Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Skiveren - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Skiveren - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Skiveren
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 10 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Skiveren - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Skiveren: 4.0 af 5.0 fra 111 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Nordsøen Oceanarium
 • Skagens Museum
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Skagens By- og Egnsmuseum
 • Farm Fun
 • Fun House Frederikshavn
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Skiveren

  Hus nr: 89196Skiveren6 personer,  85 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Hus beliggende på naturgrund med masser af lyng og mange spredte træer, der sikrer både privatliv og at der altid er læ om huset.Hus nr: 60215Skiveren6 personer,  78 m²Kæledyr er tilladt.1,5 km til kyst.Velfungerende sommerhus beliggende på en naturgrund med træer ved Skiveren. I dette sommerhus får I den helt ægte og afslappende sommerhusstemning. Huset er indrettet med tre gode soveværelser, køkken med spiseplads, stue med brændeovn og badeværelse ...Hus nr: 83718Skiveren4 personer,  86 m²Kæledyr er tilladt.2,0 km til kyst.Denne fine, lille ferielejlighed er beliggende på bondegård i Skiveren. Her er plads til fire personer fordelt på soveværelse med dobbeltseng og et med sovesofa. Lejligheden har separat indgang og egen terrasse. Beliggende i landlige omgivelser ...Hus nr: 34813Skiveren8 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Midt på en stor, ugenert naturgrund for enden af en blind vej finder I dette unikke sommerhus. Ude på grunden går en lille trappe op til en terrasse hvor I kan sidde og nyde havudsigten over Vesterhavet. Terrasse rundt om huset sådan I kan følge ...Hus nr: 89573Skiveren8 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.900 m til kyst.Sommerhus på stor, lyngbeklædt klitgrund. Huset har en stor, ugenert terrasse, hvor solen kan følges dagen lang. Der er ca. 900 m til det brusende Vesterhavet og de gode bademuligheder og her kan I også nyde solnedgangen, der gør Skiveren til ...Hus nr: 33928Skiveren10 personer,  120 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.På en stor klitgrund med lyng ca. 500 m fra Skiveren Strand ligger dette sommerhus med swimmingpool. Der er to badeværelser med bruseniche samt separat afdeling, hvor I finder poolen. I den forsænkede opholdsstue er brændeovn, hvor I kan nyde ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus