Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Napstjert - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Napstjert - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Napstjert
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 30 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Napstjert - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Napstjert: 4.2 af 5.0 fra 314 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Nordsøen Oceanarium
 • Skagens Museum
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Skagens By- og Egnsmuseum
 • Farm Fun
 • Fun House Frederikshavn
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Napstjert

  Hus nr: 35670Napstjert6 personer,  106 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Sommerhus fra 2008 beliggende i 1. række på klitgrund/strandgrund med egen sti direkte ned til stranden. Afstand til badestrand ca. 50 m. Huset ligger på en 2700 m² ugenert naturgrund. Stort køkken/alrum med udsigt over strandgrunden og klitterne. ...Hus nr: 39004Napstjert6 personer,  125 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus på stor grund med græsplæne, som indbyder til leg. Huset er godt indrettet med stor, separat stue samt køkken med spiseplads og brændeovn. Herfra kan I også høre havets brusen, når vinden blæser fra øst. I huset er der to toiletrum, ...Hus nr: 40249Napstjert8 personer,  95 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Ved det lille fiskerleje Ålbæk, få minutters gang fra badestranden i Napstjert, ligger dette sommerhus på en lukket naturgrund for enden af en blind vej. I badeværelset, hvor spabadet står, er der adgang til saunaen. Der er tre soveværelser, ...Hus nr: 69134Napstjert7 personer,  91 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.Ca. 150 m fra en børnevenlig badestrand i Napstjert ligger dette sommerhus på en ugeneret, stor klitgrund. Sommerhuset er indrettet med indgang til bryggers, køkken/alrum med spiseplads og stor opholdsstue med brændeovn samt udgang til overdækket ...Hus nr: 76109Napstjert5 personer,  63 m²Kæledyr er tilladt.75 m til kyst.Mindre, klassisk sommerhus til den lille familie beliggende på kæmpestor klitgrund med stor fliseterrasse og direkte adgang til stranden ved Napstjert. Husets køkken ligger i åben forbindelse med stuen. Der er tre soverum, et med dobbeltseng, ...Hus nr: 04077Napstjert4 personer,  74 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Sommerhus med sjæl og charme og med en usædvanlig skøn beliggenhed lige ud til et stort naturfredet hedeområde kun ca. 500 m fra børnevenlig sandstrand i Napstjert. Sommerhuset er indrettet med en dejlig stor stue med vinduesparti ud mod det ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus