Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Kærgården - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Kærgården - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Kærgården
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 26 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Kærgården - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Kærgården: 4.0 af 5.0 fra 283 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Utzon Center
 • Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Family Farm Fun Park
 • Action House
 • Middelaldercenteret
 • Museumscenter Hanstholm
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Kærgården

  Hus nr: 92134Kærgården6 personer,  68 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus beliggende i sommerhusområdet Kærgården med en hyggelig have med gode læforhold. Huset fremstår som velindrettet sommerhus med lys stue. Badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine. Der er brændeovn til at skabe hygge og varme en kølig ...Hus nr: 40345Kærgården6 personer,  86 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Velindrettet sommerhus beliggende i rolige omgivelser ca. 400 m fra Limfjorden på en 1000 m² naturgrund. Fra huset er der delvis udsigt over vandet. Stuen er udstyret med farve-tv med dvd-afspiller samt parabol med fortrinsvis tyske programmer ...Hus nr: 04871Kærgården6 personer,  85 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus beliggende på god, lukket naturgrund. Fra huset er der mindre end 3000 m til stranden ved Kærgården, hvor der om sommeren er badebro. Sommerhuset er indrettet med tre soveværelser og stue med gode møbler og tv med danske kanaler samt ...Hus nr: 27638Kærgården8 personer,  83 m²Kæledyr er tilladt.250 m til kyst.Tæt ved fjord og hav, i et dejligt stille sommerhusområde, ligger dette særdeles veludstyrede sommerhus. PlayStation2 med tilhørende spil. Der er installeret energibesparende varmepumpe med integreret aircondition. Med ca. 100 m til fællesområde ...Hus nr: 94942Kærgården6 personer,  105 m²Kæledyr er tilladt.250 m til kyst.Sommerhus beliggende i sommerhusområdet Kærgården. Huset er højt beliggende i fredelige omgivelser og fra stuen og terrasse er der udsigt over Limfjorden. Huset er opført i træ og er velindrettet med en lys stue med en komfortabel møblering. ...Hus nr: 39506Kærgården6 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Praktisk sommerhus beliggende i sommerhusområdet Kærgården. Huset er praktisk indrettet med køkken, bryggers/entré og bad fra 2010. Huset ligger på en høj grund med panoramaudsigt over Krik Vig og Agger Tange ca. 200 m fra badestrand med badebro. ...

  Se alle huse i området.