Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lejebevis og kørevejledning

Når I har bestilt et ferieophold igennem os, modtager I kort tid efter en bekræftelse på dette. Bekræftelsen er jeres lejebevis og indeholder alle de oplysninger, I har brug for. På den første side finder I oplysninger om adressen på feriehuset og nøgleudleveringsstedet. Midt på siden finder I vejbeskrivelsen, der forklarer vejen til nøgleudleveringsstedet. Nederst er der en slip til bestilling af diverse udstyr, der kan være gavnligt at have på ferien. På de efterfølgende sider er selve regningen for opholdet med tilhørende indbetalingskort. Det fremgår af disse, hvornår betalingen forfalder. Ved ankomst til nøgleudleveringsstedet afleveres lejebeviset og I får herefter udleveret nøglen til feriehuset samt en strømkuvert, hvor målerstanden på de forbrugsafhængige omkostninger bedes påført ved ankomst og afrejse (strøm, varme, gas, vand og telefon).

Ankomsttidspunkt

Det normale ankomsttidspunkt er fra kl. 16.00 på indflytningsdagen.

Ankomst uden for åbningstid

Hvis I f.eks. ankommer sent om aftenen, er der lukket på vores lokalkontorer. Forhør jer derfor i god tid om, hvordan I skal forholde jer med hensyn til nøgle og depositum.

Serviceydelser

På slippen nederst på lejebeviset kan I bestille diverse ekstra ydelser, som vores lokalkontorer tilbyder. På den måde slipper I for besværet med at få det pakket ned i bilen, og I har mere plads til alle de øvrige ting og sager, der er rare at have med på ferien. Vær opmærksom på, at der kun i visse områder i Tyskland, hvor mange DanCenter-huse er koncentreret, findes et DanCenter lokalkontor. Andre steder udleveres nøgle af husets ejer eller dennes stedfortræder.

Alle huse råder over køkkenservice til det antal personer, som huset er beregnet til. Linned, viskestykker, duge m.m. kan, hvor der er et DanCenter lokalkontor bestilles, såfremt I ikke selv ønsker at medbringe det.

Hvis I har brug for en barneseng, høj stol o.l. kan dette også bestilles på lokalkontoret, hvor et sådant findes. I kan ikke være sikker på at der er plads til barnesengen i forældresoveværelset. Hvis der står i husbeskrivelsen, at der er barneseng i huset, og I kun har brug for én, behøver I ikke at sætte kryds på slippen.

Bemærk venligst, at ikke alle lokalkontorer tilbyder alle serviceydelser. Vi anbefaler dig derfor altid enten at e-maile eller forhøre dig telefonisk på det lokale DanCenter kontor, før ankomsten. Vi kan ikke garantere, at det er muligt først at bestille serviceydelserne ved ankomsten.

Færgeforbindelser

Hvis I har bestilt et feriehus i Tyskland har nogle brug for en færgeoverfart. Sørg for at bestille færgebilletterne i god tid. For information om relevante færgeforbindelser klik her

Vejdirektoratet

Der er stor tradition for kødannelse på de mest anvendte veje, når vi er i de store ferieuger.

Kurskat

I alle tyske delstater opkræver kommunen en såkaldt kurskat gennem bl.a. feriehusejere. Det er en skat pr. feriegæst pr. dag, som opkræves på stedet inden afrejse. Kurskattens størrelse er forskellig fra område til område.

Hvad er et gebyr for rengøringsrevision?

Vi opkræver kunderne et lille rengøringsrevisionsgebyr for at forberede værelset til den næste gæst, selvom nogle udgående gæster foretrækker at gøre værelset rent selv. Skal sådanne gæster stadig betale et rengøringsgebyr? Ja. Lad os venligst forklare.

Selvom vi sætter pris på, at gæster selv gør værelset rent, foretager vi ikke desto mindre en revision for at sikre, at værelset er i fremragende stand. Det rengøringsrevisionsgebyr, vi opkræver, er for den tid og indsats, der er involveret i at kontrollere, at vores rengøringsstandarder er overholdt, så vi kan give vores kunder den bedste oplevelse.