Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Fantastiske vandreruter: Vandring i den bayerske skov


En ferie i den bayerske skov er ideel for aktive feriegæster såvel som for dem, der leder efter afslapning. Hvert år er det et attraktivt rejse- og udflugtsmål for mange. Det er det største skovlandskab i Mellemeuropa og er derfor en skov, der garanterer mangfoldighed og variation og lange vandrestier i uberørt natur. Til din næste ferie i Bayern bør du bestille et feriehus i den bayerske skov. Et sommerhus er trods alt det perfekte udgangspunkt for vandreture i den bayerske skov. Regionen byder på ideelle forhold i hver sæson og den perfekte vandrerute for ethvert vandre-niveau. Vi viser dig de mest populære vandrestier for enhver smag, for det er bare sjovt at vandre i den bayerske skov! Vidste du forresten, at lossen har været tilbage i den bayerske skov siden 1970'erne? Måske får du øje på en på din næste vandretur.


Mest populære ferieboliger i Bayern

Luksus ferieboliger i Bayern

Oplev rummelige feriehuse i Bayern

Vandrestier i den bayerske skov

I den bayerske skov kan du selvfølgelig bare tage på vandretur, eller du kan tage et kig på vores udvalg og beslutte dig for en af ​​vores udvalgte ruter. Men tænk altid på det rigtige vandreudstyr, et godt kamera og en lille picnic til vejen. Bliv inspireret!

Rieslochfälle

Den starter fra kurbyen Bodenmais, derefter går den i retning af Arber gennem naturreservatet Riesloch og op til 1030 meter på godt 4 km. Naturreservatet er hjemsted for bøge-, gran- og grantræer og en række spændende ældgamle træer. I Riesloch-kløften flyder Schwellbach, Arberbach, Kleinhüttenbach og Wildauerbach sammen og danner Rieslochbach. Riesloch-vandfaldene ligger også her. De 55 m høje vandfald byder på et spektakulært naturskue.

Großer Arber og Kleiner Arbersee

Fra feriestedet Lohberg tager vi mod Schneiderberg, forbi Zackermühle, til den lille Arbersee - i øvrigt det ideelle sted for en lille picnic eller en tur til den nærliggende restaurant. Vi fortsætter til Großer Arber, hvor et fantastisk panorama venter dig i 1456 meters højde, nemlig i retning mod Alperne. Turen vil tage dig omkring 5 timer.

Cirkulære vandrestier i den bayerske skov

De smukkeste vandrestier er nok dem, der fører tilbage på en anden sti. Her viser vi dig nogle af de smukkeste cirkulære ruter i den bayerske skov.

Kaitersberg og Rauchrohren ruten

Kaitersberger og Rauchrohren fører dig 15 km op til Großer Riedelstein på 1.132 m. Ruten starter i Arrach, går derefter ind i skoven og fortsætter sydpå til Simmereinöd. Efter cirka 6 km kommer du til Steinbühler Gesenke på 1.044 m. Fortsæt mod Rauchrohren, et fantastisk stenet naturmonument. Så er det tilbage ned ad bakke på en afslappet måde, forbi Kleiner Riedelstein til Eschlsaign.

Teufelsloch og Martinsklause ruten

Fra parkeringspladsen Fredenbrücke fortsættes der i retning mod Martinsklause, gennem den smukke skov og langs åen. Martinsklausen er en romantisk sø midt i skoven og byder på ideelle hvilemuligheder. Det fortsætter fra Martinsklause i retning af Teufelsloch - et hav af klipper lavet af granit med en underjordisk strøm. Det fortsætter herfra gennem et sumpområde til Böhmweg-tilflugtsstedet, indtil det til sidst går op til Lusen på 1.373 m. Her finder du stigen til himlen, som tager dig endnu længere op med 500 trin. Her er topkorset og udsigten er fantastisk. Det er nemt at gå ned ad vintervandrestien.

Höllbachtal

Hölle naturreservat ligger i det sydlige øvre Pfalz. Höllbachtal-vandringen ligger i en del af naturreservatet. Denne vandretur er særligt velegnet for familier med børn og der er meget at opdage og masser af eventyr. Den lille cirkulære sti begynder ved Höllbachtal vandreparkeringen og fører direkte ind i Höllbachtal. Den mystiske sti fører forbi åen, over Höllbach-broen, til den idylliske Dosmühle. Derefter går den tilbage via en skovsti til vejen med stiparkeringen.