Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Cykelferie i Tyskland - du kan finde den rigtige bolig hos DanCenter!


Din næste cykeltur burde måske allerede være planlagt, men vil du gerne se noget nyt? Og vil du gerne tilføje et par dages ferie og afslapning til det? Så er en cykelferie i Tyskland i 2023 den perfekte mulighed for at kombinere begge dele. Vi har samlet spændende steder og de rigtige cykelture til dig.

Panoramaudsigt inkluderet! Et sommerhus fra DanCenter byder på en lækker og hyggelig stemning, hvor du kan tilbringe din velfortjente ferie, og hvorfra du kan udforske området på cykel. Det er bedst at planlægge din næste cykelferie nu - der er meget at opdage.

Læs mere her...


Eifel: Eifel-Ardennes cykelsti og Ruufer cykelsti

En cykelferie i Eifels naturlige juvel er det hele værd. Der er masser af cykelture her. Direkte på grænsen til Belgien fører cykelstien Eifel-Ardennerne dig over Ardennernes bjergkæde gennem dale og forbi vidunderlige udsigtspunkter samt over historiske jernbanestrækninger fra kejsertiden. Et besøg i en øl-have eller kro passer perfekt ind til denne tur. Ruufer-cykelstien fører langs det smukke Rur. Især om sommeren byder floden på en behagelig afkøling. Undervejs kan du opdage søde landsbyer, historiske huse og voldgrave, som er ideelle til en afslappet picnic.

Vidunderlige boliger i Eifel

Lüneburger Heide: Leine-Heide cykelsti og Mælkevejs-cykeltur

Cykelferien på Lüneburger Heide er ideel til en afslappet ferie. Leine-Heide-cykelstien fører over Lüneburger Heide, Göttingen og Hildesheim og forbi Leine-dalens uberørte natur, forbi Hannover, Steinhuder Meer og Aller-Leine-dalens idylliske landskaber direkte langs Aller, som fører mod Hamborg . Alt efter humør kan du besøge de store eller små byer undervejs eller bare køre på cykelstien. Mælkevejen fører fra Echem til Bleckede over Lüneburger Heide, forbi vidunderlige enge, græssende køer og rolig billedbogsnatur. I Bleckede kan du besøge Elben Slot og, hvis du vil, lære noget om Biosphaerium Elbtalaue.


Find en ferielejlighed på Lüneburger Heide

Passau: Inn-cykelstien og den tyske Donau-cykelsti

En cykelferie i Passau er fantastisk varieret og kulturelt meget spændende. Du rider langs floden Inn med udsigt over Alperne fra Schweiz, til det tyrolske Oberland, til Østrig og ved foden af ​​Alperne i Bayern, til den historiske by Passau, hvor Inn løber ud i Donau. På hvert hjørne inviterer klassiske kroer til kulinariske højdepunkter, og du finder fantastiske panoramaer så langt øjet rækker. Donau-cykelstien begynder i Donaueschingen, over det naturlige skue af den schwabiske Jura, grønne dale og vidtrækkende udsigter, rundet af små historiske byer som Donauwörth. Du fortsætter med at cykle til Passau. Vores tip: besøg klosterværtshuset ved Weltenburg Kloster på vejen.


Feriebolig i Bayern med sauna

Allgäu: Cykeltur til 'Großer Alpsee' og tre-dals-cykeltur

En Allgäu -ykelferie er alle tiders mulighed: smuk natur, uberørte marker, skove, masser af vand og bjerge. Ikke underligt, at Allgäu også byder på adskillige cykelstier. For eksempel en tur fra Bolsterlang til Immenstadt og Bühl til den vidunderlige 'Großer Alpsee'. Her kan du forvente en romantisk udsigt, vandsport, kulinariske tilbud og i varmt vejr en dejlig afkøling i vandet. Tre-dals-cykelturen fører gennem Vilstal, direkte langs Vils, op til Tannheimer Tal og til sidst ind til Achtal, hvor det går pænt ned ad bakke. Efter en aktiv dag kan du stoppe i en af ​​restauranterne eller føle dig godt tilpas i din DanCenter-overnatning.


Drømmeferiebolig i Allgäu