Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Skiveren - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Skiveren
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 8 ferieboliger.

Sommerhus Skiveren - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Skiveren: 4.2 af 5.0 fra 102 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Nordsøen Oceanarium
 • Skagens Museum
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Skagens By- og Egnsmuseum
 • Farm Fun
 • Fun House Frederikshavn
 • 8 sommerhuse for Skiveren - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i SkiverenHus nr: 9350Skiveren5 personer,  44 m²1,5 km til kyst.En hyggelig lille oase med charme og i nordisk stil tæt på Vesterhavet og Skagens mange attraktioner ligger denne oase midt i en flot natur og de rolig omgivelser, perfekt til en getaway for den lille ...Sommerhus i SkiverenHus nr: 16876Skiveren8 personer,  144 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i SkiverenHus nr: 37285Skiveren10 personer,  135 m²600 m til kyst.Midt i naturen nær Vesterhavet ligger dette sommerhus på en ugenert naturgrund. Det store poolrum indeholder sauna, stort 4-personers spabad samt swimmingpool med lys, svømmetræner og rutsjebane. Husets ...Sommerhus i SkiverenHus nr: 33928Skiveren10 personer,  120 m²300 m til kyst.På en stor klitgrund med lyng ca. 500 m fra Skiveren Strand ligger dette sommerhus med swimmingpool. Der er to badeværelser med bruseniche samt separat afdeling, hvor I finder poolen. I den forsænkede ...Sommerhus i SkiverenHus nr: 34813Skiveren8 personer,  120 m²700 m til kyst.Midt på en stor, ugenert naturgrund for enden af en blind vej finder I dette unikke sommerhus. Ude på grunden går en lille trappe op til en terrasse hvor I kan sidde og nyde havudsigten over Vesterhavet. ...Sommerhus i SkiverenHus nr: 43786Skiveren5 personer,  62 m²1,5 km til kyst.Sommerhus på dejlig stor ugeneret naturgrund midt i de naturskønne omgivelser i Skiveren og ikke langt fra den flotte strand, som er et godt sted at bade, surfe og lege i sandet. Sommerhuset er godt indrettet ...Sommerhus i SkiverenHus nr: 18746Skiveren10 personer,  136 m²1,5 km til kyst.Arkitekttegnet sommerhus med spabad og sauna. Indretningen er moderne og stilfuld. Gratis internetforbindelse. På den store naturgrund er der en stor, overdækket terrasse med indlagt lys og strålevarme, ...Sommerhus i SkiverenHus nr: 89573Skiveren6 personer,  100 m²900 m til kyst.Sommerhus på stor, lyngbeklædt klitgrund. Huset har en stor, ugenert terrasse, hvor solen kan følges dagen lang. Der er ca. 900 m til det brusende Vesterhavet og de gode bademuligheder og her kan I også ...

  Se alle huse i området.