Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Kandestederne - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Kandestederne
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 8 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Kandestederne - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Kandestederne: 4.1 af 5.0 fra 93 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Nordsøen Oceanarium
 • Skagens Museum
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Skagens By- og Egnsmuseum
 • Farm Fun
 • Fun House Frederikshavn
 • 8 sommerhuse for Kandestederne - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i KandestederneHus nr: 8287Kandestederne10 personer,  129 m²800 m til kyst.Lyst, renoveret sommerhus i Kandestederne med gode rammer til at samle den store familie eller 2 familier i dejlige og rolige omgivelser, ikke langt fra Vestkysten og de dejligste naturomgivelser. Sommerhuset, ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 67840Kandestederne6 personer,  95 m²2,0 km til kyst.I smuk og varieret natur ligger dette særdeles smagfulde sommerhus med spabad på en stor grund i et roligt og attraktivt område i Kandestederne nær sandstrand og med store naturoplevelser lige uden for ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 70001Kandestederne6 personer,  70 m²250 m til kyst.Standard sommerhus med godt lysindfald fra de store vinduer, der giver indtrykket af at I befinder jer midt i naturen. Der er Nespresso kaffemaskine. Tv-kanaler kan kun streames gennem Chromecast. Der ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 61957Kandestederne6 personer,  67 m²100 m til kyst.I smukt og varieret natur ligger dette sommerhus midt i Kandestedernes rullende klitlandskab med store naturoplevelser lige uden for døren i et roligt og attraktivt område kun ca. 100 m fra den flotte ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 44343Kandestederne4 personer,  60 m²600 m til kyst.Sommerhus med en særdeles skøn beliggenhed og flot udsigt over klitterne ved Kandestederne kun ca. 600 m fra Vesterhavet. Sommerhuset er meget lyst med åbent køkken til spiseplads, stue med varmepumpe ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 38128Kandestederne7 personer,  80 m²900 m til kyst.Sommerhus beliggende i Kandestederne, hvor Råbjerg Mile er den nærmeste attraktion. Ipod tilslutning mulig til stereo via usb-stik. Til sjov og hygge er der forskellige udendørs spil. I Kandestederne hersker ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 30090Kandestederne5 personer,  107 m²700 m til kyst.Bjælkehus med balkon og træterrasser hele vejen rundt om huset. Huset er rummeligt indrettet med stort køkken/alrum, entre samt stort badeværelse med vaskemaskine. I stueetagen er der soveværelse med dobbeltseng ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 39386Kandestederne10 personer,  187 m²700 m til kyst.Stort, rummeligt sommerhus beliggende i det attraktive Kandestederne, hvor I kan nyde den fantastiske natur, Råbjerg Mile samt det brusende Vesterhavet. Huset er godt indrettet med et stort køkken, som ...

  Se alle huse i området.