Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Højby Lyng - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Højby Lyng - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Højby Lyng
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 7 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Højby Lyng - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Højby Lyng: 3.8 af 5.0 fra 25 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Sommerland Sjælland
 • Dragsholm Slot
 • Sagnlandet Lejre
 • Odsherred Brandmuseum
 • Geopark i Osherred
 • Hempels Glasmuseum
 • Odsherred Zoo Rescue
 • Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum
 • Pottegården
 • Malergården
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Højby Lyng

  Hus nr: 08955Højby Lyng4 personer,  77 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,8 km til kyst.Sommerhus på Højby Lyng indrettet med stort køkken og stue ud i et, to gode soveværelser samt et stort badeværelse. Huset har en stor terrasse samt en god have med plads til leg. Brændeovnen og varmepumpen sikrer et lavt elforbrug.Hus nr: 78195Højby Lyng7 personer,  83 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,6 km til kyst.Velholdt sommerhus med god indretning. Opholdsstue med brændeovn og stort vinduesparti mod terrasse og haven. Soveværelse med dobbeltseng samt værelser med enkeltsenge til børnene. Terrasse hvor dagens måltider kan nydes, I kan grille og solbade. ...Hus nr: 37783Højby Lyng4 personer,  98 m²Kæledyr er tilladt.2,0 km til kyst.Sommerhus beliggende på en stor naturgrund. Stor kombineret opholds- og spisestue i åben forbindelse med køkkenet. Badeværelse med gulvvarme. Vaskemaskine og opvaskemaskine er placeret i bryggers.Hus nr: 04070Højby Lyng6 personer,  72 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,8 km til kyst.Dette sommerhus ved Højby Lyng er velegnet til en rigtig familieferie. Det sortmalede hus er velholdt og beliggende på en stor grund med masser af gode aktiviteter til familiens yngste medlemmer med bl.a. små fodboldmål. Huset er indrettet med ...Hus nr: 04136Højby Lyng8 personer,  94 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Dette sommerhus ved Højby Lyng tilbyder mange kvadratmeter og sengepladser. Sommerhuset rummer en stor stue, et par gode værelser samt et godt køkken og velindrettet badeværelse. Hertil kommer to annekser. Huset har gode, afskærmede terrasser ...Hus nr: 04155Højby Lyng8 personer,  133 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,5 km til kyst.Ved Højby Lyng finder I dette sommerhus i topklasse. Huset er bl.a. udstyret med spabad og sauna og velindrettet med stor stue og køkken i et. Der er tre gode værelser og to badeværelser, det ene med spabad og sauna. Hertil kommer anneks med ...

  Se alle huse i området.