Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Kærgården - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Kærgården - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Kærgården
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 23 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Kærgården - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Kærgården: 3.9 af 5.0 fra 285 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Utzon Center
 • Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Family Farm Fun Park
 • Action House
 • Middelaldercenteret
 • Museumscenter Hanstholm
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Kærgården

  Sommerhus i KærgårdenHus nr: 40345Kærgården6 personer,  86 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Velindrettet sommerhus beliggende i rolige omgivelser ca. 400 m fra Limfjorden på en 1000 m² naturgrund. Fra huset er der delvis udsigt over vandet. Stuen er udstyret med farve-tv med dvd-afspiller samt parabol med fortrinsvis tyske programmer ...Sommerhus i KærgårdenHus nr: 39506Kærgården6 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Praktisk sommerhus beliggende i sommerhusområdet Kærgården. Huset er praktisk indrettet med køkken, bryggers/entré og bad fra 2010. Huset ligger på en høj grund med panoramaudsigt over Krik Vig og Agger Tange ca. 200 m fra badestrand med badebro. ...Sommerhus i KærgårdenHus nr: 27638Kærgården8 personer,  83 m²Kæledyr er tilladt.250 m til kyst.Tæt ved fjord og hav, i et dejligt stille sommerhusområde, ligger dette særdeles veludstyrede sommerhus. PlayStation2 med tilhørende spil. Der er installeret energibesparende varmepumpe med integreret aircondition. Med ca. 100 m til fællesområde ...Sommerhus i KærgårdenHus nr: 95624Kærgården6 personer,  75 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus beliggende i sommerhusområdet Kærgården i fredelige omgivelser på en lukket naturgrund, hvorfra der er kik til Limfjorden. Huset er velindrettet med lys stue med komfortabel møblering. Der er brændeovn til at skabe hygge og varme en ...Sommerhus i KærgårdenHus nr: 26591Kærgården6 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus beliggende i sommerhusområdet Kærgården med en dejlig have med gode læforhold. Huset fremstår som velindrettet sommerhus med lys stue med personlig møblering. Der er brændeovn til at skabe hygge og varme en kølig sommeraften eller ...Sommerhus i KærgårdenHus nr: 59046Kærgården6 personer,  80 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Lyst sommerhus moderniseret 2018 beliggende på stor naturgrund med træer midt i godt sommerhusområde og lige op til fælles legeplads og minigolfbane. Huset har tre gode soverum, alle med enkeltsenge, og godt badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 41.800 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus