Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Høll

Sommerhus: Høll, Aarhus til Fredericia, Østjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 17 svar3.5 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt3,4
Værdi for pengene4,0
Ferieboligens indretning og udstyr3,8
Mest populært hos
Familie/Venner med børn3,9
Familie/Venner uden børn3,5
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Maiken - Vrå  (Venneferie med børn, juni 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“God størrelse til 6 personer. Dejlig stort køkken/alrum-stue. Dejlig stor grund, der ligger ugeneret af naboer”
Mary - Fåbrg  (Venneferie med børn, maj 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Størrelse og lukket have samt 2 badeværelser”
Lene - Roskilde  (Familieferie med større børn, april 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Den pågældende spa, som min dreng på 13 havde glædet sig meget til, virkede ikke. Vi forsøgte 4 gange i alt at få opvarmet vandet, men det lykkedes ikke. Vi skrev til DanCenter omkring der, der forsøgte at guide os, men jeg tror, at den er gået i stykker.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Det var rummeligt med en stor dejlig grund, man kunne spille bold på. Herudover var der mange muligheder for at sidde både ude og andet. Huset var også lækkert designmæssigt.”
Jeanet Sønderskov Larsen - Skanderborg  (Venneferie med børn, juli 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Tag værktøjskassen med og væk klar til en rengøring”
Jens Thomsen - Agedrup  (Venneferie med børn, juni 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Der er masser af muligheder i Vejle, Kolding, Fredericia, Legoland, Løveparken m.m..”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Super god beliggenhed og nem og finde. Dog er prisen for, at leje huset fra fredag kl. 16.00 til søndag kl. 10.00 i denne høje ende.”
Susie Walsh - Skælskør  (Venneferie med børn, april 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Rent og pænt”
Ina - Skjern  (Venneferie uden børn, december 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Godt indrettet. Hyggeligt. Veludstyret køkken. (Vi manglede kun en nøddeknækker). God plads overalt.”
Charlotte Adamsen - Grenaa  (Lejrskole, koloni eller lignende, oktober 2017)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Nej, for jeg anbefaler det ikke til nogen.”
Henrik - Karrebæksminde  (Lejrskole, koloni eller lignende, oktober 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Beliggenhed, plads og facilliteter.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Besøg den lækre strand - og den fantastiske udsigt fra den flotte sandklit lidt nede af stranden. / Dejligt med badebro så man kan hoppe direkte i "bølgen". / Husk brænde til hygge med brændeovnen!”
Matilde - Århus  (Familieferie med børn, juli 2016)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Det store køkkenalrum/stuen og den store grund”
Hvad synes du om sommerhusets beliggenhed?
“Fin”

Ferieboligfaciliteter

6
3
110m²
nej
nej
400 m
 
Spabad
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Dansk TV: DR1 og TV2
 
2 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1965, renoveret i 2001
 
400 m til restaurant
 
400 m til indkøb
 
400 m til kyst

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Djurs Sommerland
 • Givskud Zoo
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Madsby Legepark
 • AQUA Akvarium
 • Koldinghus
 • Fregatten Jylland
 • Moesgård Museum
 • Fun og Action
 • Husnr. 18099
  Huskategori: ★★★★
  Kyst/Sø 400 mGæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  27293012345
  286789101112
  2913141516171819
  3020212223242526
  31272829303112
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  BBad
  EEntré
  KKøkken
  OTOverdækket terrasse
  OOpholdsstue
  RRedskabsrum
  SPSpisestue
  VVærelse
  WWhirlpool
  WCWC
  1 Opholdsstue: 60 m², brændeovn, radio, cd-afspiller, dvd-afspiller, tv
  3 Soverum: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 senge
  Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, fryser 60 - 99 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
  2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche
  Og: Terrasse, overd. terrasse, whirlpool, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, anlagt have 1650 m², moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

  Om ferieboligen

  Moderne sommerhus af miljørigtige materialer og afstemte farver. Huset er lyst og rustikale materialer givet husets rumvirkning en behagelig atmosfære. I vinterhalvåret og på kølige dage sørger brændeovnen for hygge inde i huset. Der er en god udnyttelse af boligarealet, et velindrettet køkken og et moderne bademiljø. Internetadgang 250,- pr. uge. Huset ligger tæt ved strand og udflugtsmuligheder såsom Legoland eller Givskud Zoo. Vejle er en hyggelig handelsby med mange spændende butikker og restauranter. Byen er vel nok det bedste eksempel på en dansk bjergby med huse og veje i flere planer. Vejles vartegn er en hvid vindmølle fra 1846.

  Om området

  Om Aarhus til Fredericia

  I Østjylland finder du en god kombination af frodige landskaber, store skove, kyster med fine strande og travle og spændende byer. Det grønne og bakkede Østjylland er formet af istidens gletschere. Der hvor smeltevandet løb ud, opstod der dale, slugter og dybe fjorde, og da isen var væk for ca. 14.000 år siden, havde den efterladt et smukt og bakket morænelandskab.

  Langs Kattegat, på Djursland og Mols og syd for Aarhus er der mange gode og familievenlige strande med fint sand, der er lavt vand langs kysten og havet er ikke for voldsomt. Også i fjordene, især i Horsens og Vejle fjorde finder du gode badestrande og roligt vand at bade i.

  I Danmarks næststørste by Aarhus finder du utrolig mange kulturelle tilbud, seværdigheder for hele familien og naturligvis gode shoppingmuligheder. Besøg eksempelvis Aarhus Kunstmuseum Aros eller tag hele familien med i Den Gamle By og oplev hvordan Aarhus så ud i 1500-1800 tallet. Hvert år i slutningen af august og i starten september afholdes Aarhus Festuge, som er en af Nordeuropas største kunst- og kulturfestivaler.

  Syd for Aarhus finder du de mindre byer Horsens og Skanderborg. I den hyggelige Skanderborg afholdes hvert år i august én af Danmarks største musikfestivaler, Skanderborg festivalen. I Horsens finder du Danmarks eneste industrimuseum, og i den nordlige del af byen finder du Horsens Statsfængsel, som i dag er omdannet til museum.

  Lej et sommerhus med DanCenter Sommerhusudlejning. Vi har både klassiske sommerhuse og luksus sommerhuse.

  Om Østjylland

  Hold sommerhusferie i det grønne og bakkede Østjylland

  Østjylland er formet af istidens gletschere. Der hvor smeltevandet løb ud, opstod der dale, slugter og dybe fjorde, og da isen var væk for ca. 14.000 år siden, havde den efterladt et smukt og bakket morænelandskab.

  Langs Kattegat, på Djursland og Mols og syd for Aarhus er der mange gode og familievenlige strande med fint sand, der er lavt vand langs kysten og havet er ikke for voldsomt. Også i fjordene – især i Horsens og Vejle fjorde finder du gode badestrande og roligt vand at bade i.

  Randers Fjord

  Randers Fjord kan krydses flere steder med små færger, som kommer når du kalder – bl.a. ved Mellerup-Voer og Udbyhøj. Ved udmundingen af Horsens Fjord går små færger fra Snaptum til Hjarnø og Endelave.

  Mols Bjerge

  Djursland ligger Nationalparken Mols Bjerge med lyngbakker og enebærbuske. Og omkring Silkeborg og Skanderborg kan du opleve det midtjyske Søhøjland med Danmarks største å Gudenåen, smukke søer på stribe og en formidabel udsigt fra Himmelbjerget ved Ry. Hav bl.a. base i et sommerhus i Ebeltoft.

  Hald Sø med de fredede Dollerup Bakker

  Syd for Viborg finder du Hald Sø med de fredede Dollerup Bakker, hvor landskabet er storslået og uspoleret. Og vest for Viborg ligger Kongenshus Mindepark midt på den jyske hede med lyngarealer så langt øjet rækker. Jorden er sandet og kalkholdig, og i Mønsted og Daugbjerg Kalkminer nord for mindeparken er der brudt kalk i århundreder. De nedlagte miner er åbne for publikum, som kan opleve de dybe minegange og kæmpe flagermuskolonier.

  Danmarks største kløft

  Grejsdalen nordvest for Vejle er Danmarks største kløft. Området er unikt og naturskønt med høje skovklædte skrænter, og i bunden løber Grejs Å. Også i Vejle Ådal er der flotte naturoplevelser.

  De traditionsrige købstæder

  Den østlige del af Jylland er karakteriseret ved de mange traditionsrige købstæder, der ligger ved en fjord. Fra syd mod nord er det bl.a. Aabenraa, Haderslev, Kolding, Vejle, Horsens, Randers, Aalborg - og ikke mindst Aarhus, hvor du finder kulturoplevelser i verdensklasse.

  Syd for Limfjorden

  En kort færgeoverfart fra Hals til Egense bringer os videre til fiskerlejet Øster Hurup, som er smukt placeret ved Kattegat på den mellem Lille Vildmose og Mariager Fjord. Her finder du Danmarks måske mest børnevenlige strand, hvor børnene skal langt ud i vandet, før det når til navlen.

  Midtvejs mellem den tyske grænse og Skagen – midt i Danmark ligger Jyllands ”næse” Djursland. Udover en stor koncentration af familieattraktioner, som Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Kattegatcentret, Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark, er Nationalpark Mols Bjerge og halvøens yderst børnevenlige strande nogle af Djurslands naturmæssige højdepunkter.

  Fra Aarhus til grænsen

  Jyllands hovedstad Aarhus er med Aros og Den Gamle By næppe nødvendig at fremhæve for et dansk publikum. En hemmelig perle ligger syd for Aarhus, hvor Juelsmindes kyst er blandt Danmarks smukkeste og mest varierede landskab. Du finder skovklædte skrænter og autentiske naturstrande på nordsiden af Vejle Fjord og sandstrande ved Juelsminde. Fra 1864 til 1920 lå den dansk/tyske grænse ved det gamle fiskerleje Hejlsminde, hvor der i dag er mange sommerhuse og en lystbådehavn. Nærheden til Tyskland ses også tydeligt fra Kolding og mod syd. Naturligvis særligt i Sønderborg og ved Dybbøl Mølle, der var centrum for krigen i 1864. Udbuddet af attraktioner - historie, kultur, fiske- og badevand – matches af tilsvarende stort udbud af sommerhuse på hele Als og på Broagerland ved Flensborg Fjord, hvor du er lige i nærheden af det hele.

  Du er her: Høll, Aarhus til Fredericia, Sommerhus 18099, 6 personer, Spabad