Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

 
Søg område: Jammerbugten
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 518 ferieboliger.
Søg på kort

Fårup Sommerland - sjov for hele familien!!


Forlystelsesparken Fårup Sommerland ligger midt i skoven, ikke langt fra Blokhus og kun få kilometer fra stranden. Fårup er en af de største turistattraktioner i Danmark med mere end 60 seværdigheder - vilde rutsjebaner, børneparken "Børnetivoli" og Danmarks største og vådeste vandland.

Fart, sjov og hygge for både store og små

Skoven byder på oplevelser for hele familien. De små kan fx køre med ”Den Røde Baron”, hvor de små piloter selv kan styre deres fly. En anden favorit blandt børnene i Fårup er "Egerntårnet", hvor du løftes op i trætoppene og derefter pludselig suser mod jorden i frit fald. For de store og eventyrlystne besøgende er der svimlende og hurtige rutsjebaner. Unikt i hele Nordeuropa er rutsjebanen "Orkanen", der som den eneste af sin slags kører både over og under vand! Den vildeste acceleration i Danmark får man i rutsjebanen 'Lynet', der accelererer fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder. Eller hvad med en tur i "Falken" - den hurtigste trærutsjebane i hele Danmark? Der er meget mere at opleve i Fårup Sommerland end store rutsjebaner. Du kan bl.a. også ride på heste, sejle i kano, skyde, klatre, eller boltre dig på adskillige hoppepuder og trampoliner eller lege på den enorme legeplads.

Årets nyhed i Fårup

Til sæsonen 2020 får I fornøjelsen af Fårups hidtil skarpeste nyhed! Der bliver nemlig præsenteret en helt ny familierutsjebane i Fårup Sommerland. 'Saven' er navnet på den kommenende rutsjebane, og den bliver parkens hidtil højeste rutsjebane på hele 24 meter. Saven er den eneste rutsjebane i Danmark, som kører både forlæns og baglæns. Trods vildhed og kørsel både forlæns og baglæns bliver Saven en forlystelse for hele familien, da den kan prøves af fartglade gæster helt ned til 95 cm.

Danmarks største vandland

I Fårup finder man også Danmarks største Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, der er opvarmet til 27 grader. I kan også suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmpe baderinge i Vandslangen. Man kan også prøve Vandkanonen, som er verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops.

Sommerhuse nær Fårup Sommerland

I nærheden af Fårup Sommerland er der et stort udvalg af smukke sommerhuse af alle slags: Fra klassiske sommerhuse til store luksushuse med pool. Book for eksempel et sommerhus i Saltum Strand, Blokhus eller Løkken.

Oplevelser i international klasse

I de senere år har Fårup gentagne gange vundet priser og gjort sig blandt de bedste forlystelsesparker i Europa, bl.a. grundet deres fremragende service. Senest blev Fårup kåret til Nordens bedste sommerland i 2018!


Rabat som DanCenter-gæst

Spar 10% rabat på entrébilletten til Fårup Sommerland! Du kan få rabatkuponen på DanCenter’s lokalkontor på stedet eller hente den i det mobile rabathæfte.Adresse
Pirupvejen 147, 9492 Blokhus.