Menu

DanCenter Sommerhusudlejning

5 (afslappende) grunde til at holde jul og nytår i sommerhus

Vi har bemærket en trend. Flere og flere vælger at holde jul og/eller nytår i sommerhus, men hvordan kan det nu være? Dem der har prøvet det, har fortalt os, hvad det bedste ved en jule- og nytårsferie i sommerhus er. Du kan se, hvad de sagde hér!1. Du står ikke med det hele alene - alle hjælper til
Noget af det bedste ved at holde jul og nytår i sommerhus er, at det ikke kun er dig, der er værten og skal sørge for alle de andre. Alle hjælper til. Det giver et større fællesskab og gør, at du bedre kan nyde julen.


2. Der er sovepladser til alle
Til jul og nytår skal alle samles – ingen skal sidde alene. Men du har måske ikke plads til alle. I et sommerhus kan du få plads til op til 24 personer – og det betyder altså, at alle har en rigtig seng at sove i. Læs: Ingen vågner op radbrækkede efter at have sovet på en sofa.


3. Der er tid til nærvær
I et sommerhus er der en anden ro og tid til nærvær og afslapning. Du er i nye omgivelser, og det giver nye oplevelser sammen. I de store sommerhuse er der endda luksusfaciliteter som pool, spa og aktivitetsrum.


4. Du behøver ikke at gøre rent selv
Det er ganske simpelt. Lejer du et sommerhus er der rent, når du ankommer. Du skal altså ikke gøre rent inden gæsterne ankommer. Når julen er ovre, står du heller ikke med rengøringen alene. Enten hjælpes alle ad, eller også fuldender I oplevelsen og køber en slutrengøring, som I jo også deles om at betale.


5. Alle kan smage på den gode vin - ingen skal køre hjem
Når der er sovepladser nok til alle, kan du tillade dig at smage på den gode vin til maden - eller på et par juleøl. Du behøver ikke at holde dig tilbage, bare fordi du skal køre bilen hjem.

Juleferietips

Hvis du også er blevet fristet til at holde jul i et sommerhus, kan du se dine muligheder lige nedenfor.Du ønskes en rigtig glædelig jul!