Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Søhøjlandet/Gjern - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Søhøjlandet/Gjern - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Søhøjlandet/Gjern
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Søhøjlandet/Gjern - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Søhøjlandet/Gjern: 3.9 af 5.0 fra 145 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Søhøjlandet/Gjern

Sommerhus i Søhøjlandet/GjernHus nr: 04635Søhøjlandet/Gjern10 personer,  106 m²Kæledyr er ikke tilladt.16 km til kyst.Midt i Jylland ligger Gjern Bakker og her ligger dette sommerhus. Huset er udstyret med alle fornødenheder til en behagelig ferie og er moderne indrettet med spabad, sauna, vaskemaskine, brændeovn og Blu-ray afspiller. Huset er udstyret med ...Sommerhus i Søhøjlandet/GjernHus nr: 39821Søhøjlandet/Gjern8 personer,  105 m²Kæledyr er ikke tilladt.16 km til kyst.Dette sommerhus ligger i naturskønne omgivelser i Søhøjlandet midt i Gjern Bakker. I lejen indgår aktivitetskort med gratis adgang til mange aktiviteter såsom tropisk badeland, sportshal, legeland og mange andre aktiviteter for børn og voksne. ...Sommerhus i Søhøjlandet/GjernHus nr: 55953Søhøjlandet/Gjern10 personer,  110 m²Kæledyr er tilladt.16 km til kyst.Midt i Jylland ligger Gjern bakker og her ligger dette sommerhus. Huset er udstyret med alle fornødenheder til en behagelig ferie og er moderne indrettet med spabad, sauna, vaskemaskine, brændeovn og Blu-ray afspiller. Huset er udstyret med ...Sommerhus i Søhøjlandet/GjernHus nr: 95718Søhøjlandet/Gjern8 personer,  110 m²Kæledyr er tilladt.16 km til kyst.I Søhøjlandet midt i Gjern Bakker midt i Jylland ligger dette sommerhus. Huset er udstyret med alle fornødenheder til en behagelig ferie og er moderne indrettet med spabad, sauna, vaskemaskine og brændeovn. Der er 2 terrasser, hvor I kan nyde ...Sommerhus i Søhøjlandet/GjernHus nr: 95368Søhøjlandet/Gjern8 personer,  105 m²Kæledyr er ikke tilladt.16 km til kyst.Midt i Jylland ligger dette sommerhus i Søhøjlandet midt i Gjern Bakker. Huset er udstyret med alle fornødenheder til en behagelig ferie og er moderne indrettet med spabad, sauna, vaskemaskine, tørretumbler og brændeovn. Der er 2 terrasser, ...Sommerhus i Søhøjlandet/GjernHus nr: 42717Søhøjlandet/Gjern8 personer,  105 m²Kæledyr er ikke tilladt.16 km til kyst.Sommerhus med gratis solenergi. Huset ligger i naturskønne omgivelser i Søhøjlandet midt i Gjern Bakker. Huset er moderne og velindrettet og er bl.a. udstyret med B&O-tv, spabad, sauna, vaskemaskine og brændeovn. Der er installeret et 5 Kw-solcelleanlæg, ...

Se alle huse i området.


Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 41.800 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus