Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Læsø/Østerby

Sommerhus: Læsø/Østerby, Læsø, Nordjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 8 svar5.0 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

12
6
280m²
nej
nej
Inkl.
300 m
 
Udendørs vildmarksbad, 8 personer
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
3 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1800, renoveret i 2019
 
3,0 km til restaurant
 
3,0 km til indkøb
 
300 m til kyst
 
Stik til elbil: Type 2 - IEC 62196-2
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 20/5-2023 til 3/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 04908
Huskategori: ★★★★★
Kyst/Sø 300 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
222930311234
23567891011
2412131415161718
2519202122232425
26262728293012
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

BBad
BYBryggers
KKøkken
OOpholdsstue
SPSpisestue
TETerrasse
VVærelse
1 Opholdsstue: Chromecast, tv
6 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 senge
Køkken: El-komfur, køleskab, mikroovn, fryser 250 l eller større, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: Wc, håndvask
Aktiviteter: Bordfodbold, fodboldmål, Nintendo Wii
Og: Terrasse, jordvarme, havegrill, naturgrund med træer 20000 m², moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Om ferieboligen

Midt i Læsøs unikke natur og tæt på Østerby ligger dette helt unikke og idylliske sommerhus med god plads til familie, venner/medarbejdere eller kursus/møder. På den anlagte solterrasse er der vildmarksbad til 8-10 personer.

Den flotte sal i den gamle lade i tilknytning til hovedhuset er helt speciel med det indvendige synlige tangtag. I denne sal kan der være helt op til 30 personer og med de tilknyttede faciliteter som storskærm og køkken, betyder det, at i forbindelse med opholdet kan I invitere til arrangementer som dagsmøder, kursus og lignende. I salen er der AV-udstyr, 75” storskærm, whiteboard, printer og wifi + fibernet.

Huset er fra 1740 og totalt renoveret i 2019, men har bevaret husets sjæl. Det er et af de få tanggårde på øen og giver mulighed for en uforglemmelig og unik oplevelse. Sommerhuset har seks soveværelser med hver deres unikke indretning, lys og farver. Værelserne er indrettet med to enkeltsenge, der kan skubbes sammen som dobbeltsenge.

To lækre badeværelser, som har et godt lysindfald, gulvvarme og stor bruseniche. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Der er yderst veludstyret køkken med separat spisestue og hyggelig opholdsstue med tv, fibernet og Chromecast til de hyggelige aftener. Huset er opvarmet hele året, og det eneste forbrug, I betaler, er for vand. Der er gulvvarme i hele huset.

Udenomsarealerne er helt ideelle til leg for børn og andre barnlige sjæle, og her er udstyr til forskellige aktiviteter, havemøbler til solbadning og grillaftener i den fantastiske natur samt en skøn bålplads.

Der er masser af aktiviteter ved huset bl.a. badebassin, aktivitetskasse med leg og udespil, sandkasse og fiskestænger. Derudover er der frugthave, hvor der må plukkes æbler, bær mv. Der er også en hyggelig bålplads til 12 personer, hvor der er mulighed for madlavning, samt en boldbane med mål til fodbold/rundbold til interne dyste. Ca. 400 meter til vandområde som er perfekt til vandsport, SUP, havkajak og surf i roligt vand.

SALEN og tilhørende køkken må benyttes af de 12 gæster, der kan bebo sommerhuset. Ønsker I at anvende salen til arrangementer ud over 12 personer, skal ejer/lokalkontoret kontaktes forud for indgåelse af lejeaftale for at aftale vilkårene herom ift. tillægspris og ekstra rengøring.

Det er muligt at medbringe hest; Der er lavet en indhegning til formålet.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Om området

Du er her: Læsø/Østerby, Læsø, Sommerhus 04908, 12 personer, Vildmarksbad