Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lejebevis og kørevejledning

Når I har bestilt et ferieophold igennem os, modtager I kort tid efter en bekræftelse på dette. Bekræftelsen er jeres lejebevis og indeholder alle de oplysninger, I har brug for. På den første side finder I oplysninger om adressen på feriehuset og nøgleudleveringsstedet. Midt på siden finder I vejbeskrivelsen, der forklarer vejen til nøgleudleveringsstedet. Nederst er der en slip til bestilling af diverse udstyr, der kan være gavnligt at have på ferien. På de efterfølgende sider findes selve regningen for opholdet med tilhørende indbetalingskort. Det fremgår af disse, hvornår betalingen forfalder.

Ved ankomst til nøgleudleveringsstedet afleveres lejebeviset, og I får herefter udleveret nøglen til feriehuset. I mange tilfælde er strøm, vand og andre forbrugsafhængige omkostninger inkluderet i lejebeløbet. Hvor det ikke er tilfældet, får I sammen med nøglen udleveret en strømkuvert, hvor målerstanden på de forbrugsafhængige omkostninger bedes påført ved ankomst og afrejse.

Ankomstmeddelelse

Hvis I ønsker at bestille båd og motor skal det bestilles senest 1 måned før ankomst.

Ankomsttidspunkt

Det normale ankomsttidspunkt er fra kl. 16.00 på indflytningsdagen. Såfremt I ankommer på et andet tidspunkt skal det aftales med nøgleudlevereren på forhånd. Kontaktinformationer står på lejebeviset.

Serviceydelser

På slippen nederst på lejebeviset kan I bestille ekstra serviceydelser. I skal dog være opmærksomme på, at de anførte ydelser kun kan bestilles hvis det er nævnt i husets beskrivelse.

Alle huse råder over køkkenservice til det antal personer, som huset er beregnet til. Linned, viskestykker, duge m.m. skal I selv medbringe eller bestille såfremt det er muligt.

I kan også bestille rengøring via slippen på lejebeviset, såfremt det er nævnt i husets beskrivelse.

Ydelserne skal bestilles senest sammen med ankomstmeddelelsen 14 dage før indflytning. Dog skal båd og motor bestilles senest 1 måned før ankomst.

Kæledyr

Hvis du har lejet et feriehus, hvor det er tilladt at medbringe kæledyr, skal du være opmærksom på, at der er en lang og ikke helt enkel sagsgang i forbindelse med at indhente myndighedernes tilladelse til at indføre dyr til Norge. Henvend jer derfor i god tid på den norske turistinformation eller konsulatet.

Færgeforbindelser

Hvis I har bestilt et feriehus i Norge har I brug for en færge. Sørg for at bestille færgebilletterne i god tid. Se information om relevante færgeforbindelser.

Mange af feriehusene i Norge ligger på mindre øer, men uanset beliggenhed går den korteste vej til feriehuset ofte via diverse færgeforbindelser. Undersøg derfor på forhånd sejltiden for eventuelle færger, der måtte være nødvendige at benytte. På VisitNorway kan I finde en oversigt over færgeforholdene i Norge.

Bompenge

I nogle byer som f.eks. Oslo eller Bergen, skal man betale bompenge for at køre ind og ud af byen. Der findes også mange små sideveje i Norge der forvaltes af private. For at benytte disse veje må man ligeledes betale bompenge.

Trafikforhold

Ønsker I at forhøre jer nærmere om de til enhver tid aktuelle vej- og trafikforhold, kan I se på VisitNorway