Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus ved vandet

Ferie ved vandet - så heldige er vi i Danmark

I Danmark har vi nogle af Europas bedste strande. Samtidig har vi også noget af det reneste vand.


Uanset hvor i landet du befinder dig, er der aldrig særlig langt til stranden. Den længste afstand til stranden er 55km og ved over 200 danske strande vajer det blå flag i luften - symbolet på at både vandkvaliteten og servicefaciliteterne er i orden.


Det er nogle af grundene til, at ferie ved vandet er så populært.

Derfor er det sundt at være tæt på havet

Vidste du, at havet påvirker både krop og sind positivt. For eksempel er havluft langt renere end luften på land, og dannelsen af D-vitamin øges, når solens stråler bliver spejlet i havets overflade. Sidst men ikke mindst, sætter udsynet til fjerne horisonter drømmene i gang.

Sommerhus med havudsigt – så nemt (og billigt) er det

DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse ved vandet i hele Danmark – og mange af disse har endda havudsigt. Her kan du nyde duften og baggrundslyden af det brusende hav. Man kan sidde og nyde den smukke havudsigt, gå en aftentur langs stranden eller tage med børnene ned og bygge sandslotte.


Mange tror, at det er dyrt at holde ferie ved vandet, men det behøver det ikke at være. Hos DanCenter kan du for eksempel leje et sommerhus med havudsigt og plads til 6 personer fra 2.360,- i den sene sommerferie.

6 sommerhusferier ved vandet, du måske ikke har hørt om:

Luksus-sommerhuse ved vandet

Du kan også leje et luksus-sommerhus ved vandet med pool, så er børnenes behov for en god ferie sikret. Udover at der er swimmingpool i disse huse er de også ofte indrettet med et aktivitetsrum. Dvs. at der i huset findes spil som fx: bordtennis, billard, dart og bordfodbold.

Tag flere generationer på ferie sammen

De store luksus-sommerhuse ved vandet giver desuden mulighed for, at alle i familien kan nyde ferien. Mens børnene fx gerne vil lege, så vil deres oldemor måske gerne trække sig lidt væk og få sig et velfortjent hvil. Det er da plads til i de store huse, da de er bygget til at være mange personer samlet på et sted.Se alle vores sommerhuse ved vandet her: