Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sjove aktiviteter i skolernes vinterferie


En sæson med både jule- og vinterferie. Åh, den første ferie efter den hvirvelvind af familiebesøg, sociale sammenkomster med venner og den ene julefrokost efter den anden, som julen var. Vinterferien har dog endelig meldt sin ankomst som et kort pusterum fra sne og slud. Vinterferien er typisk forbundet med skisport, så mange mennesker pakker deres grej og tager til steder, hvor der faktisk falder sne på denne tid af året. For lad os se det i øjnene, selv om mange tror, at det sker hvert år, så dækker sneen ikke altid Danmark. Vinteren er ofte en halvfugtig årstid med regn og tåge, men med ringe chance for snefald. Heldigvis trækker denne type vejr os indendørs, så vi kan tilbringe vinterferien med hyggelige aktiviteter, der ikke er afhængige af vejret. Til inspiration har vi samlet en liste over sjove vinterferie aktiviteter for hele familien.

Se sommerhuse i Nordsjælland og østsjælland

Se sommerhuse i Midtjylland

Se sommerhuse i Vestjylland


Flødebolle kursus


Hvis vejret stadig er køligt, kan du lige så godt tilbringe tiden i et varmen indenfor f.eks. i et køkken. Du og familien kan bruge vinterferien til at forbedre de kulinariske evner. Det må gerne føles lidt hyggeligt.Hvad med et kursus i at lave flødeboller? Det er et hyggeligt vinterferie tidsfordriv i Aarhus og København. Her kan du lære at temperere chokolade perfekt, og efter et par forsøg kan du overtrække selve flødebollen med chokolade, og til sidst afrunde med fint pynt, en både sjov og lærerig måde at tilbringe sin vinterferie sammen på.


En tur på kokkeskole


Når vi er ved temaet "i køkkenet" så er det svært at tale om vinterferie aktiviteter i København og Aarhus uden at nævne kokkeskolerne. Prøv noget fransk eller italiensk mad for at varme dig op, hvis det er en særlig kold vinter. Ingredienserne i disse retter er gennemsyret af solens varme. Naturligvis vil du få opskrifterne med hjem til at tilberede igen og igen resten af vinteren. Madskolen er flyttet til vildmarken i Aarhus, og i typisk Nak & Æd-stil er køkkenet centrum for lejren. Hvis jægeren har fanget et vildsvin, skal du hjælpe med at udskære det fra bunden, mens maden tilberedes over bål. Varmen fra ildstederne, dækkene på sæderne og lyset fra olielamperne arbejder alle for at holde kulden på afstand, de røde kinder rødmer af madens varme En unik oplevelse for enhver der elsker at bruge tid i køkkenet.


Stig op i højderne

Fra madglæde til aktiv ferie, sikke et skift!


Da mange af os bruger vores dage på at sidde stille, er vinterferien måske den perfekte lejlighed til at blive mere aktiv? Klatring er en aktivitet, der helt sikkert vil få dig til at svede. Klatring i reb er kun for de dristige, der tør stige 15 meter op over jorden. Boulderklatring er en aktivitet for dig, hvis du foretrækker at være tættere på jorden, fordi væggene er "kun" 4-5 meter høje, og du kan klatre på de skrå vægge uden udstyr.


Alle, små eller store, erfarne eller nybegyndere, kan klatre på den samme bane, hvilket er en af de bedste ting ved klatring. Du skal blot vælge den farve klippe, der passer til dit niveau, og så klatrer du side om side på den samme bane, men i dit eget tempo. Denne vinterferie aktivitet er populær blandt både unge og ældre, der leder efter noget at lave for at have det sjovt i ferien.


En aften i lysets tegn


Copenhagen Light Festival er meget efterspurgt efter at have tiltrukket mere end 500.000 deltagere sidste år, hvilket gør den til Danmarks mest populære festival og har fået international medieopmærksomhed.


Dette års festivalprogram dækker en bredere vifte af emner end nogensinde før og byder på alt fra 3D-mapping-værker til pop-up events og avancerede lysinstallationer. Der er lagt vægt på enorme, storslåede lysværker af kunstnere fra både Danmark og udlandet samt små, finurlige lysoplevelser. Arrangementet bringer 3D-mapping til København for første gang. Her vil facaden på Havnegade 29 i nærheden af Kongens Nytorv blive animeret projiceret. På bygningens facade vil de besøgende have mulighed for at se livlige grønne planter og levende blomster vokse.


Den 26. og 27. februar vil der blive afholdt et silent disco med forskellige musikalske numre på havnefronten for at fejre festivalens afslutning. De besøgende kan opleve en visuel happening eller koncert, der er timet til musikken på bygningen. Da festivalen finder sted i vinterferien, kan både børn og voksne nyde lysshowet.De interaktive trampoliner på Havnegade og monsterjagten i ruinerne under Christiansborg Slot er blot to eksempler på produktioner og pop-up events, der opfordrer til leg og bevægelse. Appen opfordrer også børn i alle aldre til at begive sig ud på en lysskattejagt og lede efter den nærliggende lysinstallation.