Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Søhøjlandet/Gjern - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Søhøjlandet/Gjern - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Søhøjlandet/Gjern
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Søhøjlandet/Gjern - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Søhøjlandet/Gjern: 3.9 af 5.0 fra 139 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Søhøjlandet/Gjern

Hus nr: 95368Søhøjlandet/Gjern8 personer,  105 m²Kæledyr er ikke tilladt.16,0 km til kyst.Midt i Jylland ligger dette sommerhus i Søhøjlandet midt i Gjern Bakker. Huset er udstyret med alle fornødenheder til en behagelig ferie og er moderne indrettet med spabad, sauna, vaskemaskine, tørretumbler og brændeovn. Der er 2 terrasser, ...Hus nr: 04515Søhøjlandet/Gjern10 personer,  110 m²Kæledyr er ikke tilladt.4,5 km til kyst.Midt i Jylland ligger Gjern bakker og her ligger dette sommerhus med spabad og sauna. Huset er udstyret med alle fornødenheder til en behagelig ferie og er moderne indrettet med bl.a. spabad, sauna, vaskemaskine, brændeovn og Blu-ray afspiller. ...Hus nr: 55953Søhøjlandet/Gjern10 personer,  110 m²Kæledyr er tilladt.16,0 km til kyst.Midt i Jylland ligger Gjern bakker og her ligger dette sommerhus. Huset er udstyret med alle fornødenheder til en behagelig ferie og er moderne indrettet med spabad, sauna, vaskemaskine, brændeovn og Blu-ray afspiller. Huset er udstyret med ...Hus nr: 39821Søhøjlandet/Gjern8 personer,  105 m²Kæledyr er ikke tilladt.16,0 km til kyst.Dette sommerhus ligger i naturskønne omgivelser i Søhøjlandet midt i Gjern Bakker. I lejen indgår aktivitetskort med gratis adgang til mange aktiviteter såsom tropisk badeland, sportshal, legeland og mange andre aktiviteter for børn og voksne. ...Hus nr: 04635Søhøjlandet/Gjern10 personer,  106 m²Kæledyr er ikke tilladt.16,0 km til kyst.Midt i Jylland ligger Gjern Bakker og her ligger dette sommerhus. Huset er udstyret med alle fornødenheder til en behagelig ferie og er moderne indrettet med spabad, sauna, vaskemaskine, brændeovn og Blu-ray afspiller. Huset er udstyret med ...Hus nr: 42717Søhøjlandet/Gjern8 personer,  105 m²Kæledyr er ikke tilladt.16,0 km til kyst.Sommerhus med gratis solenergi. Huset ligger i naturskønne omgivelser i Søhøjlandet midt i Gjern Bakker. Huset er moderne og velindrettet og er bl.a. udstyret med B&O-tv, spabad, sauna, vaskemaskine og brændeovn. Der er installeret et 5 Kw-solcelleanlæg, ...

Se alle huse i området.


Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus