Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Afrejse

Udflytning skal ske senest kl. 10.00 om formiddagen på udflytningsdagen. I bedes køre direkte til nøgleudleveringsstedet.

Rengøring & opvask

Ved afrejse skal ferieboligen efterlades i opryddet og rengjort stand. Såfremt I har bestilt og betalt for en rengøring bedes ferieboligen efterladt i opryddet stand inklusiv opvask. Venligst husk at lukke alle vinduer og låse alle døre, inden I forlader huset. Hvis I ikke selv ønsker at udføre slutrengøringen, kan I bestille den på DanCenters lokalkontor

Ønsker I selv at foretage rengøringen, finder I en tjekliste med kravene til en slutrengøring i den udleverede husmappe. Har I ikke fået udleveret en husmappe ved ankomst, kan I afhente en tjekliste på lokalkontoret.

Nøgleaflevering

Når alt er pakket og parat, skal nøglen afleveres samme sted, som I fik den udleveret ved ankomsten. Husk at oplyse lokalkontoret om jeres kontonummer, så vi kan returnere jeres depositum.

Afrejse uden for åbningstiden

Hvis I rejser før tid, skal strømsedlen, kontonummer og nøgle til ferieboligen afleveres i postkassen på nøgleudleveringsstedet. Jeres depositum vil blive afregnet indenfor 21 dage modregnet eventuelle forbrugsafhængige udgifter (strøm, vand mv.). Depositum tilbagebetales kun via bankoverførelse.

Opgørelse af forbrug

Strøm og vandforbrug samt andre former for forbrugsafhængige udgifter, skal både ved ankomst og afrejse aflæses og noteres på strømsedlen, som udleveres ved afhentning af nøglen. Vær venligst opmærksom på, at strømtælleren er uden decimaler og skal læses som hele kWh-forbrug. Ved aflevering af nøglen afregnes for eventuelle forbrugsafhængige udgifter. Depositum, fratrukket eventuelle forbrugsafhængige udgifter, afregnes ca. 21 dage efter afrejsedato. Husk at oplyse lokalkontoret om jeres kontonummer, så vi kan returnere jeres depositum.

Planlæg din næste ferie!

Skulle du falde for et bestemt feriehus i løbet af din ferie, eller ønsker du at vende tilbage til det hus, du allerede opholder dig i, kan du med det samme sikre dig drømmehuset til din næste ferie. Det er nemlig altid muligt at forhåndsreservere et feriehus til den efterfølgende sæson. I skal bare kontakte det lokale DanCenter kontor eller ringe på +45 70 13 16 16.


Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus