Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Allinge - ved klippekyst og byliv

 
Søg område: Allinge
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 27 ferieboliger.

Sommerhus i Allinge - ved klippekyst og byliv

Lej sommerhus i Allinge - midt i det naturskønne Nordbornholm

Når du lejer et sommerhus i Allinge, er du tæt på både skønne naturoplevelser, charmerende byliv og Nordeuropas største borgruin Hammershus. I Allinge kan du også opleve hyggelige røgerier, samt den idylliske Allinge Havn, der lægger scene til Folkemødet.

Hos DanCenter finder du et skønt udvalg af sommerhuse i og omkring Allinge by. Flere af sommerhusene ligger blot 100 m til 300 m fra kysten og byder på udsigt til vandet, og i klart vejr kan man kigge helt til Christians ø.

Start din søgning efter sommerhus til leje i Allinge her:

Læs mere om Allinge
Rating af huse for Allinge: 4.1 af 5.0 fra 328 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Hammershus Slotsruin
  • Brændesgårdshaven
  • Bornholms Middelaldercenter
  • Bornholms Sommerfuglepark
  • Grønbechs gård
  • Kastellet på Bornholm
  • Dueodde Strand
  • Almindingen
  • Døndalen
  • Rytterknægten
  • 27 sommerhuse for Allinge - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i AllingeHus nr: 50429Allinge8 personer,  117 m²300 m til kyst.Feriebolig i AllingeHus nr: 49512Allinge2+2 personer,  46 m²620 m til kyst.Feriebolig i AllingeHus nr: 49538Allinge4+2 personer,  55 m²400 m til kyst.Sommerhus i AllingeHus nr: 31005Allinge8 personer,  100 m²100 m til kyst.Feriebolig i AllingeHus nr: 49909Allinge2 personer,  34 m²620 m til kyst.Sommerhus i AllingeHus nr: 40262Allinge4 personer,  46 m²30 m til kyst.Sommerhus i AllingeHus nr: 45788Allinge4 personer,  42 m²300 m til kyst.Sommerhus i AllingeHus nr: 9238Allinge4 personer,  60 m²400 m til kyst.Feriebolig i AllingeHus nr: 49537Allinge4+2 personer,  55 m²400 m til kyst.Sommerhus i AllingeHus nr: 31004Allinge8 personer,  92 m²100 m til kyst.Sommerhus i AllingeHus nr: 35680Allinge6 personer,  97 m²200 m til kyst.Feriebolig i AllingeHus nr: 49513Allinge4+2 personer,  58 m²620 m til kyst.Sommerhus i AllingeHus nr: 8167Allinge8 personer,  120 m²300 m til kyst.Sommerhus i AllingeHus nr: 9846Allinge6 personer,  63 m²700 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Nyd en sommerhusferie i Allinge

    Allinge er en idyllisk havneby på Nordbornholm, hvor der er rig mulighed for at opleve det charmerende byliv, den barske klippekyst samt Bornholms mange attraktioner, der ikke ligger langt fra Allinge. DanCenter har 7 sommerhuse til leje i Allinge by, og fra 5 af dem kan du ovenikøbet nyde udsigten til kysten fra en hyggelige terrasse.

    Fra dit skønne sommerhus eller feriebolig i Allinge, kan du nemt og ubesværet komme rundt på hele Bornholm øens attraktioner og seværdigheder. Øen kan opleves og udforskes fra både bil, cykel, bus eller fra vandet, hvis det skulle friste med en lille sejltur. På Solskinsøen er der kort afstand til det hele, og kun 20 min. fra Allinge finder du Øens største by, Rønne. I Rønne finder du foruden en masse tøj-, dagligvarer- samt specialbutikker også DanCenters hjælpsomme lokalkontor.

    Oplevelser i og omkring Allinge

    Allinge byder på et væld af oplevelser for hele familien, og selv hvis man skulle komme til at kede sig, så har man hele Bornholm som sin legeplads.

    I området i og omkring Allinge finder man nogle af Bornholms allerbedste madoplevelser. Der er mulighed for at smage lokale specialiteter på et af Allinges to røgerier, og hvis du hellere vil smage de lokale råvarer i en lidt finere version, så byder Allinge også på flere af Bornholms mest anerkendte restauranter. Der er altså rig mulighed for at få mættet samtlige maver og sanser, når du holder sommerhusferie i Allinge.

