Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Ferie i bjergene - de bedste rejsemål i Tyskland til ren afslapning!


Skal den næste tur være en ferie ved havet eller i bjergene? Vil du virkelig slappe af på ferien, men med en masse variation og mulighed for at tilbringe dage i den friske luft - så er ferie i bjergene i Tyskland det helt rigtige valg. Der findes ikke noget bedre end at koble fra i naturen og få fred i sjælen og mentalt. Men hvilke områder, er egentlig de bedste at besøge i Tyskland til ferie i bjergene? Vi har udvalgt de smukkeste steder til dig og præsenterer dem for dig her.

Ferie i Bayern ved søen: Tegernsee i Bayern

Tegernsee i Bayern er et feriested lige ud af en billedbog. Den dybblå sø ligger i Oberbayern og er ideel til svømning og sejlsport. Det er her Tegernsee-bjergene ligger: De er en del af Mangfall-bjergene, som hører til de bayerske præalper. En ferie i bjergene ved søen i Tyskland er det hele værd. Du kan vandre rundt i Tegernsee, fordi området er vandrevenligt og ikke for stejlt. Herudover har du naturligvis panoramaudsigt inkluderet. Vores tip: Gå først langs Tegernsee og derefter over Siebli-vandfaldet til det højeste punkt, Wallberg. Her har du en fantastisk udsigt hele vejen rundt.

Sommerhusudlejning i Oberbayern

Smukke München med Jochberg og Brünnstein

Vil du være blandt bjerge og samtidig opleve byen? Så anbefaler vi et besøg nær den bayerske hovedstad München. Du kan finde en ferie i bjergene med pool i Tyskland i og omkring München med hjælp fra DanCenter. München byder på en storslået udsigt over de bayerske præalper næsten overalt. Her finder du utallige cykelruter med udsigt til bjergene - du kan slappe af i en af ​​de talrige restauranter undervejs. Du kan tage på vandretur her på Jochberg og Brünnstein. På mere end 1.500 meter får du en udfordrende tur og en fantastisk udsigt. Efter en hård og udfordrende tur, kan du slappe af i din DanCenter bolig i poolen.

Smukkeste feriehuse med pool i Bayern

Moselbjergene ved Mosel

Hvis du leder efter en ferie i bjergene, behøver det ikke altid at være høje bjerge. Moselbjergene er en bjergkæde på 434 meter langs Mosel i Rheinland-Pfalz. En del af bjergene er fyldt med træer, den anden del bruges til vindyrkning. Alle steder langs Mosel-bjergene er direkte på Mosel. Floden er et særligt rart sted at slappe af på ferien. Frem for alt indbyder området til omfattende cykelture langs Mosel-cykelstien. Som afslutning på en aktiv dag kan du nyde en god vin fra den regionale vinproducent i en af ​​DanCenters ferieboliger.

Drømmeboliger ved Mosel

Skove i biosfære-regionen Swabian Alb

Swabian Alb er et biosfærereservat, og det taler for sig selv. Her i 1.015 meters højde finder du natur og panoramaudsigt så langt øjet rækker, inklusive 211.000 hektar skov. I Swabian Alb er der hovedsageligt bøgeskove, sammen med egeskove og ahorn- og askeskove. Der er god mulighed for cykelture, vandreture eller simple vandreture. Du kan roligt afslutte turen, med en typisk schwabisk kro eller hyggelig madlavning i din DanCenter bolig.

Et lille udflugtstip: Blautopf i Blaubeuren er, som navnet antyder: meget blå. Et besøg her er ikke kun værd på grund af den blå farve, den omkringliggende skov indbyder også til en gåtur.

Overnatning i Swabian Alb og omegn