Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Vorupør/Stenbjerg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Vorupør/Stenbjerg - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Vorupør/Stenbjerg
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 6 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Vorupør/Stenbjerg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Vorupør/Stenbjerg: 3.8 af 5.0 fra 57 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Utzon Center
 • Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Family Farm Fun Park
 • Action House
 • Middelaldercenteret
 • Museumscenter Hanstholm
 • Kystcenteret Thyborøn
 • 6 sommerhuse for Vorupør/Stenbjerg - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Vorupør/StenbjergHus nr: 66028Vorupør/Stenbjerg7 personer,  78 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,2 km til kyst.Sommerhus på stor naturgrund med lyng og træer i rolige omgivelser. Der er kombineret stue og køkken med bl.a. keramisk komfur og opvaskemaskine. Stuen har brændeovn, tv med internationale kanaler, dvd-afspiller ...Sommerhus i Vorupør/StenbjergHus nr: 37754Vorupør/Stenbjerg6 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Energivenligt sommerhus med spabad og sauna beliggende på 1500 m² stor grund i fredelige omgivelser i det tidligere fiskerleje Stenbjerg. I den lyse stue er der brændeovn og klinker med gulvvarme. Badeværelset ...Sommerhus i Vorupør/StenbjergHus nr: 18672Vorupør/Stenbjerg5 personer,  67 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus beliggende på klitgrund ved Vesterhavet. Der er gode læforhold, så I kan nyde solen helt ugeneret på terrassen. Der er sandkasse til de mindste. Stenbjerg er et af de smukkeste og mest velbevarede ...Sommerhus i Vorupør/StenbjergHus nr: 38762Vorupør/Stenbjerg24 personer,  280 m²Kæledyr er tilladt.1,5 km til kyst.Rummeligt sommerhus, som rummer alt, hvad hjertet kan begære af aktivitets- og udfoldelsesmuligheder. Den store poolafdeling indeholder swimmingpool, sauna og spabad med plads til 4-6 personer. Efter en ...Sommerhus i Vorupør/StenbjergHus nr: 51803Vorupør/Stenbjerg5 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.9 km til kyst.Helårshus beliggende ved den lille by Årup ved Snedsted, ca. 9 km fra det brusende Vesterhav og 6 km fra Danmarks første Nationalpark Thy. Ca. 1 km fra huset er der fiskemulighed i Årup å, hvor der er ...Sommerhus i Vorupør/StenbjergHus nr: 39096Vorupør/Stenbjerg6 personer,  60 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus beliggende på stor naturgrund i Stenbjerg, i Danmarks første Nationalpark Thy. Huset er indrettet med stue med brændeovn til en kølig sommeraften eller en efterårsaften med regn og rusk. I kombination ...