Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

6 grunde til at nyde din ferie i Danmark

Få inspiration til din næste ferie

Du glæder dig til sommerferien, men det er bare så dyrt i højsæsonen. Den gode nyhed er, at det faktisk ikke behøver at være dyrt at tage på sommerferie. Og udover at det ikke er dyrt, så er der masser af fordele ved at holde ferie i Danmark.

1. Spar penge

Det er billigt at tage på sommerferie i sommerhus i Danmark, når du rejser i begyndelsen af skoernes sommerferie. Det er det blandt andet, fordi udlejningspriserne på danske sommerhuse påvirkes af det tyske marked. Og når den tyske skolesommerferie ligger sent på sommeren, betyder det, at priserne er lavere i begyndelsen de danske skolers sommerferie.


Det vil sige, at det ofte billigere at tage i sommerhus i første del af skolernes sommerferie i forhold til slutningen af sommerferien.

2. Få mere (luksus) for pengene

Det er ikke dyrt at leje fx et stort luksus-sommerhus eller et sommerhus med havudsigt i Danmark – selv når der bliver skruet op for standarden, er det stadig en billig form for sommerferie. Udregner du prisen pr. person, pr. nat, vil du opdage, at det er meget billigere end at holde ferie på fx et hotel – og så har I endda det hele for jer selv.

3. Kør selv – ingen kø-kaos i lufthaven

Når du holder ferie i Danmark, er du ikke afhængig af fly, du skal nå – allerede dér er der en større chance for, at I kommer stress-frit ud ad døren og af sted på en dejlig ferie. Samtidig slipper du for lange køer og sommerferie-kaos i lufthaven.

4. Mulighed for at se både familie og venner

Holder du ferie i Danmark, er du ofte ikke længere væk, end at både venner og familie kan besøge jer dér, hvor I er. Du er langt væk fra hverdagen, men stadig trygt placeret i nærheden af dem, du har kær. På den måde kan du bruge tid sammen med dine nærmeste, selvom du er på ferie.

5. Smagen af dansk sommer

Danmark, om sommeren, har ting, du ikke kan finde sydpå. Vi har de lange, lyse sommeraftener og smagen af søde, danske jordbær eller nye friskopgravede kartofler. Det er stemninger og smage, du ikke finder mange andre steder.

6. Alle taler samme sprog

Bliver du i Danmark kan det næsten ikke blive nemmere i forhold til at have børnene med. Legekammeraterne taler samme sprog, og de kan gebærde sig hvor end de kommer frem.


PS: ”Vejret... hvad med vejret?”, tænker du sikkert. Vejret er jo næsten altid dårligt i Danmark.


Men når man spørger feriegæster om, hvad der betyder mest for dem i forhold til at have en god ferie, er fokus på de nære ting:
Altså hvem de var sammen med, og hvad de lavede og oplevede sammen.


Har du fået lyst til at holde sommerferie i Danmark, så prøv fx:Se vores udvalg af ferieboliger til din sommerferie nedenfor: