Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Hals/Koldkær - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Hals/Koldkær - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Hals/Koldkær
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 28 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Hals/Koldkær - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Hals/Koldkær: 4.3 af 5.0 fra 172 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Nordsøen Oceanarium
 • Utzon Center
 • Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Family Farm Fun Park
 • Farm Fun
 • Action House
 • Middelaldercenteret
 • Aalborg Forsvars- & Garnisonsmuseum
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Hals/Koldkær

  Sommerhus i Hals/KoldkærHus nr: 37293Hals/Koldkær4 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.1,2 km til kyst.Sommerhus beliggende på stor grund med græsplæne. Der er solenergi, som gør, at anlægget sørger for at der altid er frisk luft i huset og I kan selv indstille temperaturen. Det kan dog ikke blæse koldt luft ind. Både delvist overdækket terrasse ...Sommerhus i Hals/KoldkærHus nr: 50607Hals/Koldkær6 personer,  84 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende kun ca. 100 meter fra kysten ved Koldkær. Der er havkig fra terrassen. Sommerhuset har tre soveværelser, hvoraf det ene har elevationsdobbeltseng. Der også en hems med madrasser. Veludstyret køkken med ...Sommerhus i Hals/KoldkærHus nr: 6408Hals/Koldkær10 personer,  140 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,2 km til kyst.Stort, rummeligt og totalrenoveret sommerhus i 2017 med spabad, på 139 m2 beliggende i et roligt og naturskønt område. Huset ligger ugeneret og tilbagetrukket på grunden for enden af en blind stikvej. Hele huset er moderne indrettet og har to ...Sommerhus i Hals/KoldkærHus nr: 39092Hals/Koldkær8 personer,  128 m²Kæledyr er tilladt.650 m til kyst.Spændende indrettet sommerhus beliggende på ”den rigtige side” af landevejen. Huset indeholder fire soverum, hver med plads til 2 personer. Der er brændeovn. Der er tænkt på familiens yngste både med højstol og barneseng samt gynge og sandkasse. ...Sommerhus i Hals/KoldkærHus nr: 39328Hals/Koldkær6 personer,  51 m²Kæledyr er ikke tilladt.650 m til kyst.Sommerhus tæt på skøn, børnevenlig badestrand. Sommerhuset ligger på 1410 m² stor, lukket grund. Kun få hundrede meter til en super skøn badestrand. Stenbelagt indkørsel op til carporten. Der er stor terrasse omkring hele huset på nær mod nord. ...Sommerhus i Hals/KoldkærHus nr: 43775Hals/Koldkær6 personer,  65 m²Kæledyr er ikke tilladt.750 m til kyst.Sommerhus med spabad beliggende i gåafstand til Put and Take fiskesø i området Lagunen. Huset er lyst og smagfuldt indrettet. Der er badeværelse med spabad, dampbad og gulvvarme. Huset ligger ca. et kvarters gang fra en af områdets bedste strande. ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 41.800 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus