Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Danmark med gratis internet

Lej sommerhus i Danmark med gratis internet

 
Søg område: Danmark
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 6.215 ferieboliger.
Søg på kort

Hold ferie i et sommerhus med internet i Danmark

Nok er ferie i sommerhus lig med hygge, samvær og fællesaktiviteter, men nogle gange har du også brug for et frirum og en pause i den online verden, eller måske du lige har noget arbejde, som du skal have klaret fra et dejligt sommerhus i Danmark.

I denne digitale tidsalder har både du og din familie brug for at koble på internet en gang imellem, både for at holde kontakten med vennerne, tjekke de sociale medier og dele ferieminder.


Start din søgning efter et sommerhus med internet her:


Vær online på din ferie i sommerhus med internet i Danmark

Selvom du tager i sommerhus i Danmark for at få fred og ro samt nyde den smukke danske natur, kan du sagtens være online i små perioder. Ligesom familiens yngre medlemmer nok gerne vil være online på deres telefoner.

Lej et sommerhus med internet, og du kan tilgodese alle i familien. Uanset om det er familiens yngste medlem som skal se tegnefilm, eller om du skal arbejde på din computer eller læse avisen på din tablet.

Både klassiske og luksussommerhuse med internet

Du behøver ikke at booke et stort og dyre sommerhus med pool for at få internet på din ferie i sommerhus. Hos DanCenter har mange af vores sommerhuse internet. Når du søger efter sommerhus på DanCenter’s hjemmeside, kan du filtrere efter sommerhuse med internet.

Andre skønne faciliteter end internet

Nogle holder ferie i sommerhus for at komme væk fra hverdagen og nyde naturen, men du behøver ikke at skære alle hverdagens lækre fornødenheder væk, når du tager i sommerhus.

Hos DanCenter kan du filtrere din søgning efter sommerhuse med bestemte faciliteter, søg blandt andet efter:

 • Sommerhus med plads til kæledyr

 • Sommerhus med opvaskemaskine

 • Sommerhus med havudsigt

 • Sommerhus med pool

 • Sommerhusudlejning med DanCenter

  Hos DanCenter Sommerhusudlejning har vi mere end 60 års erfaring i sommerhusudlejning i Danmark. Vi ved, hvordan vi sikre, at du får den bedst mulige ferie. Vi har mere end 5.500 sommerhuse med internet. Du finder med andre ord helt sikkert et sommerhus, der passer lige til dine ferieplaner.

  Vores gæster anbefaler bl.a. disse sommerhuse med internet


  Sommerhus i MarielystHus nr: 6849Marielyst6 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.900 m til kyst.Tæt ved en af Danmarks bedste badestrande i Marielyst ligger dette sommerhus med åbent køkken/alrum og lys stue og helårs udestue. Sommerhusets lyse køkken har bl.a. køkken med keramiske kogeplader, mikroovn, ...Sommerhus i ÅlbækHus nr: 43462Ålbæk6 personer,  96 m²Kæledyr er ikke tilladt.70 m til kyst.Sommerhus beliggende på stor klitgrund med sti direkte ned til vandet. Huset er funktionelt indrettet med åbent køkken i forbindelse med stuen samt et grovkøkken. Der er ligeledes to badeværelser. Der ...Sommerhus i ArrildHus nr: 66837Arrild6 personer,  83 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,2 km til kyst.Velholdt og velindrettet sommerhus i ugenerte og rolige omgivelser med en god have, hvor der er plads til leg og boldspil. Sommerhuset har tre værelser, dejligt stort badeværelse med gulvvarme, køkken ...Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 67296Saltum Strand6 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.1,2 km til kyst.Velholdt sommerhus med smagfuld, personlig indretning beliggende på en stor, ugenert naturgrund i naturskønne omgivelser. Huset er indrettet med stue i åben forbindelse med køkkenet, tre værelser og badeværelse. ...

  Se alle vores sommerhuse med internet >>