Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Kjul Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Kjul Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.

Sommerhus Kjul Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Kjul Strand: 4.5 af 5.0 fra 142 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Nordsøen Oceanarium
 • Skagens Museum
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Skagens By- og Egnsmuseum
 • Farm Fun
 • Fun House Frederikshavn
 • 9 sommerhuse for Kjul Strand - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Kjul StrandHus nr: 94407Kjul Strand8 personer,  155 m²500 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna og en særdeles skøn beliggenhed med havkig kun ca. 500 m fra børnevenlig badestrand ved Kjul. I aktivitetsrummet er der billard, bordtennis og airhockey. Huset er indrettet ...Sommerhus i Kjul StrandHus nr: 50473Kjul Strand4 personer,  91 m²650 m til kyst.Velholdt sommerhus med en særdeles skøn beliggenhed med havkig til Vesterhavet samt det fantastiske naturlandskab og tæt på børnevenlig badestrand ved Kjul. Huset er indrettet lyst og moderne med loft ...Sommerhus i Kjul StrandHus nr: 60784Kjul Strand4 personer,  69 m²200 m til kyst.Sommerhus med sauna og en skøn beliggenhed ca. 200 m fra børnevenlig badestrand ved Kjul Strand. Huset er meget lyst indrettet med tre gode soveværelser og køkken i åben forbindelse til stue med brændeovn ...Sommerhus i Kjul StrandHus nr: 43692Kjul Strand4 personer,  90 m²400 m til kyst.Charmerende sommerhus på skøn naturgrund med havudsigt tæt på Vesterhavet, skoven og den smukke badestrand. Huset er velindrettet flot og hyggelig nordisk stil med god møblering og fine detaljer. Det lyse ...Sommerhus i Kjul StrandHus nr: 61768Kjul Strand6 personer,  120 m²200 m til kyst.Lyst og rummeligt sommerhus på stor naturgrund med udsigt til klitterne og tæt på Vesterhavets børnevenlige sandstrand. Der er solceller, der producerer grøn energi. Der er udestue med udsigt til klitterne ...Sommerhus i Kjul StrandHus nr: 94034Kjul Strand4 personer,  86 m²500 m til kyst.Sommerhus med en særdeles skøn beliggenhed med havudsigt til Vesterhavet og det barske naturlandskab kun ca. 500 m til børnevenlig badestrand og tæt på havnebyen Hirtshals. Sommerhuset er indrettet med ...Sommerhus i Kjul StrandHus nr: 74633Kjul Strand6 personer,  104 m²200 m til kyst.Sommerhus med en særdeles skøn beliggenhed ca. 200 m fra børnevenlig badestrand. Huset er meget lyst og moderne indrettet med tre gode værelser med skabsplads og stort og veludstyret køkken i åben forbindelse ...Sommerhus i Kjul StrandHus nr: 89136Kjul Strand6 personer,  60 m²150 m til kyst.Velindrettet sommerhus beliggenhed i de naturskønne omgivelser ved Kjul Strand kun 150m fra børnevenlig badestrand og tæt på havnebyen Hirtshals. Sommerhuset har stue i åben forbindelse med køkkenet/alrum, ...Sommerhus i Kjul StrandHus nr: 61823Kjul Strand6 personer,  106 m²400 m til kyst.Sommerhus med en særdeles skøn beliggenhed ca. 400 m fra børnevenlig badestrand ved Kjul. Huset er meget lyst, rummeligt og moderne indrettet med tre gode soveværelser, hvoraf det ene har direkte udgang ...

  Se alle huse i området.