Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland – Nordens største sommerland


Djurs Sommerland er bare sjovere for alle. Her kan hele familien få dagen til at gå med at prøve de mange forlystelser. Djurs Sommerland blev kåret til Europas Bedste Familiepark 2019 og er flere gange kåret til Danmarks Bedste Sommerland.

I 2020 kårede mere end 5.000 DanCenter-feriegæster de bedste attraktioner i Danmark. Gæsterne var ikke i tvivl om, at Djurs Sommerland er Danmarks Bedste Sommerland.

Her er bare nogle af de grunde til, at gæsterne valgte Djurs Sommerland:

 • Det er en stor forlystelsespark, som har Danmarks bedste rutsjebane. Parken er velegnet for hele familien.
 • Sjove attraktioner, venligt personale, gratis parkering og dejligt skift mellem forlystelser og legepladser. Mange rene og pænt beliggende picnicområder, forlystelser til forskellige aldersgrupper og restauranter af alle slags.

 • Læs mere om de andre attraktioner der har vundet her: Danmarks bedste Attraktioner.

  Lej sommerhus tæt på Djurs Sommerland

  Der er mange DanCenter-sommerhuse til leje i nærheden af Djurs Sommerland, søg efter et ledigt sommerhus i Østjylland her. Alternativt kan du også tage på ferie hos Danland Fericenter. Der findes to Danland Feriecentre i nærheden af Djurs Sommerland - Danland Norddjurs og Danland Ebeltoft.

  Få rabat til Djurs Sommerland med DanCenter

  Du kan købe din billet til Djurs Sommerland direkte hos vores lokalkontor, når du henter din nøgle til sommerhuset. Du sparer 10 DKK pr. billet og kan gå direkte til parken uden at stå i kø ved billetdisken. Tilbuddet er kun gyldigt, hvis du køber billetten på det lokale DanCenter lokalkontor, ikke når du køber billetten i parken. Så snart adgangen er betalt, er der fri adgang til alle forlystelser.

  Forlystelser og arrangementer i Djurs Sommerland

  Mærk suset i Danmarks Bedste Sommerland

  Med 9 fantastiske temalande og over 60 forlystelser flyver timerne af sted i Djurs Sommerlands sjove, spændende, vilde og våde forlystelser. Der er nok at kaste sig over, når du besøger Djurs Sommerland, og der er garanti for, at hele familien kan få en fantastisk oplevelse! Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor du kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

  Arrangementer for hele familien i uge 42

  Tag hele familien med Djurs Sommerland i efterårsferien, hvor du inviteres til Magisk Halloween i Djurs Sommerland. Her kan du blandt andet opleve hele 2 haunted houses - GræskarFrabikken og HekseSkolen, hvor der venter skræmmende og magiske oplevelser. Hele parken er pyntet op med over 25.000 græskar, efterårsblomster og uhyggelige væsener. På udvalgte dage kan du også se det store fyrværkerishow i Piratland. Læs mere om Magisk Halloween i Djurs Sommerland her.


   

  Start din søgning efter sommerhus til leje nær Djurs Sommerland her: