Menu

DanCenter Sommerhusudlejning
Parferie

Parferie - Sådan får I tid til nærvær

Savner du selvforkælelse, afslapning og nærvær? Tag på en fredfyldt ferie med din udkårne og få tid til nærvær og kvalitetstid med hinanden og oplev den danske efterår sammen. Her kan I slappe af, nyde livet og hinanden.


Se DanCenters hyggelige sommerhuse til 2 personer, hvor du og din bedre halvdel kan nyde en kop varm kakao ved brændeovnen. I et sommerhus har I masser af ro og plads til bare at være jer selv - og tiden er helt jeres egen.

Dancenter har et bredt udvalg af hyggelige sommerhuse

Prøv fx: Parferie med havudsigt fra 1.555 kr. Oplev den skønne, danske natur, gå lange ture ved havet og udforsk i lokalområdet sammen.
OBS: Der er kun få ledige huse med havudsigt.


Afslapning med spa og sauna fra 2.240 kr. Tag i sommerhus med spa og sauna - det er de perfekte rammer for selvforkælelse og afslapning med den du holder af.
OBS: Vores huse med sauna er næsten udsolgt.


Ferie med hund fra 1.910 kr. Tag hunden med. Du behøver ikke at arrangere pasning af hunden, bare fordi du skal på ferie. I mange af DanCenters sommerhuse, må du nemlig godt medbringe familiens bedste ven.


Forresten: Vi har snart udsolgt af sommerhuse til par i sommerferien, så du skal skynde dig at bestille din ferie.Se sommerhuse for par her: