Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lejebevis og kørevejledning

Når I har bestilt et ferieophold igennem os, modtager I kort tid efter en bekræftelse på dette. Bekræftelsen er jeres lejebevis og indeholder alle de oplysninger, I har brug for. På den første side finder I oplysninger om adressen på feriehuset og nøgleudleveringsstedet. Midt på siden finder I vejbeskrivelsen, der forklarer vejen til nøgleudleveringsstedet. Nederst er der en slip til bestilling af diverse udstyr, der kan være gavnligt at have på ferien. På de efterfølgende sider findes selve regningen for opholdet med tilhørende indbetalingskort. Det fremgår af disse, hvornår betalingen forfalder.

Ved ankomst til nøgleudleveringsstedet afleveres lejebeviset og I får herefter udleveret nøglen til feriehuset. I mange tilfælde er strøm, vand og andre forbrugsafhængige omkostninger inkluderet i lejebeløbet. Hvor det ikke er tilfældet får I sammen med nøglen udleveret en strømkuvert, hvor målerstanden på de forbrugsafhængige omkostninger bedes påført ved ankomst og afrejse.

Ankomstmeddelelse

Hvis I ønsker at bestille båd og motor skal det ske senest 1 måned før ankomst.

Ankomsttidspunkt

Det normale ankomsttidspunkt er fra kl. 16.00 på indflytningsdagen. Såfremt I ankommer på et andet tidspunkt skal det aftales med nøgleudlevereren på forhånd. Kontaktinformationer står på lejebeviset.

Serviceydelser

På slippen nederst på lejebeviset kan I bestille ekstra serviceydelser. I skal dog være opmærksom på, at de anførte ydelser kun kan bestilles hvis det er nævnt i husets beskrivelse.

Alle huse råder over køkkenservice til det antal personer, som huset er beregnet til. Linned, viskestykker, duge m.m. skal I selv medbringe eller alternativt bestille, såfremt det er muligt.

I kan også bestille rengøring via slippen på lejebeviset, såfremt det er nævnt i husets beskrivelse.

Ydelserne skal senest bestilles sammen med ankomstmeddelelsen 14 dage før indflytning. I skal dog være opmærksom på, at ønsker I at bestille båd og motor, skal det ske senest 1 måned før ankomst.

Kæledyr

Hvis du har lejet et feriehus hvor det er tilladt at medbringe kæledyr, skal du være opmærksom på, at der er en lang og ikke helt enkel sagsgang i forbindelse med at indhente myndighedernes tilladelse til at indføre dyr til Sverige. Henvend jer derfor i god tid på den svenske turistinformation eller konsulatet.

Færge- og broforbindelser

Hvis I har bestilt et feriehus i Sverige kan I enten køre via København og over Øresundsbroen, eller tage færgen. Skal I med færgen, skal I sørge for at bestille billetterne i god tid.