Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Vorupør/Stenbjerg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Vorupør/Stenbjerg - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Vorupør/Stenbjerg
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 7 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Vorupør/Stenbjerg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Vorupør/Stenbjerg: 4.0 af 5.0 fra 58 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Utzon Center
 • Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Family Farm Fun Park
 • Action House
 • Middelaldercenteret
 • Museumscenter Hanstholm
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Vorupør/Stenbjerg

  Hus nr: 18672Vorupør/Stenbjerg6 personer,  67 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus beliggende på klitgrund ved Vesterhavet. Der er gode læforhold, så I kan nyde solen helt ugeneret på terrassen. Der er sandkasse til de mindste. Stenbjerg er et af de smukkeste og mest velbevarede fiskerlejer på den jyske Vestkyst. ...Hus nr: 66028Vorupør/Stenbjerg7 personer,  78 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,2 km til kyst.Sommerhus på stor naturgrund med lyng og træer i rolige omgivelser. Der er kombineret stue og køkken med bl.a. keramisk komfur og opvaskemaskine. Stuen har brændeovn, tv med internationale kanaler, dvd-afspiller og stereoanlæg med cd-afspiller. ...Hus nr: 68506Vorupør/Stenbjerg8 personer,  154 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,5 km til kyst.Autentisk fiskerhus ved Stenbjerg. Sommerhuset er indrettet med god opholdsstue med spiseplads og brændeovn. Køkken med komfur, opvaskemaskine, emhætte, kaffemaskine og køleskab samt separat dybfryser. Der er tv med DR1 og tyske kanaler samt ...Hus nr: 51803Vorupør/Stenbjerg5 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.9,0 km til kyst.Helårshus beliggende ved den lille by Årup ved Snedsted, ca. 9 km fra det brusende Vesterhav og 6 km fra Danmarks første Nationalpark Thy. Ca. 1 km fra huset er der fiskemulighed i Årup å, hvor der er en god bestand af ørreder. Desuden byder ...Hus nr: 38762Vorupør/Stenbjerg24 personer,  280 m²Kæledyr er tilladt.1,5 km til kyst.Rummeligt sommerhus, som rummer alt, hvad hjertet kan begære af aktivitets- og udfoldelsesmuligheder. Den store poolafdeling indeholder swimmingpool, sauna og spabad med plads til 4-6 personer. Efter en god og oplevelsesrig dag i Thys flotte ...Hus nr: 39096Vorupør/Stenbjerg6 personer,  60 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus beliggende på stor naturgrund i Stenbjerg, i Danmarks første Nationalpark Thy. Huset er indrettet med stue med brændeovn til en kølig sommeraften eller en efterårsaften med regn og rusk. I kombination med stuen er husets køkken, hvor ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus