Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Åseral

Sommerhus: Åseral, Syd Norge/Sørlandet, Norge

Gæstevurderinger

Baseret på 5 svar3.6 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,2
Ferieboligens indretning og udstyr4,2
Mest populært hos
Familie/Venner med børn4,0
Familie/Venner uden børn3,5
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
jens Stensberg - Esbjerg  (Venneferie uden børn, juli 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“vær forberedt på ikke at have bagage med eller barnevogn. Der er IKKE internet eller TV .”
Jørgen - Lendum  (Venneferie med børn, august 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“-”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Der er 350 m til hytten, og der er ingen markering af hyttenumre ved stien nedenfor. Derfor: Vær forberedt på lang vandring med bagage, til I når stiens sving til højre, hvor I skal til venstre op over en klippeflade. / Ejeren/udlejeren bør overveje skiltning med hyttenumre og evt. pile. Det kan gøres tilpas diskret, og ingen numre kan ses fra stien.”
Marianne - Aalborg  (Venneferie uden børn, juli 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Husets beliggenhed og simple indretning.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Om sommeren er denne hytte fin for fjeldvandrere. Let adgang til mange vandreture i fjeldet. På den negative side så er området et ski område, så der er mange områder som er under anlæggelse og forandring, så I må forvente store maskiner, og mange områder hvor naturen er forsvundet for nyanlagte stier og løjper.”
Jeppe bech - Barrit  (Familieferie med større børn, juli 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Rindende vand og træk og slip toilet midt på fjeldet er luksus.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Tag en trækvogn med eller få udlejer til at anskaffe en trækvogn til at køre baggage med.”

Ferieboligfaciliteter

6
3
70m²
ja
nej
150 m
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Pejs/brændeovn
 
2 badeværelser
 
Bygget 1978
 
500 m til restaurant
 
1,0 km til indkøb
 
120 km til kyst
 
150 m til fiskeri i sø
 
150 m til fiskeri
Husnr. 35334
Huskategori: ★★★
Kyst/Sø 150 mGæstevurderinger

.

Booking af huset

.

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
3631123456
3778910111213
3814151617181920
3921222324252627
402829301234
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Syd Norge/Sørlandet

Ferie i det sydlige Norge

Det sydlige Norges øhav består af holme, små øer og beskyttede bugter. Et særligt kendtegn ved det sydlige Norges kyststrækning er de karakteristiske små hvide byer og landsbyer som Risør, Tvedestrand, Arendal, Grimstad, Lillesand, Mandal, Farsund og Flekkefjord. De byer er meget genkendelige med deres hvidmalede træhuse og fotogene brostensbelagte gader og stræder. Kristiansand er den største by i Sydnorge og regionens uofficelle hovedstad. Den har også de samme karakteristiske, hvide træhuse. Bydelen Posebyen i centrum af Kristiansand er et tydeligt eksempel på, at Kristiansand også er typisk for landsbyerne og byerne i Sydnorge på trods af dens størrelse.

Sydnorge – mere end sol og øer.

Men Sydnorge er mere end sol, øer og postkortværdige landsbyer. I landet mellem havet og bjergene finder du også lange dale og frugtbare bjergområder. Et pænt kulturlandskab og omfattende skov- og hedeområder er de "skjulte hemmeligheder" i Sydnorge.

Her finder du nogle af landets bedste floder med laks, rolige bjergsøer, der er perfekte til kajakture, bjergvandringer med betagende udsigt og et kæmpe udvalg af aktiviteter at vælge imellem. Denne del af Sydnorge giver en interessant kontrast til feriestemningen ved kysten. Du skal blot beslutte dig for, hvor aktiv din ferie skal være. Actionfyldte vandfaldseventyr på stejle bjerge med spændende strømfald? Eller musestille på din jagt efter det ultimative møde med en bæver? Forskellige virksomheder i Sydnorge byder på aktiviteter lige fra elg- og bæversafari til riverrafting og bjergklatring, kanoture og kajak. På begge sider af kysten og i bjergene er der en del fremragende golfbaner.

Kultur og festivaller

Verdenskendte forfattere og kunstnere som Henrik Ibsen, Knut Hamsun og Gustav Vigeland har forbindelse til Sydnorge. Hvert år afholdes der flere teater- og musikfestivaler i området. Risør Kammermusikfestival har modtaget international anerkendelse, og er et udstillingsvindue for musikere i verdensklasse. I gallerierne og butikkerne med kunst og håndværk finder du alt fra kitsch til provokerende moderne kunst. Mange anerkendte kunstnere bor og arbejder området.

Masser at lave for børn:

Sydnorge er det perfekte område for børn. Der er Kristiansand Zoo, hvor du kan finde en klatrepark i skoven, et badeland, legepladser, riverrafting, masser af hø at hoppe i og ikke mindst eksotiske dyr – nok til at holde børn underholdt i deres ferie. Kristiansand Zoo er en af de mest populære attraktioner i Norge, men Sydnorge har også mange forlystelsesparker og aktivitetsparker. Sydnorge er det perfekte område for børn, og der er ikke langt mellem alle dets mange højdepunkter. Sol og sand om sommeren – selvom vi alle ved, at solen ikke altid vil samarbejde. Så hvis solen gemmer sig, eller du besøger Sydnorge udenfor badesæsonen, er der stadig masser af aktiviteter at deltage i, uanset hvordan vejret arter sig.

Vandreture og cykling i Sydnorge

Udenfor byerne og landsbyerne er der fremragende, velmarkerede stier i betagende omgivelser. Hvis du ønsker en større udfordring, er der et stort udvalg af vandreruter i skovene og bjergene. Kristiansand og Oppland Turist- forening har hytter og markerede ruter i hele bjergområdet. Mange af ruterne og stierne er også velegnde til cykler. Cykel- rute nr. 3 fra Kristiansand til Hovden er egnet til hele familien. Den fører dig gennem et naturligt landskab med udsigt og aktiviteter langs hele ruten. Cykelrute nr. 1 løber fra Flekkefjord til Risør – 1 forbi de hvidmalede sydnorske landsbyer og områder med naturlig skønhed. Cykelruterne er godt markerede og kan ses på særlige kort.

Fiskeri

Langs hele kysten koster det ikke noget at fiske, og havet er rigt på torsk, sej, makrel og mange andre arter. Du kan fiske på egen hånd eller sammen med en lokal bådejer, der kender området.

Vinter i en hytte i Norge

Bjergene og feriestederne med alpinski er meget tættere på, end de fleste tror. Blot en times kørsel fra centrum af Kristiansand, finder du skiløjper. Efter en længere køretur ind i Setedal-dalen, ankommer du til Hovden, et af landets mest populære vintersportscentre, der ligger ca. 800 meter over havet. Vi har også det kendte alpine skisportsted Sirdal, der ligger en kort køretur fra Egersund eller Stavanger. Åseral er den nærmeste vinterdestination, hvis du rejser fra Kristiansand, det er kun halvanden times kørsel i bil med et spektakulært, naturligt landskab – og Brokke ligger på vejen til Hovden. Alle skisportstederne har skiinstruktører og udlejer skiudstyr.

Om Norge

Hytter i Norge i alle størrelser – og til alle formål

Uanset om du kun rejser med et par stykker eller hele familien, eller om du skal afsted med alle vennerne, finder du helt sikkert en hytte, der kan matche dine ønsker hos DanCenter. Fælles for hytterne og feriehusene er den smukke, norske natur, der venter lige uden for døren.

En ”hytte”, som et sommerhus i Norge så beskedent bliver kaldt i folkemunde, har ofte kun få meter til nærmeste vandresti, fiskevand, langrendsløjpe eller badebro. For nordmændene handler det om hurtigt at kunne komme ud i naturen og dyrke friluftslivet og benytte sig af mulighederne for aktive aktiviteter og rekreation. Det er kort fortalt, hvad en norsk hytteferie går ud på.

I det sydlige del af landet, fra Kristiansand over Stavanger til Bergen, finder du flere store sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. Her kan du nyde en aktiv ferie i den norske natur og friske luft ved den norske kyst. Samtidig med at du er tæt på bylivet og dens faciliteter.

Lej sommerhus i Norge - helt oppe nord på, hvor du blandt andet kan være heldig at opleve det fantastiske naturfænomen, Nordlys. Det er på udvalgte tidspunkter af året, hvor du har størst chance for at spotte det. Især til forår og efterår er der størst mulighed for at opleve naturfænomenet.

Lej hytte i Norge - hvad skal du opleve

Når du holder ferie i hytter i Norge, får du mulighed for at opleve de endeløse sommerdage under Midnatssolen og det magiske, dansende Nordlys på den nordlige vinterhimmel. Alt dette kan du være heldig at opleve, hvis du holder ferie hos vores norske naboer.

Vores norske naboer har en fascinerende og storslået natur, der er utrolig anderledes end naturen i Danmark, til trods for den korte afstand mellem vores to lande. Her finder du den længste og dybeste fjord i Europa, Sognefjorden, og det største plateau på kontinentet, Hardangervidda.

Hvis der er noget vores norske naboer er kendt for, så er det fjelde og endeløse vidder med masser af plads mellem bjergtoppene til at se fjorde, hav og skov. Det er især de langstrakte vidder i den østlige, midterste og nordlige del af landet, der får folk til at spærre øjnene op, når de holder ferie i landet.

Det kan næppe komme bag på nogen, at vandreture på fjeldet og de åbne vidder hører til både nordmænds og turisters foretrukne fritidsbeskæftigelse - om sommeren foregår det på gåben, og om vinteren er det på ski ude på løjperne. Hos DanCenter kan du gå på jagt efter hytter i Norge året rundt.

Fiskehytte og sommerhus i Norge

For lystfiskere er Norge et sandt eldorado i mere end en forstand. Fiskebestandenes størrelse og arternes mangfoldighed er i sig selv noget helt specielt. Dertil lægges, at det er gratis at kaste snøren i havet, og at fiskekort til søer og elve ikke koster det store.

Hos DanCenter kan du leje hytter i Norge, der er særligt egnede til fisketure med bl.a. båd, rensebord og en stor fryser til alle fangsterne – vælg ’Fiskehus’ som søgekriterie i søgeboksen ovenfor.

DanCenter sørger for, at der også er sørget for et passende udgangspunkt for fiskeeventyret, nemlig sommerhuse og hytter, der foruden alle moderne bekvemmeligheder er udstyret med alt, hvis lystfisker-hjertet begærer.

Ferie i feriebolig i Norge året rundt

Norge er en skøn feriedestination året rundt. Landet byder på spændende storbyer og storslået natur med høje bjerge og fjorde. Lej en hytte i Norge langs kysten nær Kristiansand eller Stavanger og udnyt byernes mange muligheder. Her kan du opleve moderne arkitektur, charmerende gader og velsmagende butikker.

Når du ikke slentrer rundt i byerne eller slapper af i en hytte, kan du holde aktiv ferie i den norske natur. Midt mellem Stavanger og Kristiansand finder du en af landets største turistattraktioner: Preikestolen - det dramatiske fjeldplateau, der går direkte ned i Lysefjorden.

Hytte og sommerhus i Norge til leje

Flere og flere danskere kigger mod vores norske naboer, når der skal aktiv ferie i kalenderen. Hos DanCenter har vi et større udvalg af hytter i Norge, ligesom vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi ved derfor lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige hytte til dine ferieplaner.

Du kan finde store luksussommerhuse, traditionelle fiskerhytter eller et klassisk feriehus i Norge, når du søger efter sommerhus hos DanCenter til din næste ferie.

Vi ønsker dig en god ferie i Norge

Du er her: Åseral, Syd Norge/Sørlandet, Norge, Sommerhus 35334, 6 personer