Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Skiveren - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Skiveren - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Skiveren
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 10 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Skiveren - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Skiveren: 4.0 af 5.0 fra 103 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Nordsøen Oceanarium
 • Skagens Museum
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Skagens By- og Egnsmuseum
 • Farm Fun
 • Fun House Frederikshavn
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Skiveren

  Hus nr: 33928Skiveren10 personer,  120 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.På en stor klitgrund med lyng ca. 500 m fra Skiveren Strand ligger dette sommerhus med swimmingpool. Der er to badeværelser med bruseniche samt separat afdeling, hvor I finder poolen. I den forsænkede opholdsstue er brændeovn, hvor I kan nyde ...Hus nr: 37285Skiveren10 personer,  135 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Midt i naturen nær Vesterhavet ligger dette sommerhus på en ugenert naturgrund. Det store poolrum indeholder sauna, stort 4-personers spabad samt swimmingpool med lys, svømmetræner og rutsjebane. Husets indretning med to badeværelser og fire ...Hus nr: 89573Skiveren8 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.900 m til kyst.Sommerhus på stor, lyngbeklædt klitgrund. Huset har en stor, ugenert terrasse, hvor solen kan følges dagen lang. Der er ca. 900 m til det brusende Vesterhavet og de gode bademuligheder og her kan I også nyde solnedgangen, der gør Skiveren til ...Hus nr: 83718Skiveren4 personer,  86 m²Kæledyr er tilladt.2,0 km til kyst.Denne fine, lille ferielejlighed er beliggende på bondegård i Skiveren. Her er plads til fire personer fordelt på soveværelse med dobbeltseng og et med sovesofa. Lejligheden har separat indgang og egen terrasse. Beliggende i landlige omgivelser ...Hus nr: 09350Skiveren4 personer,  44 m²Kæledyr er tilladt.1,5 km til kyst.I det attraktive Skiveren på en stor, flot og helt ugenert beliggende naturgrund ligger dette velfungerende sommerhus. Sommerhuset er indrettet med to soveværelser og et anneks med ¾-seng, åbent køkken med spiseplads og et badeværelse med bruseniche. ...Hus nr: 89196Skiveren6 personer,  85 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Hus beliggende på naturgrund med masser af lyng og mange spredte træer, der sikrer både privatliv og at der altid er læ om huset.

  Se alle huse i området.