Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lejebevis og kørevejledning

Når du har bestilt en feriebolig igennem DanCenter, modtager du kort tid efter en bekræftelse på dette. Bekræftelsen er dit lejebevis, og indeholder alle de oplysninger, du har brug for. Du finder oplysninger om adressen på ferieboligen og nøgleudleveringsstedet. Midt på siden finder du vejbeskrivelsen, der forklarer vejen til nøgleudleveringsstedet.

Ankomsttidspunkt

Det normale ankomsttidspunkt er fra kl. 16.00 på indflytningsdagen.

Ankomst uden for åbningstid

Hvis du f.eks. ankommer sent om aftenen, er der lukket på vores lokalkontorer. Forhør dig derfor i god tid om, hvordan du skal forholde dig med hensyn til nøgle og depositum. Kontaktoplysningerne til lokalkontoret finder du på dit lejebevis eller under menupunktet Kontakt på dancenter.dk

Serviceydelser/ekstraudstyr

Alle vore feriehuse råder over køkkenservice samt dyner og puder til det antal personer, som ferieboligen er beregnet til. Linned, viskestykker, karklud og håndklæder kan bestilles, såfremt du ikke selv ønsker at medbringe det.

Bestilling af ekstraudstyr kan ske via internettet når du booker eller ved at kontakte et af vore lokalkontorer.

Eksempler på ekstraudstyr som kan bestilles:

Linnedpakke: Dyne-/hovedpudebetræk, lagen til 1 person, et håndklæde, et stort badelagen, viskestykke og én karklud

Barneseng

Barnestol

Ved bestilling af barneseng kan du ikke være sikre på, at der er plads til barnesengen i forældresoveværelset. Hvis der står i husbeskrivelsen, at der er barneseng i ferieboligen, og du kun har brug for én, er bestilling unødvendig.

Endelig er der mulighed for at bestille levering af ekstraudstyr, som du lejer. På den måde slipper du for at skulle køre flere gange mellem ferieboligen og lokalkontoret, men kan straks ved ankomsten tage ferieboligen og alle dets faciliteter i brug.

Bemærk venligst, at der i travle perioder kan være udsolgt af ekstraudstyr. Vi anbefaler derfor, at du altid bestiller ekstraudstyr og slutrengøring ved booking af ferieboligen.