Hus nr: 04123Lumsås6 personer,  90 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Dette sommerhus er beliggende med panoramaudsigt og direkte adgang til sandstranden ved Lumsås, hvor turister normalt ikke kommer. Sommerhuset er indrettet med en god stue, hvor I kan spille et slag kort og nyde den fantastiske udsigt mod havet. ...Hus nr: 98970Lumsås8 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.I 2. række fra vandet ved Lumsås Nørrestrand og med helt fantastisk flot udsigt til vandet finder I dette velindrettede sommerhus med mange sovepladser, spise- og opholdsstue samt et godt køkken og fint lille badeværelse. Der er gode, store ...Hus nr: 45559Lumsås6 personer,  107 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Meget velholdt og lyst sommerhus ved Lumsås med flot anlagt og ugenert have, hvor der er masser af plads til leg og spil. Sommerhuset indeholder et stort, lyst køkken/alrum, stue med brændeovn, tre soveværelser med komfortable senge, badeværelse ...Hus nr: 23908Lumsås4 personer,  65 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus med kig til havet, renoveret og med åbne og lukkede solterrasser. 100 m til strand og 900 m til Sonnerup Skov. Badeværelse fra 2016 med vaskemaskine og gulvvarme. Der er gynge, sandkasse med legeting og trampolin (brug af denne sker ...Hus nr: 37616Lumsås6 personer,  85 m²Kæledyr er ikke tilladt.250 m til kyst.Sommerhus beliggende på stor naturgrund for enden af blind stikvej og i gåafstand til vand og kyst. Stor opholdsstue i åben forbindelse med spiseplads og veludstyret køkken.Hus nr: 04188Lumsås6 personer,  72 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Dette sommerhus giver jer en af de bedste udsigter i Odsherred. Huset er højtbeliggende, men tæt på vandet, og har panoramaudsigt over hele Sejerøbugten. Sommerhuset har to gode soveværelser, et fint badeværelse samt stue og køkken ud i et. ...