Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Skiveren - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Skiveren
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Skiveren - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Skiveren: 3.8 af 5.0 fra 169 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Nordsøen Oceanarium
 • Skagens Museum
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Skagens By- og Egnsmuseum
 • Farm Fun
 • Fun House Frederikshavn
 • 11 sommerhuse for Skiveren - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i SkiverenHus nr: 34813Skiveren8 personer,  120 m²700 m til kyst.Midt på en stor, ugenert naturgrund for enden af en blind vej finder I dette unikke sommerhus. Ude på grunden går en lille trappe op til en terrasse hvor I kan sidde og nyde havudsigten over Vesterhavet. ...Sommerhus i SkiverenHus nr: 18746Skiveren10 personer,  136 m²1,5 km til kyst.Arkitekttegnet sommerhus med spabad og sauna. Indretningen er moderne og stilfuld. Gratis internetforbindelse, egen pc skal medbringes. Gode terrasseforhold hvor I kan nyde ferien og solen. På grunden ...Sommerhus i SkiverenHus nr: 9350Skiveren5 personer,  44 m²1,5 km til kyst.En hyggelig lille oase med charme og i nordisk stil tæt på Vesterhavet og Skagens mange attraktioner ligger denne oase midt i en flot natur og de rolig omgivelser, perfekt til en getaway for den lille ...Sommerhus i SkiverenHus nr: 89196Skiveren6 personer,  85 m²1,0 km til kyst.Hus beliggende på en 7000 m2 stor naturgrund med masser af lyng og mange spredte træer, der sikrer både privatliv og at der altid er læ om huset. Huset ligger op til et fredet naturområde og ørnereservat. ...Sommerhus i SkiverenHus nr: 33928Skiveren10 personer,  120 m²300 m til kyst.På en stor klitgrund med lyng ca. 500 m fra Skiveren Strand ligger dette sommerhus med swimmingpool. Der er to badeværelser med bruseniche samt separat afdeling, hvor I finder poolen. I den forsænkede ...Sommerhus i SkiverenHus nr: 37285Skiveren10 personer,  135 m²600 m til kyst.Midt i naturen nær Vesterhavet ligger dette sommerhus på en ugenert naturgrund. Det store poolrum indeholder sauna, stort 4-personers spabad samt swimmingpool med lys, svømmetræner og rutsjebane. Husets ...Sommerhus i SkiverenHus nr: 68898Skiveren6 personer,  80 m²1,5 km til kyst.Velholdt sommerhus beliggende på dejlig naturgrund omgivet af træer i stille naturområde og tæt på børnevenlig badestrand. Huset er indrettet med to gode værelser, hems, rummeligt badeværelse med spabad ...Sommerhus i SkiverenHus nr: 89573Skiveren6 personer,  100 m²900 m til kyst.Sommerhus på stor, lyngbeklædt klitgrund. Huset har en stor, ugenert terrasse, hvor solen kan følges dagen lang. Der er ca. 900 m til det brusende Vesterhavet og de gode bademuligheder og her kan I også ...Sommerhus i SkiverenHus nr: 7661Skiveren8 personer,  79 m²500 m til kyst.Sommerhus centralt beliggende i området Skiveren, kun cirka 500 meter fra Skiveren Camping, hvor der i sommersæson både er restaurant/cafe og indkøbsmuligheder. Sommerhuset, der er hyggeligt og personligt ...

  Se alle huse i området.