Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Lynderup - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Lynderup
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 12 ferieboliger.

Sommerhus Lynderup - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Lynderup: 4.0 af 5.0 fra 198 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Jesperhus Feriepark
 • Djurs Sommerland
 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Randers Regnskov
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Klitmøller og Cold Hawaii
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Nationalpark Thy
 • Bunkermuseum Hanstholm
 • Mønsted Kalkgruber
 • Nordsø akvariet
 • Mariager Saltcenter
 • 12 sommerhuse for Lynderup - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i LynderupHus nr: 38071Lynderup8 personer,  130 m²500 m til kyst.Sommerhus med stort terrasseanlæg rundt om huset beliggende på en 1900 m² naturgrund med græsplæne. Desuden fælles grund med bålplads ved stranden. Huset indeholder en kombineret opholdsstue og køkken, ...Sommerhus i LynderupHus nr: 7433Lynderup8 personer,  132 m²500 m til kyst.Højt beliggende sommerhus med swimmingpool, sauna og fantastisk panoramaudsigt over fjorden ved Lynderup. Den 12m2 store swimmingpool er indendørs og har en svømmetræner. I den ene ende af poolrummet finder ...Sommerhus i LynderupHus nr: 52705Lynderup7 personer,  90 m²300 m til kyst.Dejligt lyst, venligt og højtbeliggende sommerhus ved Hjarbæk Fjord. Nyd udsigten over vand både indefra, fra terrassen og fra den store naturgrund. Slap af i sommerhusets opholdsrum, som er åbent til ...Sommerhus i LynderupHus nr: 14860Lynderup8 personer,  78 m²10 m til kyst.Sommerhus på 4200 m² stor strandgrund med gynge og sandkasse til børnene. Kombineret køkken og stue med udgang til terrassen, hvor vandudsigten kan nydes, mens aftensmaden tilberedes på medbragt grill. ...Sommerhus i LynderupHus nr: 6246Lynderup8 personer,  92 m²500 m til kyst.Dette sommerhus med spabad og sauna er beliggende i naturskønne omgivelser i Lynderup ikke langt fra Limfjorden. Huset er renoveret i 2017 med bl.a. nyt køkken med keramisk komfur, køle/frys og separat ...Sommerhus i LynderupHus nr: 67520Lynderup8 personer,  120 m²800 m til kyst.Sommerhus beliggende på en 2800 m² naturgrund med græsplæne. Huset har 48 m2 kombineret opholdsstue og køkken, stort bryggers med garderobe og 3 værelser. Det ene har udgang til terrassen. 2 badeværelser ...Sommerhus i LynderupHus nr: 33450Lynderup8 personer,  100 m²500 m til kyst.Sommerhus i naturskønt område tæt på golfbane. Huset er opført i de bedste materialer og beliggende på stor naturgrund. Det åbne køkken har alle moderne faciliteter såsom opvaskemaskine, mikroovn og en ...Sommerhus i LynderupHus nr: 7340Lynderup14 personer,  156 m²90 m til kyst.Moderne sommerhus med fantastisk beliggenhed, udsigt og spa. Huset er velindrettet med 4 rummelige soveværelser med dobbeltseng og 3 store hemse med 2 opredninger på hver. Huset er moderne indrettet med ...Sommerhus i LynderupHus nr: 54676Lynderup8 personer,  110 m²550 m til kyst.Huset egner sig til max. 6 voksne og 2 børn. Udlejes ikke til ungdomsgrupper og håndværkergrupper. Alene til ferieophold.Sommerhus i LynderupHus nr: 4524Lynderup8 personer,  125 m²500 m til kyst.Velindrettet sommerhus med spabad og sauna beliggende med flot panoramaudsigt samt direkte adgang til Limfjorden ved Lynderup. Sommerhuset er moderne og smagfuldt møbleret og fremtræder meget rummeligt ...

  Se alle huse i området.