Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Drømmedestination Danmark - Familieferie på Bornholm

En Bornholmsferie med børn er en unik oplevelse. Øen er en eventyrlegeplads for børn med sandstrande, havet, bakkerne, klitterne, skovene, hyggelige steder og de særlige aktiviteter og mange parker for børn og familier. Et bornholmsk sommerhus er værd næsten overalt på øen. Øen er lille og alle steder er let tilgængelige - til fods, på cykel eller i bil. Vi giver dig tips til aktiviteter med hele familien på de smukkeste steder på øen. Lad dig fortrylle af den danske ø ud for Sveriges sydkyst.


Hele Bornholm er et besøg værd

Find sommerhuse i smukke Svaneke

Se solen over Gudhjem

Samle fossiler i Hasle og på kultippen

Besøg havnebyen Hasle, dens havne- og kyststier, hvor man kan lede efter fossiler langs stierne. Kultippen, der ligner et månelandskab, er ikke kun spændende og fascinerende for børn, men for alle aldre.


Byg sandslotte og plask rundt

Du kan plaske rundt i stille vand, svømme, bygge sandslotte med ungerne og lege i sandet på Bornholms øs mange idylliske strande. I modsætning til Nordsøen er Østersøen for det meste rolig. På øen Bornholm er sandet på strandene fint, og de er perfekte til en dag ude med hele familien. Tag et par skovle, solhatte og badedragter og brug en dag på for eksempel Hasle Sogns smukke strand.

Bornholms frilandsmuseum

Frilandsmuseet på 14 hektar lader dig fordybe dig i middelalderen og se piratskibe og kanoner, husdyr og udstillinger. De mange aktiviteter på de forskellige stationer gør, at både store og små ikke kommer til at kede sig, og du kan endda tage på skattejagt i forbindelse med Bornholms Frilandsmuseum.

Natur- og klatre Gudhjem

Den spændende klatrepark i Gudhjem byder på sjov og leg for både børn og voksne. Her kan I klatre sammen, spille discgolf og fodboldgolf og besøge QUIZ-parken. Du finder også et kulinarisk tilbud. Naturparken garanterer en uforglemmelig dag fuld af eventyr.


Sejltur i Hammerhavn

Tag med på en spændende motorbådstur fra Hammerhavn ved Hammershus slotsruin - den tidligere granithavn. Bådturen tager én gennem den 70 meter dybe klippehule, forbi klippeformationer og derefter under Hammershus fæstning. Du og dine børn vil opleve øen på en helt anden måde på denne tur.

Meltstedgård

Et landbrugsmuseum og en café venter dig her. Frilandsmuseet her er især værd med børn. Det er muligt at fordybe sig i en helt anden tid. Bagefter kan du slappe af med kage og varm chokolade i caféen.

Svaneke

Svaneke er blevet kåret som Danmarks smukkeste, lille by - og med rette. De farverige, skandinaviske huse, de mange blomster i byen og den idylliske havn får den til at ligne noget ud af en Astrid Lindgren-billedbog. Herfra kan man besøge Årsdale, som ligger mellem Svaneke og Nexø. Den største fiskerby på øen inviterer dig til at slentre igennem de hyggelige smøger og besøge røgeriet. Her kan du også se den store vindmølle, Årsdale Mølle. Det er en af ​​de smukkeste på hele øen og er imponerende for både børn og voksne.


Se sommerfugle i Nexø

En anden aktivitet på Bornholm, der er sjov for børn, er sommerfugleparken i Nexø. Tropiske temperaturer, tropiske planter og selvfølgelig glitrende sommerfugle venter dig her. Lær om planter og insekter og besøg derefter Værftet i Nexø. Forsamlingshuset, der fungerer som mødested for børn, unge og voksne, rummer en skøjtehal, et legeområde og en café. Her spilles indendørs fodbold, bordfodbold, airhockey og der er mulighed for skøjteløb. Alt kredser om bibelske motiver.