Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

5 aktiviteter til din vinterferie


Det kan være svært at beslutte, hvad man skal lave i vinterferien. Det er naturligvis dejligt at tilbringe ferien med børnene eller bare den du holder af men det er også vigtigt at planlægge nogle sjove aktiviteter. Vi har derfor sammensat en række hyggelige aktiviteter der passer til både familier eller par uden børn.

Se sommerhuse på Nordsjælland og Østsjælland

Se sommer huse på Syd-Vest Sjælland

Se sommerhuse Nordvestsjælland


Besøg på Odsherred Museum


Hvorfor ikke tage børnene med til en spændende dag på Odsherred Museum. I vinterferien vil museet have fokus på vejret, og de besøgende kan opleve, hvordan vejret var før i tiden, og hvordan regnvejr blev forudsagt uden hjælp fra nutidens teknologi. Derudover vil man kunne få professionel vejledning i at bygge en drage, en vindmølle, en regnmåler eller en hel vejrstation! Du bør også tjekke udstillingen om arkæologi i børnehøjde på Odsherred Museum, hvis du har børn med interesse for arkæologi. Børnene kan bruge en metaldetektor eller sandkassen på museet til at lede efter spændende flintredskaber og knogler. I vil samtidig opdage fascinerende historiske fortællinger!


På jagt efter rav


I må ikke gå glip af en af de mest fantastiske ravudflugter, der tilbydes i Slagelse. Turene starter i Dybkærgaard, hvorfra man gennemsøger området efter smukke ravklumper, der ligger begravet overalt. I har naturligvis en kyndig guide med på turen, som kan vise jer, hvor I skal lede efter de gyldne klumper. Det eneste, du skal medbringe, er varmt tøj og godt humør, du får stillet en ravfakkel og en pind til rådighed. Du vil høre fascinerende historier og få mulighed for at lede efter ravklumper under turen. Det er en sjov og forholdsvis energisk måde at tilbringe tid sammen med familien på, og du kan endda udnytte det senere i livet, hvis du ønsker at tage på ravtur alene. På Dybkærgaard er der opsamling og lette forfriskninger efter ravturen.


Gemmeleg i Øresundsakvariet


I vinterferien fremhæver Øresundsakvariet, hvordan havets dyr skjuler sig. Tag derfor børnene med til en lærerig dag, så I kan øve jer i at spotte de fantastiske havdyr, som har mange forskellige gemmesteder. I kan f.eks. lære, hvem der gemmer sig i ålegræsset, eller hvordan en spætte ændrer sin farve for at gøre sig selv svær at få øje på på havbunden. Du vil naturligvis også opdage, hvorfor vandlevende dyr finder det smart at gemme sig. Du kan klappe en fladfisk og se den skifte farve, mens du samtidig lærer alt, hvad der er værd at vide om havlivets camouflage. Du kan observere dyrene, der bliver fodret hver time, og hvis du er modig nok, kan du deltage i dyredissektioner for at lære mere om anatomien hos disse utrolige havdyr. I kan slutte dagen af med at slappe af og se en dokumentarfilm om plastikforurening i havene, som vil give børnene et solidt grundlag for bedre at beskytte havene og de skabninger, der lever i dem.


På opdagelse i Zoo.


De smukke dyr, der bor i haven, vil være temaet for en række sjove aktiviteter, som Københavns Zoo inviterer dig og din familie til at deltage i. Du kan f.eks. besøge Samer teltet og lære om de arter, der findes nord for polarcirklen, eller du kan observere, hvordan de forskellige dyr fodres. Du kan du deltage i spændingen i zoologisk have og derefter varme dig op med en lækker fastelavnsbolle og lidt kaffe eller varm kakao. Du kan købe en billet til en fascinerende rundvisning på steder, der normalt ikke er åbne for gæster, hvis du ønsker at se zoologisk have bag kulisserne. Du kommer f.eks. forbi dyrlægeklinikken og kølerummet, som begge bruges til at opbevare de utallige kilo mad, som de forskellige dyr har brug for.


Derudover er der også billetter til pingvinfodringen. Her kan du hjælpe med at fodre de bedårende pingviner og opleve, hvordan de opfører sig lige før et måltid. Når du fodrer dem i hånden, vil de samles omkring dig og blive helt vildt begejstrede!


Da de fleste elsker dyrebabyer, kan du i øjeblikket forundres over de bedårende små væsener, der løber rundt i haven. En ung giraf og et ungt næsehorn der næsten lige født, og de er begge meget bedårende at se. Derudover er de virkelig nogle imponerende dyreracer, hvilket gør det meget fascinerende at se dem!


Vinterferie hygge for par


Du kan f.eks. vælge en privat, intim overnatning i et hyggeligt sommerhus. Et sommerhus med spabad og pejs kan være den bedste løsning for dig, hvis du ønsker at hvile dig og slappe af. Hvis I ikke kan tage på en romantisk udflugt, kan I overveje at tilbringe en romantisk aften sammen. Nu hvor I har aftenen for jer selv, kan I tage ud på en god restaurant til middag eller tilberede et måltid derhjemme, mens I nyder en dejlig vin eller måske en gin og tonic.