Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Nøgleudlevering

Når I får tilsendt bekræftelsen på lejen af feriehuset, modtager I samtidig adressen, samt oplysninger om, hvor I skal hente nøglen. Oftest er nøglen ved huset eller på en adresse i nærheden af huset. I de tilfælde, hvor nøglen udleveres af ejeren eller en repræsentant for denne, skal I fremvise jeres lejebevis for at få udleveret nøglen. I mange tilfælde er strøm, vand og andre forbrugsafhængige omkostninger inkluderet i lejebeløbet. Hvor det ikke er tilfældet, får I sammen med nøglen udleveret en strømkuvert, hvor målerstanden på de forbrugsafhængige omkostninger bedes påført ved ankomst og afrejse.

Depositum

I de tilfælde, det er nævnt i feriehusets beskrivelse, opkræves der depositum ved ankomst. Det tjener som sikkerhed for at nøglen returneres og at huset efterlades i samme stand, som da I modtog det. Størrelsen på depositum står ligeledes i husets beskrivelse.

Ankomst til huset

I kan ikke forvente, at huset er opvarmet ved ankomst.

Aflæsning af målere

Hvis der skal afregnes særskilt for forbrugsafhængige udgifter, skal I straks ved ankomst aflæse samtlige målere og notere jeres aflæsninger på strømkuverten. Her kan være tale om f.eks. strøm-, vand- og telefontællere. I skal være opmærksom på, at strømtælleren er uden decimaler og skal læses som hele kWh-forbrug. Strømmåleren hænger ofte på husets ydervæg.

Hold øje med forbruget

Hvis I ønsker at beregne et cirka beløb for, hvor meget I skal betale for strøm m.m. ved afrejsen, er det en god idé at notere jeres kWh forbrug efter de første 24 timer. Derefter multiplicerer I forbruget med prisen pr. kWh og antal feriedage. Hvis I gerne vil spare på strømmen, skal I nedsætte forbruget af elvarme, gulvvarme, sauna o.l.

Affald

Tømning af affald er ikke organiseret i de fleste ferieområder. I må derfor selv tømme affaldsstativerne. I de fleste områder findes affaldscontainere på parkeringspladsen eller ved vejen.

Rengøring

Når feriehuset forlades skal det være opryddet og rengjort. I nogle feriehuse er rengøring inkluderet i prisen eller man kan bestille det hos ejeren af feriehuset eller dennes repræsentant. Hvis rengøring kan bestilles vil det fremgå af husets beskrivelse.