Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Ferie på landet i Tyskland - de smukkeste feriemål


Vil du have mere natur og ikke vandre i det fjerne? Så er en ferie på landet i Tyskland ideel for dig. Der er smukke feriemål på landet næsten overalt, og Tyskland byder på Østersøen og Vesterhavet, søer og floder, bjerge og skove. Her viser vi dig nogle af de smukkeste steder for en ferie i naturen. Det er lige meget, om du rejser alene, planlægger en ferie på landet med børn, med familie eller venner. Frem for alt skal en ferie være én ting: afslapning. Og det fungerer særligt godt med DanCenter-ferieboliger.

Ferie i Mecklenburg-Vorpommern - romantisk Østersø

Afslapning begynder normalt ved havet. Mecklenburg-Vorpommern byder på uberørt natur, charmerende byer, en masse liv på landet og Østersøen. Der er meget at se på Østersøen. Det er et indlandshav i Atlanterhavet, og det er lige så smukt og vildt. Om sommeren byder Østersøen på en dejlig afkøling, og om efteråret og vinteren er en gåtur langs Østersøen også en skøn fornøjelse. Landdistriktet Warnemünde, som ligger direkte ved Østersøen, kan nås på få minutter fra Rostock. Fra Stralsund er der ikke langt til øen Rügen, hvor du finder nationalparken Jasmund med dens berømte kridtklinter. Et absolut must for naturelskere!


Fantastisk feriebolig i Mecklenburg-Vorpommern

Ferie Berchtesgadener Land - smukt og traditionelt

Det smukke Berchtesgadener Land i Oberbayern strækker sig til grænsen til Østrig. Dens bakker og bjerge samt seværdigheder som Bad Reichenhall og Rupertiwinkel gør Berchtesgadener Land til en meget speciel feriedestination. Vi mener, at UNESCO's biosfærereservat er et af de smukkeste landdistrikter i Tyskland. Du kan være sikker på, at du vil finde vidunderlige panoramaer rundt om hvert hjørne. Om foråret og sommeren kan du tage på vandretur med picnic, under køligere forhold, hvor du kan finde dig tilpas på en værtshus eller en af ​​de mange caféer eller dit overnatningssted på DanCenter.


Et udvalg af ferielejligheder i Berchtesgadener Land

Ferie i delstaten Baden-Württemberg - smukke Bodensø

Bodensøen i det sydlige Tyskland er et smukt område og den største sø i Tyskland, med udsigt over Alperne. Omkring Bodensøen er der talrige af små byer, der er ideelle til en ferie på landet. Ved Bodensøen kan du tage på lange ture på cykel eller en god vandretur. Du kan også tage en svømmetur, sejle eller dyrke vandsport. Det er særligt rart at udforske øer som blomsterøen Mainau eller den historiske by Meersburg i bil, eller endnu bedre, med færge. I din DanCenter bolig kan du afslutte den begivenhedsrige og aktive dag om aftenen.


Top overnatningssteder ved Bodensøen

Ferie på landet i Nordrhein-Westfalen - fantastiske Sauerland

Sauerland i Nordrhein-Westfalen er ideelt til en ferie på landet. Den lave bjergkæde med dens skove og naturparken Diemelsee minder næsten om Canada, og dens landlige natur vil inspirere dig og give dig en masse ny energi. Naturparken Rothaargebirge og naturparken Arnsbergskoven byder også på masser af uberørt natur. Det landlige Sauerland er derfor det ideelle sted for en ferie, hvad enten det er med familie, venner eller alene - takket være de varierede landskaber bliver det aldrig kedeligt her. Typiske gårdcaféer og regionale restauranter viser også et fremragende køkken og herlig gæstfrihed. Indkvartering fra DanCenter gør din næste ferie på landet fantastisk.


Bedst bedømte overnatningssteder i Sauerland