Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Skiferie i Sverige

På ski ikke langt fra Danmark

Der findes mange førsteklasses skisportssteder rundt om i Sverige. Der findes en piste til enhver ambition, for der findes pister i alle tænkelige former og farver. For både familiens yngste medlemmer og lidt ældre begyndere, der gerne vil lære noget nyt, har Sverige et stort antal fremragende skiskoler. Uanset om du planlægger en dag på pisterne med vennerne eller en uge med hele familien med den komplette pakke af skiskole, offpiste og børneområder, er der noget for alle at nyde, når du står på ski i Sverige.

Læs mere her...


Turen går til Sälen

Nogle af Sveriges bedste skiområder kan findes i Sälen. Familier med børn bør overveje at rejse til Sälen. Der er alt muligt, fra de lettere grønne pister til de mere vanskelige sorte pister. Danske skiløbere kender og elsker Sälen, som består af forskellige skisportsområder. Et liftkort dækker hele Lindvallen, Högfjället og Tanddalen/Hundfjället, fordi de alle er en del af én stor destination. Pister og lifte forbinder Lindvallen og Högfjället, mens en lift er det eneste transportmiddel mellem Hundfjället og Tanddalen. Når du har et liftkort, kan du også køre gratis med skibussen mellem disse steder.


Ferieboliger i Sälen


Isaberg perfekt for familie skiferie

Det svenske skisportssted Isaberg kan nås fra København på mindre end 3,5 timer i bil. Det er det største skiområde i Sydsverige og rangerer højt på listen blandt danske skiløbere. Isaberg kan ikke konkurrere med de største skiområder i Norge, det nordlige Sverige og Alperne, når det gælder pistekilometer og snesikkerhed. Til gengæld er Isaberg et godt valg for begyndere og familier med små børn, der foretrækker bløde pister og trygge omgivelser til deres første nedkørsler. På grund af de store pister og den høje liftkapacitet er Isaberg også et vellidt skisportssted blandt de lokale svenskere.


Ferieboliger tæt på Isaberg


Vemdalen skuffer ikke

Vemdalen, et andet af Sveriges førende alpine skisportssteder, er fordelt på 3 zoner og tilbyder noget for alle. Et meget hyggeligt område med et strejf af alpin stemning. Vemdalsskalet er en charmerende bjergby med spisesteder og sportsbutikker på Skalets Torv. Her er to bjerge, hvor man kan stå på ski, og ekspreslifterne kører hurtigt til toppen. Det familievenlige Björnrike har en stor sektion for børn. Skiområdet ligger mod syd, så der er ofte lange lyse dage. Her finder du de mest udfordrende pister i Vemdalen. Du finder også afslappende spa-oplevelser efter en lang dag på ski. Både Storhogna og Klövsjö tilbyder spa-oplevelser med udsigt over fjeldene.


Ferieboliger i Vemdalen


Skiferie i Idre Fjäll

I Idre Fjäll finder du et hyggeligt og indbydende skiområde. Der er fantastiske muligheder for både langrend og alpint skiløb i Dalarna.Der er 28 kilometer pister at nyde, med pister af varierende længde og sværhedsgrad, hvoraf den længste er 2800 meter. Der er masser af slalom her, med fantastiske pister til alle niveauer og farver. Idre Fjäll har naturligvis børnebakker til de mindste. Der er enda en lukket kælkebakke i Västbacken, så du kan kælke i fred og ro. Der er også en snepark med hop og andre attraktioner for de mere vovede.


Ferieboliger i Idre


Spørgsmål og svar om leje Skiferie i Sverige

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores feriegæster.

Hvad er det bedste tidspunkt for sne i Sverige?

Nov-maj

Hvilket skiområde i Sverige er det højeste?

Grövelfjäll ligger i en højde af 1.024 meter og er Sveriges højest beliggende skisportssted. Funäsfjalen har de højeste skilifter og tilbyder liftbetjent skiløb op til 1.800 meter, hvilket gør det til det højeste skiområde.

Hvilke lufthavne tilbyder den hurtigste transport til svenske skisportssteder?

I Sverige er der mere end 17 lufthavne i nærheden af skisportssteder.