Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Fårup Sommerland - sjov for hele familien

 
Søg område: Jammerbugten
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 517 ferieboliger.
Søg på kort

Fårup Sommerland - sjov for hele familien!!


Tæt på strandene i Blokhus og Løkken og alligevel helt ude i skoven finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland. Fårup Sommerland er i 2021 og 2022 kåret til den bedste forlystelsespark i Europa med under 1,5 mio besøgende. Samtidig en det også en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vanvittige aktiviteter for hele familien. Der er mere end 60 forlystelser – og når entréen først er betalt, er alle forlystelser gratis.

Få rabat på entrebilletten til Fårup Sommerland som DanCenter-gæst og glæd dig til:

Fart, sjov og hygge for hele familien

Midt i skoven finder du oplevelser for hele familien. De yngste kan snuppe en tur i Den Røde Baron, hvor de små piloter selv styrer deres flyvemaskiner. Én anden af børnenes favoritter i Fårup Sommerland er Egerntårnet, hvor de bliver løftet op til trætoppenes krone og med frit fald suser mod jorden. For de større og fartglade er der hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og under vandet!

Det er også muligt at prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, hvor du bliver skudt afsted og på bare 2 sekunder når en hastighed på 80 km/t på bare to sekunder. Eller hvad med en tur i Falken - Danmarks hurtigste trærutsjebane - eller Saven, der er den eneste rutsjebane i Danmark, som kører både forlæns og baglæns! Fårup Sommerland er meget mere end sjove og vilde rutsjebaner. Du kan også komme ned i gear med; hoppepuderne, talrige trampoliner, hesteridning, minigolf, kanofart, klatrestativer eller en tur på den kæmpe legeplads. Og så er Fårup Sommerland fremfor alt hygge og ægte skovstemning for hele familien!

Oplevelser i international klasse

Fårup Sommerland blev etableret i 1975 og kunne i 2020 fejre 45 års jubilæum. Forlystelsesparken er årligt besøgt af cirka 600.000 gæster - i 2022 endda af 768.683! Fårup Sommerland har en gæstetilfredshed på hele 99 procent og har gennem årene vundet en lang række priser og er bl.a. kåret til top 3 blandt Europas bedste forlystelsespark fire år i træk (Kirmes, 2015, 2016, 2017 og 2018), Verdens 3. bedste service (IAAPA, 2015) og Europas bedste forlystelsespark med under 1,5 mio besøgende i 2021 og 2022. Forlystelsen Saven blev kåret til bedste nye rutsjebane i Europa ved prisuddelingen Park World Excellence Awards 2020, og Fønix fik samme pris i 2022.

Nyhed 2022 – Danmarks største rutsjebane

Glæd dig til at Danmarks største, hurtigste og højeste rutsjebane. Fønix stiger 40 meter op mod himlen - og breder sig smukt ud i skoven - på Danmarks længste loop-bane. Fønix er ubetinget den hurtigste fugl i alle danske skove med en topfart på 95 kilometer i timen! Fønix kan prøves af fartglade gæster helt ned til 120 cm.

Danmarks største vandland

I Fårup Sommerland finder du også Danmarks Største Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, der er opvarmet til 27 grader. I kan også suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmpe baderinge i Vandslangen. Du kan også prøve Vandkanonen, som er verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops.

Lej sommerhus nær Fårup Sommerland

I nærheden af Fårup Sommerland er der et stort udvalg af smukke sommerhuse af alle slags: Fra klassiske sommerhuse til store luksushuse med pool. Book for eksempel et sommerhus i Saltum Strand, Blokhus eller Løkken.

Få rabat på entreeen til Fårup Sommerland som DanCenter-gæst

Spar 10% rabat på entrébilletten til Fårup Sommerland! Du finder rabatkuponen via dit online lejebevis.Adresse
Pirupvejen 147, 9492 Blokhus.