Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Læsø/Byrum - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Læsø/Byrum
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 8 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Læsø/Byrum - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Læsø/Byrum: 4.7 af 5.0 fra 139 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Læsø Tårnet
 • Læsø Museum
 • Læsø Saltsyderi
 • Læsø Seaside Golfklub
 • Læsø Kur bad
 • Læsø Uldstue
 • Tanghusruten i Gl. Østerby
 • Fantastiske badestrande
 • Rønnerne – og en tur med rønnerbussen
 • 8 sommerhuse for Læsø/Byrum - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Læsø/ByrumHus nr: 9759Læsø/Byrum6 personer,  68 m²4,5 km til kyst.Velholdt sommerhus centralt beliggende på Læsø midt i Byrum tæt på butikker, indkøb m.v. Huset indeholder et veludstyret, stort køkken med spiseplads og dejlig stue. Tre gode værelser og badeværelse med ...Sommerhus i Læsø/ByrumHus nr: 83723Læsø/Byrum6 personer,  73 m²4,5 km til kyst.Sommerhus med sauna beliggende i naturskønne omgivelser på dejlig solrig naturgrund med træer i rolige omgivelser på Læsø. Sommerhuset er velindrettet med tre gode soveværelser, badeværelse med gulvvarme ...Sommerhus i Læsø/ByrumHus nr: 4355Læsø/Byrum6 personer,  65 m²4,5 km til kyst.Klassisk sommerhus med en hyggelig atmosfære beliggende på en meget stor og ugenert grund omgivet af høje træer ved Byrum. Sommerhuset er indrettet med køkken-alrum/stue med udgang til overdækket terrasse. ...Sommerhus i Læsø/ByrumHus nr: 36035Læsø/Byrum6 personer,  92 m²5,0 km til kyst.Velindrettet sommerhus i naturskønne omgivelser i roligt naturområde på Læsø. Sommerhuset er indrettet med tre rummelige værelser og gode senge. Der er stort badeværelse med bruseniche, gulvvarme, vaskemaskine ...Sommerhus i Læsø/ByrumHus nr: 43783Læsø/Byrum6 personer,  79 m²4,0 km til kyst.Lyst sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser på Læsø på en stor græsgrund med træer. Sommerhuset er indrettet med tre gode soveværelser, badeværelse med bruseniche og veludstyret køkken til stue ...Sommerhus i Læsø/ByrumHus nr: 9803Læsø/Byrum8 personer,  121 m²4,8 km til kyst.Helt unikt og spændende arkitekttegnet 8-kantet sommerhus med store, lyse og velindrettede rum og store vinduespartier mod dejlig ugenert naturgrund med eg, birk og bregner beliggende tæt på Byrum. Sommerhuset ...Sommerhus i Læsø/ByrumHus nr: 9257Læsø/Byrum8 personer,  120 m²750 m til kyst.8-kantet unikt sommerhus med spabad beliggende i naturskønne omgivelser på Læsø. Det helt ideelle sommerhus for den store familie der ønsker masser af udendørsplads og den hyggelige sommerhusstemning. ...

  Se alle huse i området.