Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland – Nordens største sommerland

Djurs Sommerland er bare sjovere for alle. Her kan I glæde jer til 9 eventyrlige temalande, nogle af Danmarks bedste rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser - her er noget for hele familien. Book ophold med DanCenter og få rabat på entrebilletten til Djurs Sommerland og tag på oplevelse i en forlystelsespark i verdensklasse.

60 forlystelser, kæmpe Vandland og plads til hygge i Djurs Sommerland

Der er plads til både sjov og hygge i Djurs Sommerland. Når I har udforsket de 10 temalande og over 60 forlystelser, så tag en hyggestund i en af parkens utallige grønne oaser, eller snup en bid på et af de mange hyggelige spisesteder. Her kan I nyde alt fra byg-selv burgere og buffeter til lækre wraps og salater. Glem ikke et besøg i det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solen ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Nyhed i 2022 & 2023 - Dinosaurland

Dinosaurland er et fantastisk, nyt temaland med hele 25 dinosaurer i fuld størrelse, 2 store og vildt sjove forlystelser og en fossilfyldt legeplads for små- og store dinojægere. Spring på den 400 meter lange familierutschebane, T-Rex Family Coaster, og sus tæt forbi kæmpestore kødædere og imponerende langhalse. Eller tag på jeep safari med Dino Xpedition gennem dinosaur-reservatets kringlede miner og tætte skove, hvor fortidsøglerne hersker. Glæd jer også til at udforske Dinosaurlegepladsen, hvor ældgamle dinosaurknogler og helt nye oplevelser altid gemmer sig lige under overfladen og om det næste hjørne.
I 2023 kommer der endnu 3 nye forlystelser i Dinosaurland: SpinOsaurus – Danmark eneste Disk’o Coaster på ryggen af en kæmpe dinosaurskelet, Motorbike Derby - en slags motorcykel karrusel, Fossilvaskeren, som virker som en vaskemaskine til knoglerne.

Få rabat til Djurs Sommerland med DanCenter

Når du holder ferie med DanCenter kan du få rabat på entrébilletten til Djurs Sommerland. Hent din rabatvoucher via dit lejebevis og vis den ved indgangen. Den aktuelle rabat fremgår af voucher'en og fratrækkes i billetlugen ved indgangen. Så snart billetten er betalt, er der fri adgang til alle forlystelser i parken.

Sjov i verdensklasse

Djurs Sommerland er bogstaveligt talt sjov i verdensklasse. Så tag familien under armen og oplev selv, hvorfor parken blev kåret til ”Europas Bedste Familiepark” i 2019 og ”Årets Forlystelsespark i Danmark” i både 2019, 2020 og 2021. Husk, når entreen er betalt, har I fri adgang til alle parkens forlystelser.

Sæson 2023: 29. april – 22. oktober (OBS: ikke åbent alle dage).

Lej sommerhus tæt på Djurs Sommerland

Der er mange DanCenter-sommerhuse til leje i nærheden af Djurs Sommerland, søg efter et ledigt sommerhus i Østjylland her. Alternativt kan du også tage på ferie hos Danland. Der findes to Danland feriecentre i nærheden af Djurs Sommerland - Danland Norddjurs og Danland Ebeltoft.


 

Start din søgning efter sommerhus til leje nær Djurs Sommerland her: