Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhuse i Danmark

Sommerhuse til din cykelferie

En fantastisk måde at udforske Danmark på, er på cykel. Du kan udforske naturen på cykel og få frisk luft, godt selskab og lidt sved på panden på dejlige dagsture eller en længere cykelferie. Heldigvis byder Danmark på masser af gode steder at cykle. Danmark er hjemsted for i alt elleve nationale cykelruter. Derudover er der cykelruter, der går gennem forskellige regioner og øer, og som giver dig mulighed for at opleve mere af Danmark. DanCenter har sommerhuse tæt på disse ruter så det er bare at vælge hvor du vil starte.

Læs mere her...


Cykelferie på Sjælland

Sjælland er det ideelle sted for din første eller næste cykelferie på grund af det stort set jævne terræn og det lille areal. Selv om flere danskere er begyndt at anerkende Danmark som et fremragende feriemål, er landet stadig en smule undervurderet, når det kommer til at hjælpe danskerne med at planlægge deres næste rejse i Danmark. En cykelferie på Sjælland har meget at byde på. Her kan du udforske maleriske lystbådehavne, cykle langs idylliske landeveje og kilometerlange, fantastiske og varierede kyststrækninger, følge historiske fodspor og meget mere.


Sommerhuse på Sjælland


Cykelferie i Sønderjylland

Det ideelle feriemål for cyklister er Sønderjylland, som har mere end 3000 km cykelstier. Regionen har en række velholdte cykelruter, der forbinder den fra øst til vest og fra nord til syd. Du kommer igennem nogle af Danmarks mest betagende og varierede landskaber på de lokale, regionale og nationale ruter. Landskabet er delt i to af en gletsjerlinje fra den sidste istid, og landskaberne på begge sider af linjen ændrer sig markant. Tunneldalene, morænebakkerne og dødislandskaberne ligger i øst, mens det stort set jævne, langsomt skrånende terræn i vest kun brydes af enkelte bakkeøer med bløde, afrundede bakker.


Sommerhuse i Sønderjylland


Cykelferie på Lolland

Lolland byder på et væld af interessante cykelruter. De vidtstrakte kyster og de fantastiske naturomgivelser taler for sig selv. Forestil dig et sted, hvor du kan trække stikket ud fra hverdagen og få ny energi. et sted, hvor land og vand mødes. hvor du kan regne med, at den beroligende vandstrøm er ved din side og synkroniserer sig med din pedalrytme. Du bevæger dig fra den ene stemningsfulde havn til den næste, mens du passerer gennem blidt bølgende og forskellige kystlandskaber og en række forskellige naturskønheder. Du ser maleriske småbyer, mens du passerer et overdådigt landskab der oser af atmosfære.


Sommerhuse på Lolland


Cykelferie på Bornholm

Tag på en dejlig cykelferie og udforsk Bornholm. Du får alt det, som den solrige ø har at byde på, fra seværdigheder og utæmmet natur til hyggelige små landsbyer og lækkert køkken. Alle kan nyde en cykelferie på Bornholm, både familier eller par. Bornholm er en dejlig ø, især set fra en cykel. Fra Dueodde til Hammeren er der i alt 105 kilometer kystlinje, som har Bornholms dejligste cykelrute. Bornholm er perfekt til cykelferie på grund af de små afstande. Bornholm har nu et af Nordeuropas bedste netværk af cykelstier, der fører dig gennem den storslåede bornholmske natur og de charmerende små byer langs kysten.


Sommerhuse på Bornholm


Spørgsmål og svar om cykelferie

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores feriegæster.

Skal man have sin egen cykel med?

Nogle vil nok foretrække sin egen cykel, men der er altid gode muligheder for at leje cykler.

Er det nødvendigt at have specielt cykeltøj på?

Du behøver ikke ligne en, der skal køre Tour de France, tag noget lækkert fritidstøj på for at cykle i Danmark.

Kan jeg tage på cykelferie hvis jeg næsten aldrig cykler?

Ja sagtens, men det er måske en god ide at tage et par gode cykelture inden du tager afsted på din ferien, så er dine ben klar.