Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Ferieboliger til din skiferie i Danmark

Skiferie på dansk jord

Det er ikke mange, der ved det, men der er et par steder i Danmark, hvor det er muligt at stå på ski ned ad bakke. Det er muligt både inde og ude, på syntetiske måtter og på rigtig sne. Hedeland Skicenter på Sjælland er det mest kendte sted, men der findes også skiområder i Jylland, på Fyn og endda på Bornholm. Derudover blev Amager Bakke bygget i 2017, stort set i hjertet af København. Hældningen på skibakken er 45 procent i toppen og kun 14 procent i bunden. Fra bakketoppen kan man se en smuk udsigt over Øresund.

Læs mere her...


Roskilde/Hedeland Skicenter

Hedeland Skicenter nær Roskilde er uden tvivl et besøg værd på dage, hvor vinteren er i fuld gang. Da Danmark er relativt fladt, så forvent ikke at se hverken høje bjerge eller stejle bakker. I stedet vil du opleve Danmarks længste skibakke, som bevidst er lavet af skiløbere. Du kan lære dine børn at stå på ski, sætte en nybegynder på ski for første gang eller genopfriske dine færdigheder hos Hedeland Skicenter. Du kan også rejse til Hedeland for at nyde, at alpint skiløb kan foregå inden for landets grænser, og for at komme i stemning til din skiferie.


Ferieboliger på Østsjælland


Indendørs ski i Danmark

Gør dig klar til skisæsonen ved at øve dig i at stå på ski i eller begynd at lære det i Danmark. Der findes et skisportssted i Århus hvor dette er muligt. Det rullende tæppe, som udgør de indendørs skibakker, også kendt som Maxtracks, er spredt omkring to store ruller, der drives af en fastmonteret motor. Stoffet er en slags plastik, der, når det er fugtet, kan indeholde en lille mængde vand. Disse elementer kombineret med en hældning på båndet giver en skioplevelse, der er utrolig naturtro. Et hit for både øvede såvel som begyndere.


Ferieboliger i Østjylland


Helårsskicenter i Danmark

Danmarks eneste helårsskicenter Søhøjlandet ligger i de midtjyske Gjern bakker tæt på Silkeborg. 7.500 m2 kunstfibermåtter udgør skibakken, og de holdes fugtige for at give optimale glideegenskaber. Derudover er der en snekanon, som, når det bliver koldt nok, garanterer sne på pisten. Der er to bakker på Søhøjlandets Skisportscenter: En 30 m høj begynderbakke for børn og en meget stejlere bakke for voksne. Der er en lift på hver bakke. Voksenbakken omfatter en 117 meter lang blå startbakke og en pukkelpiste, som øger fornøjelsen og variationen ved at inkludere pukler og hop. Bestemt et besøg værd.


Ferieboliger i Midtjylland


Skibakken på Bornholm

Det er ingen joke når vi siger man kan stå på ski på Solskinsøen. Skibakken Slettegård ligger på Lensklint på Bornholm mellem Østerlars og Gudhjem. Tre pister, hvoraf den længste er 250 meter lang, byder på skiløb her. Toppen ligger 110 meter over havets overflade og har en god udsigt over Østersøen til Christiansø. Nedturen er 38 meter. Derudover er der to lifter, snekanoner, en pistemaskine og skiudlejning på stedet. Bakken er tilgængelig flere gange om året, da Bornholm er et af de områder i Danmark, hvor der oftest falder sne.


Ferieboliger på Bornholm


Spørgsmål og svar om leje skiferie i Danmark

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores feriegæster.

Kan man leje ski på skisteder i Danmark?

Ja, det er muligt at leje ski.

Er skiferie i Danmark noget for børnefamilier?

Ja helt klart, bakkerne er både egnet til børn og voksne.

Kan man stå på ski uden sne?

Skulle man være uheldig og opleve vinter i Danmark helt uden sne er det intet problem, bakkerne kan stadig benyttes selvom der ikke er sne.