Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Idéer til den perfekte vandreferie i Tyskland


Vil du kombinere ferie og aktivitet? At være ude i naturen på samme tid? Så bør du beslutte dig for en vandreferie. Få frisk energi, oplev lidt eventyr og se meget af ferieområdet - alt dette er muligt på din næste vandreferie. Vandreferier kan se meget forskellige ud: en wellness-ferie, en simpel vandreferie, en romantisk tur, en vandreferie med børnene eller med hund. Hvis du ønsker, at Europa skal være rejsemålet for en vandreferie, ligger Tyskland helt i top. Med sine mange bjerge, skove, søer og idylliske steder er den ideel til en skøn vandreferie. Og vi i DanCenter har den rigtige bolig til dig. God fornøjelse med planlægningen!

Læs mere her...


Vandreferie i North Rhine-Westphalia - wellness i Eifel

Kan du kombinere wellness og vandreture? Det kan du helt sikkert. Efter en lang vandretur i naturen er det ideelt at slappe af i spaen, de termiske bade eller med en massage. Kroppen har jo brug for at restituere, og en ferie er altid en måde at samle energi og opfriske sig selv på. Uanset om det vandreferie alene eller sammen med andre, er Eifel og det omkringliggende område ideelt til denne type vandreferie. Man kan tage på vandretur gennem Eifel National Park, langs Rursee, eller vandre helt til Belgien. En bred vifte af wellness kan findes efter din vandretur i Vulkaneifel. Planlæg din næste wellness-vandreferie i NRW nu.

Feriehuse med sauna i Eifel

Romantisk vandreferie i Alperne

Hvis du længes efter en romantisk ferie, men gerne vil bevæge dig meget på samme tid, bør du vælge en romantisk vandreferie. Alperne har altid været et symbol på vandreromantik. Du kan vandre i Allgäu-alperne, de bayerske præ-alper og Chiemgau-alperne og få en smuk panoramaudsigt overalt - smukke øjeblikke og fotolandskab inkluderet. Det er en god idé at tage på picnic i naturen og nyde den alpine romantik på din næste vandreferie i Alperne. Sportslighed og romantik udelukker ikke hinanden her, og efter en lang aktiv dag kan du komfortabelt vende tilbage til din feriebolig.

Sommerhusudlejning i Oberbayern

Vandreferie i Sachsisk Schweiz med børn

Elben-sandstensbjergene i Sachsen er også kendt i Tyskland som nationalparken Saxon Switzerland. Ikke så mærkeligt, at bjergene minder om den smukke og uberørte natur i Schweiz med vand, bjerge og skove. Med børn er Saxon Switzerland det ideelle vandrested, for her bliver det med garanti ikke kedeligt. Sejlads, besøg på slotte og vandreture og klatring mellem klipper - et rigtigt eventyr for hele familien kan findes her i Elbens sandstensbjerge. Fra toppen har du en vidunderlig udsigt og panoramaudsigt så langt øjet rækker. Glem ikke dit kamera! Du og dine børn kan tage spektakulære billeder overalt.

Feriehuse ved Elbens sandstensbjerge

Vandreferie i Allgäu med hund

Allgäu er det perfekte feriemål for en vandreferie med hund. Du kan bruge timer på at udforske området sammen med din firbenede ven, langs enge og skove, op ad bakker og bjerge og forbi mange græsgange og køer. En vandreferie i Allgäu er den perfekte ferie til at lade batterierne op, og din hund vil blive glad for at opdage nye ting og opsnuse nye stier og skove. Det idylliske område kan endda tage dig til Neuschwanstein Slot. Efter en lang vandretur kan I vende tilbage til jeres kæledyrsvenlige feriebolig fra DanCenter og afslutte dagen sammen.

Hundevenlig feriebolig i Allgäu