Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et last-minute sommerhus i Blåvand


Det er ikke uden grund, at Blåvand er et velbesøgt område, uanset årstiden. Den vestligste del af Danmark rummer nemlig både spændende oplevelser, historiske seværdigheder, skøn natur, og gode steder at spise eller bare nyde en kold øl. Her giver vi et par tips, som vil gøre din tur til Blåvand uforglemmelig.


Find dit sommerhus i Blåvand her

Oplev det brusende Vesterhav med spabad

Besøg Blåvand og Ho lige her

Blåvandshuk med fyret

Blåvandshuk Fyr fra 1900.

Man kan næsten ikke sige Blåvand uden at tilføje -huk. Her på det absolut vestligste punkt i landet er det oplagt at gå en tur langs badestranden i det bløde klitsand. Selve fyret er 39 meter højt, og lyset kan spottes på 23 sømils afstand, hvis du skulle komme fra søsiden. Det er også muligt at komme op i toppen og nyde den imponerende udsigt, hvis du har mod på at tage de 170 trin det kræver. Der får du overblik over hele det fantastiske Vestjylland.

Er nogen i familien interesseret i fugle bør det nævnes, at mange vand- og vadefugle passere netop her, især under forårstrækket, hvilket lokker mange fuglekiggere til området.

Blåvand Zoo

Måske lyder kæmpekænguruer og den jyske vestkyst ikke som den mest oplagte kombination. Ikke desto mindre er det en af de ting du kan møde i Blåvand Zoo. Med over 400 dyr er her noget for hele familien, og alle temperamenter. Her kan du klappe både kameler, geder, ponyer og kalve. Som noget helt unikt kan du også se de yderst sjældne hvide løver.

Det skal også nævnes, at Blåvand Zoo har en masse sjove aktiviteter og legepladser for børn, hvis nogle skulle få lyst til en lille pause fra alle de spændende dyr. Her findes også en café, ligesom det er muligt at medbringe egen mad og drikke.

Tirpitz

Tirpitz er historien fra istiden til vore dage.

Fra mamutter til anden verdenskrig. Her kan du opleve personlige fortællinger og skæbner fra årtusinder i Danmark. Historien ruller sig her ud i 4D, og tager udgangspunkt i de mennesker der engang gennemlevede dem. Det hele er ikke for sarte sjæle,

Under besættelsen var den jyske vestkyst uhyre vigtig for besættelsesmagten for at holde de allierede på afstand. Adskillige bunkere blev anlagt i området omkring Blåvand, og Tirpitz tager udgangspunkt i en af dem. Det er et sted der for alvor giver en fornemmelse af historiens vingesus, på godt og ondt.

Men det stopper ikke der; under overfladen findes en rig fortælling om den jyske vestkyst gennem 20.000 år. Det hele, krig og kærlighed, uhygge, sammenhold og fjendskab fortælles på en engagerende og moderne måde. Her er både underholdning og stof til eftertanke, som børn og voksne kan lade sig fascinere af, endda i 4D..

Barfodspark

Nok et af de mere kuriøse indslag i en turistguide. Men bestemt en behagelig overraskelse, for alle der prøver det. Her er tale om et ægte sensorama for den allerunderste del af din krop. Hvis du har mod på at gå med bare tæer, vil naturen belønne dig med en fantastisk følelse af ro og forbindelse. Alle kan deltage, og så er det helt gratis.

Turen, der er en vandring på omkring 1 kilometer, er egnet til både store og små, yngre og ældre, og dem indimellem. Det kan knibe at beskrive det med ord, men det at gå gennem skiftevis mudder, kogler, grus mm. skulle ifølge læger og ergoterapeuter være meget afstressende og gavnligt for dit velbefindende. Der sker vel ikke noget ved at prøve?

Alle slags golf

Der er golf for hele familien i Blåvand

Er du til golf, så er du til Blåvand. Her finder du noget for både den seriøse golfspiller, der søger udfordringer, samt mange muligheder for dem der bare vil hygge sig med familien med den lille bold.

For de øvede, der spiller rigtig golf, kan vi anbefale Blåvandshuk Golf, hvor der også er mulighed for Pay & Play. De kalder sig selv "Danmarks hyggeligste golfklub", og enhver er velkommen til at kigge forbi.

For resten af os er området også et overflødighedshorn af muligheder. Her kan vi nævne Ho Fiskesø & Minigolf, Blåvandshuk Fodboldgolf, Parkgolf Blåvandshuk, og ikke mindst West Coast Minigolf, som er Nordeuropas største minigolfbane, og samtidigt et smukt sted at opholde sig. Her bliver du og din familie udfordret på 18 huller, omgivet af de skønneste træer og buske.


Selvom Blåvand er et sted helt for sig, har du områder som Fanø, Mandø, Rømø og Esbjerg lige i nærheden, og de er bestemt også et besøg værd. Det store Vesterhav giver en helt særlig stemning, som du ikke bør gå glip af.