Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Nøgleudlevering

Når I får tilsendt bekræftelsen på lejen af feriehuset, modtager I samtidig adressen på det, samt oplysninger om, hvor I skal hente nøglen. Nøglen hentes på vores lokalkontor, når et sådant findes i området. Ellers afhentes den hos feriehusets ejer eller dennes repræsentant. I skal fremvise jeres lejebevis for at få udleveret nøglen. Ved samme lejlighed får I udleveret jeres strømkuvert, hvor I skal påføre jeres forbrug af strøm, evt. varme og telefon under ferien.

Depositum

Når I får udleveret nøglen skal I samtidig betale et depositum. Det tjener som sikkerhed for at nøglen returneres og at huset efterlades i samme stand, som da I modtog det. Lokalkontoret kan i visse tilfælde kræve et højere depositum.

Ankomst til huset

Vær opmærksom på, at håndtaget på hoveddøren ofte skal løftes op, samtidig med, at nøglen drejes.

Aflæsning af målere

Når I ankommer til jeres feriehus, skal I som det første aflæse samtlige målere og notere jeres aflæsninger på strømkuverten. Her kan være tale om f.eks. strøm-, varme- og telefontællere. I skal være opmærksom på, at strømtælleren er uden decimaler, og skal læses som hele kWh-forbrug. Strømmåleren hænger ofte på husets ydervæg.

Hold øje med forbruget

Hvis I ønsker at beregne et cirka beløb for, hvor meget I skal betale for strøm m.m. ved afrejsen, er det en god idé at notere jeres kWh forbrug efter de første 24 timer. Derefter multiplicerer I forbruget med prisen pr. kWh og antal feriedage. Hvis I gerne vil spare på strømmen, skal I nedsætte forbruget af elvarme, gulvvarme, sauna, spapool og solarium samt altid dække swimmingpoolen med et pooltæppe, når den ikke anvendes. I den koldere årstid behøver ikke alle elektriske varmeapparater at være tændte.

Gode tips fra lokalkontoret

Hvor DanCenter har et lokalkontor, vil personalet være behjælpelige med gode tips og informationer om lokale seværdigheder og spændende oplevelser. I er altid velkommen til at komme forbi og forhøre jer om, hvad der sker i området. Kontorerne kan også være behjælpelig med lokale turistbrochurer og lign.

Besøg af en pool & spa tekniker

Hvis I har valgt et pool- eller spahus, skal I være forberedt på et eventuelt kortvarigt besøg fra DanCenters personale under ferien. DanCenters medarbejdere eller feriehusets ejer foretager jævnligt kontrol af teknikken og vandkvaliteten. Dette gøres for at sikre, at I får en optimal udnyttelse af feriehusets pool eller spa. Respekter venligst badereglerne, som findes i huset, eller som kan hentes på DanCenters lokalkontor.

Reklamationer

Eventuelle reklamationer bør I omgående meddele DanCenter. Lad ikke jeres ferieglæde blive spoleret over småfejl eller mangler. DanCenters lokalkontor vil omgående give den ansvarlige husejer besked om jeres reklamation, således at afhjælpning kan finde sted hurtigst muligt.

Affald

I skal være opmærksom på, at affald oftest bliver afhentet på hverdage, og altså ikke samtidig med, at I overtager feriehuset om lørdagen. Affaldsposen/-containeren kan derfor godt være delvist fyldte ved jeres ankomst.