Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Nøgleudlevering

Når I får tilsendt bekræftelsen på lejen af feriehuset, modtager I samtidig adressen, samt oplysninger om, hvor I skal hente nøglen. Oftest er nøglen ved huset eller på en adresse i nærheden af huset. I de tilfælde, hvor nøglen udleveres af ejeren eller en repræsentant for denne, skal I fremvise jeres lejebevis for at få udleveret nøglen. I mange tilfælde er strøm, vand og andre forbrugsafhængige omkostninger inkluderet i lejebeløbet. Hvor det ikke er tilfældet, får I sammen med nøglen udleveret en strømkuvert, hvor målerstanden på de forbrugsafhængige omkostninger bedes påført ved ankomst og afrejse.

Depositum

I de tilfælde, det er nævnt i feriehusets beskrivelse, opkræves der depositum ved ankomst. Det tjener som sikkerhed for at nøglen returneres og at huset efterlades i samme stand, som da I modtog det. Størrelsen på depositum står ligeledes i husets beskrivelse.

Ankomst til huset

I kan ikke forvente, at huset er opvarmet ved ankomst.

Aflæsning af målere

Hvis der skal afregnes særskilt for forbrugsafhængige udgifter, skal I straks ved ankomst aflæse samtlige målere og notere jeres aflæsninger på strømkuverten. Her kan være tale om f.eks. strøm-, vand- og telefontællere. I skal være opmærksom på, at strømtælleren er uden decimaler og skal læses som hele kWh-forbrug. Strømmåleren hænger ofte på husets ydervæg.

Hold øje med forbruget

Hvis I ønsker at beregne et cirka beløb for, hvor meget I skal betale for strøm m.m. ved afrejsen, er det en god idé at notere jeres kWh forbrug efter de første 24 timer. Derefter multiplicerer I forbruget med prisen pr. kWh og antal feriedage. Hvis I gerne vil spare på strømmen, skal I nedsætte forbruget af elvarme, gulvvarme, sauna o.l.

Affald

Tømning af affald er ikke organiseret i de fleste ferieområder. I må derfor selv tømme affaldsstativerne. I de fleste områder findes affaldscontainere på parkeringspladsen eller ved vejen.

Rengøring

Når feriehuset forlades skal det være opryddet og rengjort. I nogle feriehuse er rengøring inkluderet i prisen eller man kan bestille det hos ejeren af feriehuset eller dennes repræsentant. Hvis rengøring kan bestilles vil det fremgå af husets beskrivelse.


Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus