Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Nye sommerhuse hos DanCenter

Nye og oversete sommerhuse

Der bliver jævnligt tilføjet nye sommerhuse til leje hos DanCenter, hvis du vil være en af de første til at leje et af de nye sommerhuse, kan du holde øje med den gule markering med teksten "Nyt hus hos DanCenter". Har du brug for lidt nyt sommerhus-blod til din næste ferie, finder du her på siden sommerhuse, som du ikke kunne leje hos DanCenter sidste år. Ligenu kan du få rabat, når du lejer et sommerhus til efteråret med koden AUTUMN15, der giver 15% rabat (op til 750 kr.).

Bliv klogere på den gule Nyt hos DanCenter-markering

Den gule markering "Nyt hus hos DanCenter" betyder, at sommerhuset er nyt på DanCenter-hjemmesiden, og det kunne ikke lejes hos DanCenter Sommerhusudlejning året før.

I Danmark underskrives en udlejningskontrakt mellem husejere og sommerhusudlejningen for et år. Det betyder dog også, at du vil kunne finde sommerhuse til leje på denne side, som har anmeldelser og ratings fra tidligere, hvor husejeren eventuelt har haft sommerhuset til leje hos DanCenter.

De stakkels sommerhuse uden anmeldelser

Manglende anmeldelser og ratings betyder ikke nødvendigvis, at det er et dårligt sommerhus. Sommerhuset kan være nyt hos DanCenter og har derfor ikke modtaget gæster endnu, der har kunnet give sommerhuset ratings. Eller også har gæsterne måske "glemt" at rate sommerhuset. Uanset hvad kan du være heldig at finde oversete sommerhusperler til din næste ferie. Læs mere om de stakkels sommerhuse uden ratings her.

Sommerhuse i hele Danmark - noget for alle

Hos DanCenter finder du et af Danmarks største udvalg af sommerhuse. Vi har mere end 60 års erfaring med udlejning af sommerhuse. Når du leder efter et sommerhus til leje hos DanCenter, finder du både sommerhuse i de kendte sommerhusområder som Blåvand, Søndervig, Marielyst, Bornholm og Skagen. Ligesom du også kan finde sommerhuse i naturskønne områder som Søhøjlandet, rundt om Limfjorden og i det Sydfynske Øhav.

Det store udvalg af sommerhuse hos DanCenter betyder, at uanset om du er på jagt efter et stort sommerhus, et klassisk sommerhus eller et sommerhus med faciliteter som spa, sauna, pool eller havudsigt, finder du noget, der passer til dine ferieønsker hos DanCenter.

Hvad er betingelserne for brug af rabatkoden AUTUMN15?

Få 15% (op til 750 kr.) på en efterårsferie med koden AUTUMN15. Koden udløber 31. oktober 2021. AUTUMN15 gælder for ophold med ankomst mellem 1. september og 17. december. Koden kan ikke kombineres med andre rabatter eller bonusaftaler. Rabatkoden kan ikke anvendes til genbookinger eller hvis der foretages ændringer i eksisterende bookinger. Rabatperioden kan ændres uden varsel.