    Oplevelserne og attraktionerne i og omkring Allinge er mange. Én af de mest kendte attraktioner er fx Nordeuropas største borgruin Hammershus, der med sit nye besøgscenter fra 2018 kun er blevet en endnu større oplevelse. Besøgscentret er på fineste vis bygget naturligt ind i landskabet, og fra dets store terrasse har du den smukkeste udsigt over den gamle borgruin. Ikke langt fra Hammershus finder du også Hammer Havn, Hammer Fyr og Opalsøen, steder der bestemt også er et besøg værd.

    Tag på rundtur i kunsten

    Hvert år i Kristi Himmelfartsferien kan du deltage i Bornholms kunstrunde, hvor øens mange kunsthåndværkere inviterer indenfor til et par spændende dage i kunstens tegn. Men du behøver slet ikke, at begrænse dig til denne periode, Allinge og hele Bornholm bugner nemlig af kunsthåndværk i alle afskygninger hele året rundt. Du finder alt lige fra keramik til glaskunst til smykkedesign og malerier. Kun 10 min fra Allinge, finder du Bornholms Kunstmuseum, der udover at være beliggende på én af Danmarks smukkeste placeringer ved de spektakulære Helligdomsklipper, også byder på fantastiske og forskelligartede udstillinger året rundt. Fra museet kan du også opleve en bjergtagende panoramaudsigt over Østersøen ved at følge den bakkede kyststi hele vejen til Gudhjem.

    Sommerhusområder nær Allinge

    Blot et stenkast fra Allinge finder du det idylliske fiskerleje, Sandvig. Blandt de lokale er de to byer efterhånden så sammensmeltet, at de går under fællesbetegnelsen Allinge-Sandvig, som dækker hele området af de to tvillinge byer. I Sandvig tilbyder DanCenter 10 sommerhuse til leje, og her får du også smuk natur for alle pengene. Alle sommerhuse ligger under 1 km fra kysten, halvdelen ligger endda kun 50 m derfra og byder på fantastisk udsigt til østersøen. I stille vejr kan man om sommeren komme på bådtur til Christians Ø og komme helt tæt på de mange gråsæler, som Christians Ø er særligt kendt for.

    Kun 10 km fra Allinge på Bornholms vestkyst finder du Hasle, der også er et populært sommerhusområde. DanCenter tilbyder 15 sommerhuse til leje i Hasle, og her finder du både klassiske sommerhuse, samt luksussommerhuse. I Hasle kan du slentre gennem de gamle brostensbelagte gader, eller hygge med en is og en kold dukkert på Hasle havn, hvor havnebadet danner de perfekte rammer for både badning og en efterfølgende tur i sauna.

    Ferie i ferielejlighed med Danland

    Ønsker I en anden slags ferie end sommerhusferie, så tilbyder DanCenters søstervirksomhed Danland ferie i ferielejligheder, hvor I har adgang til feriecentrets forskellige faciliteter.

    På Bornholm finder du Danlands lokale Feriecenter i Gudhjem blot 17 min. fra Allinge by. I Gudhjem Feriepark har I adgang til udendørs pool, sauna, legeplads med hoppepude, mulighed for at leje cykel samt mange andre faciliteter. Ferielejlighederne huser op til 5 personer og har alle egen terrasse. Ferielejligheder er perfekt beliggende med kort afstand til både indkøb, kysten og Gudhjem havn. Om sommeren summer Gudhjem af liv, hvor både live musik, drinks, mad og lækre is kan nydes på havnen.

    Spørgsmål og svar omkring Allinge

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvor mange sommerhus har DanCenter i og omkring Allinge?

    Hos DanCenter har vi et skønt udvalg af sommerhuse i Allinge. Du finder ca 26 sommerhuse i området omkring Allinge og 7 sommerhuse i selve Allinge. De fleste sommerhuse har havudsigt, og i klart vejr kan man kigge helt til Christians Ø.

    Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så vi ved lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde det rette sommerhus til dine ferieplaner.

    Hvad er det vigtigste at opleve, når jeg besøger Allinge?

    I den livlige ferieby Allinge er mulighederne mange. Gå på opdagelse i den smukke særegne natur og besøg attraktioner som både Hammershus, Opalsøen og Hammer Havn. Det er desuden et must at besøge et af de lokale røgerier i byen og smage de friskfangede fisk.

    Kan du bestille et sommerhus for blot en weekend eller en miniferie?

    Hos DanCenter skal du som minimum booke et sommerhus for 2 nætter. Du kan dermed sagtens tage på weekendtur i sommerhus.