Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Ulvshale - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Ulvshale
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.

Sommerhus Ulvshale - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Ulvshale: 4.1 af 5.0 fra 167 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Krokodille Zoo
 • Liselund Slotspark
 • Støberiet
 • Elmelunde Kirke
 • Bogø Mølle
 • Bogø Havn
 • Danmarks Borgcenter Vordingborg
 • 9 sommerhuse for Ulvshale - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i UlvshaleHus nr: 50658Ulvshale5 personer,  63 m²500 m til kyst.Sommerhus beliggende på dejlig beplantet grund med træer ved naturskønne omgivelser ved Ulvshale. Der er stort badeværelse. To soveværelser samt et anneks. Huset har tre gode terrasser, hvoraf den ene ...Sommerhus i UlvshaleHus nr: 43056Ulvshale8 personer,  74 m²300 m til kyst.Dette sommerhus er indrettet med 3 soveværelser. Bemærk, at værelset ved opholdsstuen har åbent vægstykke under loftet. Badeværelset har brusekabine. Køkkenet er kombineret med en spisekrog. Opholdsstuen ...Sommerhus i UlvshaleHus nr: 54517Ulvshale6 personer,  90 m²200 m til kyst.Velholdt sommerhus med tilhørende stor havestue og ca. kun 200 m til den dejlige meget børnevenlige badestrand ved Ulvshale. Sommerhuset består af en stor, gennemgående entre/fordelingsgang, hvor vaskemaskinen ...Sommerhus i UlvshaleHus nr: 78378Ulvshale6 personer,  75 m²150 m til kyst.Sommerhus ca. 150 m fra en af Møns dejligste badestrande. Huset er indrettet med stue og køkken samt to soveværelser i huset og stort anneks med dobbeltseng.Sommerhus i UlvshaleHus nr: 48872Ulvshale5 personer,  43 m²2,0 km til kyst.Lille sommerhus på 43 m2 beliggende ca. 2 km fra pragtfuld børnevenlig badestrand ved Ulvshale. Huset består af køkken/spisestue/stueafdeling med direkte udgang til overdækket terrasse. Der er to soveværelser ...Sommerhus i UlvshaleHus nr: 9414Ulvshale10 personer,  117 m²250 m til kyst.Smagfuldt indrettet sommerhus med en dejlig beliggenhed kun ca. 250 m ned til den dejlige børnevenlige badestrand ved Ulvshale. Sommerhuset har et stort køkken/alrum/stuemiljø med panoramavinduer ud til ...Sommerhus i UlvshaleHus nr: 50812Ulvshale6 personer,  76 m²600 m til kyst.Velholdt sommerhus på 79 m2 med to gode badeværelser beliggende kun ca. 600 meter fra den skønne, børnevenlige badestrand ved Ulvshale. Sommerhuset indeholder separat køkken, værelse med dobbeltseng samt ...Sommerhus i UlvshaleHus nr: 54584Ulvshale10 personer,  67 m²400 m til kyst.Velindrettet og højtliggende sommerhus med spabad beliggende i det skønne Ulvshale kun ca. 400m fra den børnevenlige badestrand. Huset har masser at byde på som f.eks. åbent køkken med mindre spisekrog. ...Sommerhus i UlvshaleHus nr: 92133Ulvshale4 personer,  66 m²200 m til kyst.Personligt indrettet sommerhus beliggende på stor grund ca. 2 km fra badestranden, som er en af Møns dejligste badestrande. Det blå flag garanterer god badevandskvalitet, og der er indkøbsmuligheder i ...

  Se alle huse i området.