Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Få den bedste skiferie i Norge

Skiferie i Norge

Værdifulde minder for hele familien. Norge har alt. Fra pister, der strækker sig så langt øjet rækker, og store legeområder for børn, til farverige alpine fristelser. Kort sagt, tag hele familien med til et af vores fantastiske feriehuse, da Norge er et sikkert sted at begynde og et sikkert sted at slutte sit ski eventyr. DanCenter har over 600 skønne ferieboliger fordelt over hele Norge, så er det bare at beslutte sig hvor man gerne vil hen.

Læs mere her...


Skiparadis i Geilo

Ønsker du at tage din familie med på en spændende og aktiv skiferie? Så er Geilo det ideelle sted! Geilo tilbyder en bred vifte af aktiviteter. I kan nyde en dag på pisterne eller tilmelde jer en skiskole, hvis I har brug for at øve lidt først. Geiloparken er kendt for sine mange forskellige niveauer af pister og pisteformer. Hvorfor ikke indtage en lækker frokost på en af de mange hyggelige restauranter? I kan endda tage skibussen til den anden side af dalen efter frokost for at få endnu flere spændende skimuligheder.


Ferieboliger tæt på Geilo


Hemsedalen på ski

Hemsedal er omgivet af højtliggende bjerge og udstråler en tydelig alpin atmosfære. Familier og grupper, der rejser med nybegyndere, let øvede eller avancerede skiløbere og snowboardere, vil finde Hemsedal som den ideelle destination. Der findes fremragende offpiste-skiløb i Hemsedal, og det er nemt at komme til og fra liften og de pudsede pister. Skiløbere, der ønsker at udforske fjeldet yderligere, kan hyre offpiste-guider, der også forstår engelsk. Tre sneparker i Hemsedal tilbyder et godt udvalg af hop. Et stort børneområde med nemme skilifte, lette pister, skiskole og børnevenlige arrangementer ligger ved skisportens base.


Ferieboliger i Hemsedal


Trysil: Stedet for ski-entusiaster

Bakker, der er lange, brede og velholdte. Trysil, Norges største, bedste og mest populære alpine destination, de har enda skilifter med opvarmede sæder. 68 veludformede bakker, der dækker 78 kilometer i tre retninger. Fra fornøjelige og varierede cruising bakker til lange og svære carvingbakker i Høgegga. Her kan hele familien more sig på de sjove baner, i en af terrænparkerne eller i de store børneområder med alle bekvemmeligheder. Hvis du elsker offpiste-skiløb, kan du tage på en familievenlig guidet tur i Trysils udfordrende og underholdende offpisteområder. I kommer sikkert igennem eventyrligt terræn, naturskønne områder med en betagende udsigt og snoede skovstier.


Ferieboliger i Trysil


På ski tæt på Gaustatoppen

Kom tæt på Gaustatoppen, et af Norges mest fantastiske bjerge, i en højde på mere end 1000 meter over havets overflade. Med 13 lifte og 35 pister tilbyder Gausta Skicenter skiløb for skiløbere i alle aldre og på alle niveauer med nogle af Norges mest betagende udsigter. Derudover er der maskotter, restauranter, afterski, en ski- og snowboardskole, børneområder, sneparker og kombinationer af langrend og alpint skiløb for dem, der ønsker det. Der er 85 kilometer fremragende langrendsløjper i Gausta!


Ferieboliger tæt på Gausta


Spørgsmål og svar om leje Skiferie i Norge

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores feriegæster.

Hvornår er der sne i Norge?

From December - April

Hvilket er det højeste skiområde i Norge?

Folgefonn, som ligger i en højde af 3.937 fod, er Norges højeste skisportssted. Med liftbetjent skiløb op til 7.218 fod har Galdhpiggen Ski Area de højeste skilifter.

Hvilken er den bedste lufthavn til ski i Norge?

I Norge er der mere end 16 lufthavne i nærheden af skisportssteder.