Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Kærgården - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Kærgården - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Kærgården
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 26 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Kærgården - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Kærgården: 3.9 af 5.0 fra 310 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Utzon Center
 • Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Family Farm Fun Park
 • Action House
 • Middelaldercenteret
 • Museumscenter Hanstholm
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Kærgården

  Hus nr: 92134Kærgården6 personer,  68 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus beliggende i sommerhusområdet Kærgården med en hyggelig have med gode læforhold. Huset fremstår som velindrettet sommerhus med lys stue. Badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine. Der er brændeovn til at skabe hygge og varme en kølig ...Hus nr: 95372Kærgården7 personer,  92 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.Lyst sommerhus fra 2005 på stor naturgrund midt i godt sommerhusområde. Badeværelse med sauna, bruseniche og vaskemaskine. Åbne og hyggelige overdækkede terrasser med god mulighed for læ og for at nyde solen. Der er også en gynge på grunden.Hus nr: 44357Kærgården10 personer,  150 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Velbeliggende sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende i attraktivt tæt på Limfjorden og med kig til Agger Tange. Huset er bygget i 1988 og løbende moderniseret, senest i 2009. Der er stor swimmingpool, spabad og sauna til mange ...Hus nr: 70763Kærgården8 personer,  93 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Lyst sommerhus beliggende på 890 m² naturgrund. Huset er meget velindrettet med 2 soverum med dobbeltsenge, 1 med to enkeltsenge og 1 med 2 køjer. Stuen er møbleret med brændeovn og udstyret med tv med danske og tyske programmer, dvd-afspiller ...Hus nr: 26591Kærgården6 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus beliggende i sommerhusområdet Kærgården med en dejlig have med gode læforhold. Huset fremstår som velindrettet sommerhus med lys stue med personlig møblering. Der er brændeovn til at skabe hygge og varme en kølig sommeraften eller ...Hus nr: 38767Kærgården8 personer,  120 m²Kæledyr er tilladt.4,0 km til kyst.Velholdt sommerhus i gode materialer. Huset har tre gode soverum med dobbeltsenge og alkove med to sovepladser. I den store, lyse stue med moderne og smagfuldt møblement er der fladskærms farve-tv med danske og tyske programmer og dvd-afspiller ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus