Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

De 5 bedste og sjoveste forlystelsesparker i Tyskland

De 5 bedste og sjoveste forlystelsesparker i Tyskland

Vidste du, at Tyskland har nogle af de bedste forlystelsesparker i Europa? Her finder du endda verdens største rutsjebane af træ. Men med så bredt et udvalg rejser spørgsmålet sig om, hvilke der er de bedste forlystelses. For at besvare dette spørgsmål har vi kigget nærmere på alle forlystelsesparker og samlet de fem bedste i dette indlæg.

1. Europa-Park i Rust

Europa-Park i Rust, Baden-Württemberg, er den anden mest besøgte forlystelsespark i Europa. Med fokus på antallet af besøgende i sæsonen er det den mest besøgte forlystelsespark i verden. Det er ikke så overraskende, for med mere end 100 forlystelser og et bredt udvalg af aktiviteter på et stort område har Europa-Park meget at byde på.

Parken er opdelt i 18 forskellige temaområder. Af disse er 15 af områderne opkaldt efter europæiske lande, hvilket afspejles i deres design. Som besøgende får man følelsen af at besøge flere lande på én dag. Yderligere 3 områder repræsenterer fantasiverdener og er ikke baseret på europæiske lande.

Et af højdepunkterne er rutsjebanen "Blue Fire Megacoaster". Den accelererer til over 100 km/t på 2,5 sekunder. Det indbyggede loop og de to propeller giver med garanti et adrenalinkick med disse hastigheder


2. Heide Park i Soltau

Heide-Park Soltau i Niedersachsen er den næststørste forlystelsespark i Tyskland. Der kommer omkring 1,5 millioner besøgende her hvert år. Blandt parkens 43 attraktioner er rutsjebanen "Colossus-Clash of the Giants", verdens største rutsjebane i træ.

Heide-Park har tilbudt forlystelser for alle aldersgrupper i mere end 40 år. Børnene kan tæmme drager og fange ånder på fantasifulde måder, mens de større børn tiltrækkes af en af de mange rutsjebaner. I forlystelsesparken findes der både rutchebaner med loop og med masser af fart på.

Et andet trækplaster ved parken er "Scream"-attraktionen. Dette er et 103 meter højt frit fald-tårn med et frit fald på hele 71 meter.


3. Adventure Park Tripsdrill i nærheden af Cleebronn

Forlystelsesparken Tripsdrill i nærheden af Cleebronn i Baden-Württemberg er Tysklands ældste forlystelsespark. På et område med mere end 77 hektar finder du over 100 seværdigheder. Der er også zoologiske haver og flere museer. I løbet af mere end 90 år har forlystelsesparken udviklet sig til en af de mest berømte forlystelsesparker i Tyskland.

Hvert år besøger ca. 780.000 mennesker denne forlystelsespark i Tyskland. For adrenalinfans har Tripsdrill forlystelsespark i alt 6 rutsjebaner at byde på. En af disse er katapultrutsjebanen "Karacho". Den accelererer fra 0 til 100 km/t på 1,6 sekunder.


4. Legoland Tyskland Resort in Günzburg

Legoland Tyskland Resort ligger i Günzburg i Bayern og er en fire Legoland-temaparker, der er bygget på verdensplan. Parken dækker et areal på 71 hektar og byder på 64 attraktioner fordelt på 11 forskellige temaområder. Der blev brugt mere end 55 millioner Legoklodser til at bygge denne park.

Med ca. 1,88 millioner besøgende er forlystelsesparken den tredje mest besøgte forlystelsespark i Tyskland. Forlystelsesparken er noget helt særligt, især for børn. Der er ikke noget smukkere end en forlystelsespark lavet af legetøj. Og i Legoland kan man ikke bare se på tingene: børnene kan også selv bygge med klodserne.


5. Hansa Park i Sierksdorf

Hansa Park ligger i Sierksdorf i Slesvig-Holsten, ikke langt fra Østersøen. Parken dækker et område på 46 hektar og byder på mere end 125 attraktioner og tiltrækker omkring 1,4 millioner besøgende hvert år. Med elleve temaområder har Hansa Park noget for enhver aldersgruppe.

Ud over spændende rutsjebaner, vilde vandrutsjebaner og andre forlystelser er der også spændende live-shows, som du kan opleve. Fra de højere attraktioner, som f.eks. tårnet med frit fald og nogle af rutsjebanerne, kan du se stranden ved Østersøen.


Forlystelsesparker i Tyskland

Tyskland er hjemsted for nogle af de smukkeste forlystelsesparker i Europa. Et stop i en af forlystelsesparkerne er derfor en god idé i forbindelse med en heldags udflugt. Du kan kombinere det, hvis du f.eks. er på vej til en feriedestination. I nærheden af forlystelsesparkerne er der ofte masser af overnatningsmuligheder. Det er noget helt særligt, især for børn.


Alle ferieboliger i Sierksdorf

Alle ferieboliger i Schwarzwald

Alle ferieboliger i Niedersachsen